Karšto Pardavimo Ausų Kištuką Kūnas Ausies Expander Didelis Dydis 22-30mm Juoda Silikono Auskarai Papuošalai Moterims, Vyrams

€54.51

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: auskarai papuošalai, silikono auskarai, papuošalai, juvelyriniai dirbiniai, Pigūs auskarai papuošalai, Aukštos Kokybės silikono auskarai, Kinija papuošalai papuošalai Tiekėjai.

Produkto Infromation:

Stilius:Kūnas Tunelis

Medžiaga:Silikonas

Spalva:Juoda

Dydis:22mm 24mm 26mm 28mm 30mm

Nerūdijančio plieno papuošalai charakteristika: anti-rūgštis, anti-šarmų, neblunka, nebus alergijos, neiškraipys,sunku ir shinny.

Visi mūsų produktai yra pagaminti su nerūdijančio plieno medžiagos, mes siūlome naujausias mados dizaino ir gali suteikti daug gamyklos kaina, laukiame klientų čia, namuose, ir užsienyje užsakymą iš jav.

Kai jūsų užsakymą, prašome pranešti mums tikslaus dydžio jums reikia, kad galėtume siųsti tinkamus produktus jums.

Pristatymas:

Už išsiuntimą sklandžiai ir greitai, galime siųsti daiktų, per kitas per kurjerį. Sprendimas mums yra galutinis." į "greičiau, sklandžiau, išsiuntimo, mes galime siųsti daiktų, per kitą kurjeris. Kuris kurjerių mes pasirinkti yra iki mums, ir mes jau turime galutinį sprendimą." "EMS,UPS,DHL, "Fedex" ir " TNT express pristatymas paprastai trunka 307 darbo dienas, priklauso nuo šalies pristatytas. Tais retais atvejais, griežtai užsakymą cleararances padarys pristatymo laikas šiek tiek ilgiau, būkite kantrūs." gal "EMS, UPS, DHL, "Fedex" ir "TNT express" paprastai trunka 3-7 darbo dienas (priklausomai nuo šalies). Retais atvejais, pasirinktinį patikrinimą, gali stumti pristatymo laikas atgal šiek tiek. Būkite kantrūs ir patikrinti sekimo numerį, numatytus atnaujinimus.

Auskarai Tipas Stud Auskarai
Dydis 22mm 24mm 26mm 28mm 30mm
Metalų Tipas Silikono
Proga Jubiliejų, Įsitraukimas, Dovana, Pobūvių, Vestuvių
Medžiaga Silikono
spalva Juoda
PAVIRŠIUS aukštos lenkijos
Lytis Vaikų, Vyrų, Unisex, Moteris
Prekės Pavadinimas hengke
Kilmės vieta Zhejiang, Kinija (Žemyninė)
Stilius Ausų Kištuką Kūnas Tunelis
Bauda ar Mados Mados
Elemento Tipas Auskarai
Formos\modelis Round
Modelio Numeris DH-781
Pakuotės Svoris 0.1kg (0.22lb.)
Pakuotės Dydis 5cm x 5cm x 5cm (1.97in x 1.97in x 1.97in)
Įrenginio Tipas daug (100 vnt/lot)

Panašūs produktai