KIVN bižuterijos Maža Subtilus Nutiesti CZ Kubinis Cirkonis Žiedai Moterims

€8.01

-36%

€12.71

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kubinių zirconia žiedas, mados žiedai moterims, žiedai moterims, Pigūs kubinių zirconia žiedas, Aukštos Kokybės mados žiedai moterims, Kinija žiedai moterims Tiekėjų.

Švino, kadmio ir nikelio nemokamai, Meistriškai gauti medžiagos, rodis padengtą, Pagaminti su nepriekaištinga AAA Klasės Kubinis Cirkonis akmuo, kuris yra prieinamos deimantų alternatyvą, kuri atskleidžia, briliantinį blizgesį ir kruopščiai iškirpti miela dovana Valentino dienos, Motinos Dienos, Kalėdų, Vestuves, Jubiliejus, mokyklos Baigimo, Gimtadienis, Bridesmaids, Prom ir Oficialius Renginius ar bet kokia proga... geriausiai įvertinti Pardavėju! Puiki kaina!100% Pasitenkinimo Garantija !Greitas Pristatymas - Lengva Grįžta

Šis mados ir nuostabų žiedą, rodis padengtą AAA klasės Kubinis Cirkonis, Pagaminti iš žalvario ir baigta aukštos kokybės (veidrodis poliruoti). Šis žiedas yra aukščiausios kokybės, akmenų, rodis padengtą yra patvarus, saugo anti-suteršta.Galvoti apie pirkti vieną iš mūsų madinga Žiedai kaip gimtadienio dovanos moterims, kurie mėgsta unikalių ir Prabangių papuošalų.

Žiedų Tipas Kokteilis Žiedas
Proga Šalis
Elemento Tipas Žiedai
Metalo spalvos rodis
Paviršiaus Plotis 20mm
Žiedo Dydis 6, 7, 8, 9
Suderinamumas Viskas Suderinama
Stilius Madinga
Bauda ar Mados Mados
Medžiaga Kubinis Cirkonis
Formos\modelis Geometrinio
Funkcija Nuotaika Tracker
Metalų Tipas Žalvaris
Nustatymo Tipas Nutiesti Nustatymas
Prekės Pavadinimas KIVN
Modelio Numeris 11OLA4944
Lytis Moteris
Pakuotės Dydis 14cm x 10cm x 5cm (5.51in x 3.94in x 1.97in)
Pakuotės Svoris 0.05kg (0.11lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai