Ablibi Bambuko Medinės Raudona, Poliarizuota Akiniai nuo saulės Moterų Katės Akis Dizaineris Unikalus Medinės Akiniai nuo saulės Medienos dėžė

€24.78

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: medienos akiniai nuo saulės, poliarizuoti akiniai nuo saulės, dizaineris akiniai nuo saulės, Pigiai medienos akiniai nuo saulės, Aukštos Kokybės poliarizuoti akiniai nuo saulės, Kinija dizaineris akiniai nuo saulės Tiekėjų.

Kaip Unikalus, kaip ir Jūs: Meistriškai iš tvarių bambuko ir featuring specialiai graviūros ant kiekvienos rankos, šie akiniai nuo saulės yra savitas kūrinys jūs galite dėvėti.

Ultra Lengvas: Vandens sporto nebetinka šie akiniai nuo saulės. Šie lengvi bambuko rėmai ne tik išvaizdą & jaustis puikiai, bet jie plaukioja, taip pat! Nereikia neria už borto, siekiant išgelbėti savo akinius nuo saulės.

Tinka Bet kokiam Veido Formą: Su savo lankstus pavasario vyrių, jūsų ABLIBI Bambuko Medienos Akiniai nuo saulės pasiūlyti patogų tinka visiems. Ne daugiau rūpesčių nei prarasti savo akinius dėka per-palaidi tinka.

PUIKUS VANDENS IR LAUKO SPORTO -Šie akiniai plūduriuoti vandenyje! Nes jie pagaminti iš natūralios bambuko, jūs galite palikti em ežero ir jie flotacinio teisę ant paviršiaus. Plonas sluoksnis hidroizoliacijos užtikrina, kad jie ne deformuoti arba puvinio.

BAMBUKAS YRA NUOSTABUS-Bambuko yra natūralus, ekologiškas, draugiškas tvarios medžiagos. Ji auga daug greičiau, nei medžių, reikia mažiau vandens augti ir gali būti reharvested vėl ir vėl. Bambukas yra sparčiausiai augantis augalas pasaulyje, ir tai kietumas leidžia augti organiškai. Bambuko sunnies pridėti unikalų stilių taškų su gamtos vibe.

Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Objektyvo Poliarizuota
Stilius unikalūs
Lęšių Optinės Požymis Veidrodis,Poliarizuoti,UV400,Anti-Reflective
Funkcija Plaukti
Elemento Tipas akiniai
Rėmas Medžiaga Medinės
Akiniai Tipas Akiniai nuo saulės
Medžiaga Raudona Mediena
Lytis Moteris
Modelio Numeris SU015
Prekės Pavadinimas ablibi
Lęšio Aukštis 42mm
Lęšių Medžiaga Plastikiniai
Pakuotė Originalios Medienos Dėžutę
Svoris Lightwieght about 25g
Lęšio Plotis 55mm
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.2kg (0.44lb.)
Pakuotės Dydis 18cm x 8cm x 8cm (7.09in x 3.15in x 3.15in)

Panašūs produktai