10vnt/daug TDA7297 stiprintuvo valdybos dual-channel triukšmo stiprintuvo modulis stiprintuvo valdybos PCB lenta erdvės valdyba

€9.01

-4%

€9.48

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: laive pcb, valdyba valdyba, valdybos modulis, Pigūs valdybos pcb, Aukštos Kokybės taryba valdyba, Kinija valdybos modulis Tiekėjai.

Atsisiųsti grandinės schema (prašome kopiją IE juostą atidaryti, pro atsisiųsti savo, nebėra, siunčiami su brėžinius):

pan.baidu.com/s/1DXNmT

PCB teigiamą vaizdą (pristatymas fizinės paveikslėlį):

FR-4 PCB lenta naudojant karines klasės medžiagos, plokštės, plokštė tolerancijos ir stabilumą, kai kuriuos parametrus, A elgėsi labai kieta medžiaga, kuri yra svarbi kai kurių kitų lapas, palyginti su kaina, pinigų. PCB lenta parametras elementai spausdinami tiesiogiai, be nuorodos į grandinės schemą, atveju, gali būti prilituoti tiesiai, labai patogu.

PCB paveikslėlio nugaros (vietoje žalia, daug skirtingų, spalvos bus skirtingi, prašome tėvai, kurie supranta):

Komponentų sąrašas:

Elementai: Pavadinimas Kiekis

PCB lenta 1

Pelekai 1

M3 * 6 varžtas 1

TDA7297 1

50K dvigubai potenciometras 1

Potenciometras bžūp 1

3.5 Garso Blokas 1

KF301-2P kaladėlę 3

10UF / 25V elektrolitinius kondensatorius 1

3300UF / 25V elektrolitinius kondensatorius 1

224 monolitinis kondensatorius 2

104 monolitinis kondensatorius 1

1N4007 1

47K rezistorius 2

4.7 K rezistorius 1

3MM, mėlyna LED 1

Po suvirinimo baigė nuotraukos:

Šią dalį stiprintuvo valdybos privalumai:

1 medžiagos yra gera, ar tai yra prikabinti kondensatorius arba filtro kondensatoriai, naudojami entuziastas, kondensatoriai, palyginti su kitų pardavėjų, tai ne a klasės.

2. Lustas yra importuojama, o ne restauruotas ar yra pagamintos Kinijoje, kokybės užtikrinimas;

Lentos dydis: 4.8CMx4.8CM;

Įtampa: DC 9-15V, AC 9-12V, Rekomenduojama DC įtampa 12V, srovė virš 2A;

Galia: 15W + 15W;

Išėjimo Varža: 4-8 Europoje;

Stiprintuvo valdybos darbo efektyvumas iki 90%, labai mažas energijos suvartojimas, su 12 v akumuliatoriaus varomas motoroleris gali žaisti nepertraukiamai daugiau kaip penkias valandas, bet su galios šviesos Diodai, ir power reverse apsaugos, energijos atvirkštinio poliškumo neužsidega žetonų.

Mažos stiprintuvo valdybos 12V maitinimo vertas puikus galios stiprintuvo modulis, savininkas su šio stiprintuvo valdybos stumti du 6.5 colių 100W garsiakalbis garso Sverto pats, kad nesijaučia sunku, garso kokybė yra super gera.

Paspauskite pirmą žemėlapyje pažymėtas patekti į valdžią, įvedimas, garso signalas, prijungti garsiakalbiai, mažiau nei 10 minučių, ir jūs iš karto galėsite mėgautis nuostabų muzikos garsų, tiesą sakant, DIY stiprintuvo ginklas.

Naudokite šį stiprintuvą valdybos PASIDARYK pats PASIDARYK pats kompiuterio garsiakalbių, super sutaupyti pinigų, efektas bus geresnis nei rinkos kaina 100 juanių multimedijos garsiakalbiai, laidai yra gana paprasta:

Stiprintuvas buvo įrengti radiatorių, apimtį, į vidurį, tiesiog šilta. Jei esate Ei, dažnai kaip atidaryti labai garsiai, mes rekomenduojame, kad jūs pakeičia big taškų radiatoriaus, turimų aliuminio gamyba, aliuminio laužą parduotuvė daug, paprastai bosas nenori jums pinigus. PCB lenta skirta didelė šilumos kriaukle tvirtinimo skylės, lengva įdiegti ir greitai.

TDA7297 stiprintuvo valdyba, nebėra susivėlęs pasirinkti, ką skirsnio A arba B skirsnyje, 12V AC-DC maitinimo šaltinis gali būti (vieno maitinimo šaltinio), išvesties galia iki 15W + 15W, piko iki 25W + 25W, kuri gali būti prieinama 4-8 Europos 10-50W garsiakalbiai, maža, didelės apimties, didelis signalo ir triukšmo santykis, prisitaikyti įdiegti bet kokią erdvę, įvairias programas, taip yra pajungimo schema, prašome atidžiai kontroliuoti laidų.

Valdybos Privalumai: boot ne dabartinis garso poveikio, aukštos kokybės nr. statinio triukšmo! Garso kokybė yra super gera - aukštų subtilus, minkštas, skaidrus, be atšiaurių; bass stiprus, pilnas, tvirtas, ir veikia laisvai. Neseniai, nedidelė dalis klientų parodyti, kad ši diskusijų lenta šiek tiek triukšmo, daugiausia dėl energijos problema nėra išspręsta. Po bandymo, maitinimo triukšmo su šiek tiek daugiau nei 12V2A 12V30W Baterija ar daugiau transformatoriai nėra, jei impulsinis maitinimo šaltinis arba kitų kintamas elektros energijos tiekimas, dėl prastos gali gaminti linijinis ir mažai triukšmo.

Stiprintuvo valdybos branduolys yra importuojami TDA7297 dual-channel stiprintuvas chip, Europoje pirmaujanti SGS-THOMSON Mikroelektronikos STMicroelectronics gaminti. Nuolatinės SROVĖS maitinimo šaltinis skirtas naudoti 12V akumuliatoriaus tiesiogiai ir maitinimo įtampos diapazonas: 9-15V, rekomenduojama įtampa 12V, išėjimo galia iki 15W + 15W, didžiausioji galia 25W + 25W, garso tūris yra mažas, bet super shock bet kokiai progai.

Amy Deng elektroninių linkiu laimingas pirkinių!

Min. Linijos Plotis -
Paviršiaus Apdaila -
Bazinė Medžiaga FR-4
Min. Tarpai Tarp Eilučių -
Lentos Storis 1.6 mm
vario storis -
Min. Skylės Dydis -
Modelio Numeris TDA7297
Pakuotės Svoris 0.3kg (0.66lb.)
Įrenginio Tipas daug (10 vnt/lot)
Pakuotės Dydis 18cm x 15cm x 5cm (7.09in x 5.91in x 1.97in)

Panašūs produktai