A-Tikri, GPS Navigacijos, DVD grotuvas, radijo OPEL Antara Vectra Astra Zafira Meriva Vivaro DAB+ Galinio vaizdo kameros įvestis stereo

€188.36

--7%

€177.62

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: radijo opel, navigacijos dvd, dvd radijas, Pigūs radijo opel, Aukštos Kokybės navigacija dvd, Kinija dvd radijo ryšio Tiekėjai.

A-Tikri, GPS Navigacijos, DVD grotuvas, radijo OPEL Antara Vectra Astra Zafira Meriva Vivaro DAB+ Galinio vaizdo kameros įvestis stereo

Tinka:

VAUXHALL Opel Corsa (2006-2011 m.)

Antara (2006-2011 m.)

Astra (2004-2009 m.)

Vectra (2005-2008 m.)

Meriva (2006-2008 m.).

Zafira (2005-2010 m.)

Vivaro (2006-2010 m.)

Skelbimas:

*Radijas yra full-touch ekranas, nuotolinio valdymo pultas nereikalingas, kuri nėra įtraukta į šį punktą.

*Mes teikiame quadlock panaudoti, jei jūsų ryšys yra senojo stiliaus (paprastai iki 2004 m.), jums reikia papildomai mokėti GBP15 pirkti ISO adapteris, ir jums gali reikėti rankiniu būdu sujungti 3 laidus, kad jūsų vairas kontrolinis darbas. Prašome atkreipti dėmesį, kad pristatymas iš Kinijos bus už Užsakymą Mokesčių. Klausimų, prašome nedvejodami contatc mums.

WinCE 6.0, 256MB RAM

Touch ekranas HD Automobilinis DVD Grotuvas su 8GB Map SD Opel, Vauxhall

GPS / Radijas / Disc / USB / Bluetooth Telefonų knyga / Aux

Vartotojo vadove yra bendroji versija. Bet koks neatitikimas tarp vartotojo vadovą ir šio eBay aprašymą, prašome atsižvelgti į tai, aprašymas, ir jis bus mūsų galutinio patvirtinimo.

Prašome susisiekti su mumis dėl demo vedio, jei tai yra reikalinga.

Kodėl Parduotuvė-Tikrai?

A-TIKRI siekiama pritraukti labiausiai jaudinančių produktų, į jūsų duris.

Ieškote naujų produktų ir technologijų, kurios gali palengvinti jūsų gyvenimą, taip pat labai geras kainos/kokybės santykis? Visa tai yra, ką mes,-ĮSITIKINĘS padaryti ir rūpestį jums. Iš tikrųjų mes atstovaujame gamintoją, kuris gamina kai kurie iš labiausiai konkurencingų produktų į rinką, bus atlikti platų pasirinkimą vertė-kaina naujovių. Ir visos prekės gali būti įvežtos į jūsų duris už priimtiną kainą. Jūsų užsakymas bus QC patikrinti ne mažiau kaip 3 kartus iki pristatymo jus. Manau, kad-TIKRAI taip, labiausiai veiksmingų ir patikimų tarpvalstybinės prekybos pagalbininkas aplink.

Mes turime daugiau nei 8 metų verta patirtis-Automobilių pramogų. Profesionalus ir Greitas aptarnavimas, Pastovios Inovacijos padeda mums būti vienas iš jūsų gali tikėtis. Jūs galite gauti žemiau unikali paslauga ir funkcijų mūsų prekės: - Garantija ir Grąžinimo:

Visos mūsų prekės yra išbandyti ir įsitikinti, veikia prieš pristatymas.

Visi mūsų daiktai parduodami su 24 mėn. Gamybos Garantija. Garantija neapima žalos dėl netinkamo montavimo, nelaimingo atsitikimo, netinkamo naudojimo, piktnaudžiavimo, netinkamo laidus, ir neteisingas įtampos eksploatuojant įrenginį nuo instrukcijas, nurodytas ir savininko vadove.

Galite atšaukti užsakymą per 30 dienų, Jei straipsnyje yra nustatyta, kad defektais, gavusi - grąžinant prekę grąžinti. Terminas prasideda po šio pranešimo gavimo dienos raštu, bet ne prieš gaunant prekes gavėjo. Pirkėjas privalo sumokėti pašto išlaidas, siunčiant prekės atgal į mus bet kokiomis aplinkybėmis. Prašome informuoti mus apie priežastis, kodėl jūsų užsakymo panaikinimo ir siųsti mums aiškų vaizdą arba vaizdo įrašą, kaip įrodymą. Straipsniai grįžo į jav be ataskaita nebus vykdomas.

Mes labai rekomenduojame, kad visi elementai yra įdiegta specialistai. Mes negali būti atsakinga už daiktai, kurie buvo pažeisti per įsirengti ne tik profesionalams. Prašome perskaityti visi mūsų požiūriu, nurodyta mūsų sąrašo prieš perkant

Pastaba: Diegimo Mokestis yra iš mūsų kontrolės, jie turi sumokėti Pirkėjas. Diegimo mokestis nėra įtrauktas į šią operaciją, jie nėra grąžinami/taikoma jav ar eBay esant bet kokiomis aplinkybėmis.

RAM 256Mb
Funkcija Geriausias Aparatūros už WinCE
TF/Micro SD Lizdas 2
Parama Muzikos Įėjimas iš "Ipod" / "Iphone" Taip
Medžiagos Tipas pūga
CPU 800 mhz
Elemento Dydis 213*122*198mm
Speciali Funkcija Paramos Vairas Kontrolė,Parama Gali, Autobusų,integruotas Garsiakalbis/Mikrofonas,palaiko 3G Tinklas
Automobilių Gamintojo Opel Vauxhall Antara Vectra Astra Zafira Meriva Vivaro
Ekrano Dydis 7"
Din Dvigubas Din
Rezoliucija 800*480
Skaitmeninės Medijos Formatas JPEG,Video CD,WMA,Mp3,CD
OSD Kalba Rusų
Prekės Pavadinimas A-Tikri
Modelio Pavadinimas Z5OVB
Operacinės Sistemos WINCE 6.0
Prekės Svoris 3.8kg
Max Išorinė Atmintis 32g
Galia 40W *4
ROM 8G
Funkcijos GPS Radijo Diską, USB, "Bluetooth" Telefonų knyga
Specialios Funkcijos MP3 Grotuvų,CD Grotuvas,Radijo Imtuvas, "Touch Screen", Mobilusis Telefonas, "Bluetooth", įmontuotas GPS
Vairas kontrolės Taip
3D Žemėlapis SD Kortelę 8GB
Palaiko Galinio vaizdo kameros funkcija
Sąsaja Quadlock Plug
Įtampa 12V
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 39cm x 25cm x 18cm (15.35in x 9.84in x 7.09in)
Pakuotės Svoris 3.03kg (6.68lb.)

Panašūs produktai