Dvigubos širdys reguliuojamo dydžio žiedas 925 sterlingas sidabro blingbling mielas romantiškas bauda moterų papuošalai nemokamas pristatymas

€28.91

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Fine Jewelry, papuošalai moterims žiedai, juvelyrika, žiedai, Pigūs fine jewelry, Aukštos Kokybės juvelyriniai dirbiniai moterų žiedai, Kinija papuošalai, žiedai Tiekėjų.

925 sterlingas sidabro su kubinis cirkonis širdies žiedas

reguliuojamo dydžio

ps:visi mūsų produktai yra ne įskaitant sertifikatą knyga,jei norite turėti su sertifikato knygos, prašome susisiekti su mumis, reikia 10-35$ daugiau

Užsakymus& Mokėjimai:

Šiuo metu,galima naudoti visa,Mastercard,QIWI, "Western Union" ir banko pervedimu, daugiau Mokėjimo variantų bus prieinama dėl Kapt.lt ateityje.

Apie Laivybos:

Pastaba:Mes jums laivybos savo užsakymą per 10-60 verslo dienoms po Kapt.lt Comfirm mokėjimo.Pirkėjas atsako už bet kokius mokesčių ar muitų apmokestinti savo šalyje. Importo mokesčiai ir kainos nėra įtrauktos į prekės kainą.Jei jūs neturite jokių specialių prašymą ,pripažinti vertę, sąskaitą-faktūrą mes jums parašyti, mažesnė kaina.

Grąžinimo Politika:

Grįžta priimti per 1 dienas nuo atvykimo dienos.prekė turi būti pradinės būklės, į origindal paketo .100% grąžinimo pardavimo kaina.laivybos ir draudimo nėra grąžinami.

Stilius Mielas/Romantiška
Perlas Spalva Balta, Juoda
Prekės Pavadinimas miyi
Žiedų Tipas Vestuvių Juostas
Formos\modelis Širdį
Bauda ar Mados Bauda
Pagrindinis Akmuo Cirkonis
Lytis Moteris
Žiedo Dydis Keičiamo dydžio
Metalinis Antspaudas 925,Sterling
CertificateType CMA
Elemento Tipas Žiedai
Metalų Tipas Sidabrinė
Proga Šalis
Pakuotės Dydis 13cm x 8cm x 9cm (5.12in x 3.15in x 3.54in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.03kg (0.07lb.)

Panašūs produktai