Can magistralės USB perdavimas gali suderinama easyarm gali J1939 sintaksės analizatorius USB - galite derinti kortelės

€113.17

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: can magistralės usb, can usb, usb - usb, Pigūs can magistralės usb, Aukštos Kokybės can usb, Kinija usb - usb Tiekėjų.

Spustelėkite vaizdo vaizde "Guangcheng technologijų USBCAN-OBD įranga, transporto priemonės OBD sąsaja ryšį skaityti originalo duomenų automobilio versija Jane padės" Šis video yra tinkamas pradedantiesiems, daugiau išsamius dokumentus, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba, vaizdo buferis, prašome kantriai laukti ~ ~ ~

Šie puslapiai USBCAN analizatorius CD Guangcheng Technologijų atsisiųsti adresą, nukopijuokite šį adresą į naršyklės gali būti atidarytas parsisiųsti

gcgd.net/UploadFiles/pic201612114934204.rar

CD-ROM apima: įrenginio tvarkyklės, ECAN Priemonės, programinė įranga, programinė įranga, instrukcijos, du plėtros kasdienybe ir kitą susijusią informaciją, autobusų mokymosi medžiagą, ir pan..

Can magistralės USB perdavimas gali suderinama easyarm gali J1939 sintaksės analizatorius USB - galite derinti kortelės

Puslapis visos kainos yra be mokesčių, pvz., mokesčių taško, kad iš sąskaitos, prašau apie abonentus teikimo paslauga.

Platus, kaip technologijos USBCAN - aš Pro analizatorių yra plačiausiai naudojamas GALI analizatorius Kinijoje. Modelis GALI analyzer yra 1 būdas GALI aukščiausios klasės sąsaja USB sąsaja GALI kortelės. Unikalus speciali funkcija ir stabilių rezultatų GALITE padaryti šio tipo analyzer yra labai tinkamos, aukštos klasės įrankiai, tokie kaip krekingo, derinimo naudoti kaip susitarimas. Sąsajos kortelę, PC GALI būti prijungtas į bet kurią GALITE per USB autobusų tinklą, į Tą 's ok transporto priemonės, mano, laboratorijų, pramonės kontrolė, protingas kaime GALI tinklas srityje, duomenų rinkimas ir apdorojimas.

USBCAN -aš Pro GALI būti naudojamas atidaryti plaukų, tyrimai, valdymas, priežiūra, GALI tinklas, įrašyti, siųsti ir gauti duomenis, analizė autobusu. Tuo tarpu, prietaisas turi savybes, mažos apimties, plug and play, taip pat yra geriausias pasirinkimas nešiojamų sistemos naudotojams. Produktas buvo plačiai naudojamas geležinkelio, metro, akmens anglių, pastatų apsauga, liftas, valdymo, pažangių automobilių stovėjimo aikštelė ir t. t. Didelių sistemų.

Mano įmonė turi įvairių versijų "Linux" operacinės sistemos gali palaikyti USBCAN prietaisai Mes bus suteikti vartotojams su Linux vairuotojas šaltinio kodą ir kasdienybe kodo, vartotojai gali keisti kodą pagal konkrečius poreikius. Ir prietaisas palaiko lizdas ryšių, konkrečios informacijos, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba.

GALI core valdybos (CANCore) yra daugiausia naudojamos sistemos integracija, vartotojo CANCore GALI būti integruotas į savo sistemą, todėl didėja GALI ugdyti bendravimo gebėjimus. GALI core valdybos (CANCore) kaip USB - GALITE naudoti ją, GALITE naudoti savo įmonės ECAN Priemonių derinimo analizės programinė įranga GALI Išbandyti ar GALI Pro " programinė įranga.

Vienas GALI kortelės keitiklis GALI būti naudojamas su mano bendrovės generalinis USBCAN, CAN magistralės naudoti vieną laidą GALI transiveris duomenų siųstuvas-imtuvas ir derinimo analizę.

Platus į mokslo ir technologijų co., LTD., savarankiškai parengti ECAN Priemonių derinimo programinės įrangos, mano įmonė yra taikoma visiems gm USBCAN įranga ECAN Įrankiai analizės programinę įrangą. Programinė įranga palaiko win98/2000/2003 / me/xp / 7/8/10 32/64 bitų operacinė sistema. Šis programinės įrangos funkcija turtingas ir ištęsiamumas yra stiprus, labai tinka CAN magistralės duomenų statistinę analizę, GALIMA stebėti įranga, derinimo ir kt.

USBCAN - aš Pro prietaisas taip pat GALI būti suderinami su naujausia versija, easyarm GALI Bandymo programine įranga, easyarm GALI Pro " programinė įranga, kuri leidžia vartotojui GALI ir toliau naudotis easyarm programinė įranga su mūsų įranga.

USB - galiu bendrovė įranga yra sukurta naudojant specializuotą skirta vairuotojas, o ne "Windows" savo Winusb vairuotojo greičiau ir efektyviau. Vairuoti win98/2000/2003 / me/xp / 7/8/10 32/64 bitų operacinė sistema.

Vairuotojai yra vienas pelės mygtuku spustelėkite diegimo ir derinimo programinė įranga, patogu ir greita.

* * * * * * * * * plačiai į technologijas ECAN Įrankių išsamus programinės įrangos funkcija, * * * * * * * * *

Pastaba: programinės įrangos pradiniai duomenys ir konkrečios reikšmės, atitinkančios ekranas.

Mažai pagrindinių duomenų siuntimo ir priėmimo funkcijų

Kai įrenginys prijungtas prie miesto ir darbo, nustatyti spartą ir iš karto po to, kai gavo duomenų, autobusu, gauti duomenys bus priėmimo lango ekrane. Tuo pačiu metu, taip pat GALI būti siunčiami naudojant programinę įrangą, GALI autobusų duomenis. Siųsti ir gauti duomenis paremti bet CAN2.0 A/B formato standartas.

Įranga pati, kai nekilnojamojo įterptinių operacinių sistemų, programinės įrangos pagrindinio aparatūros realaus laiko duomenų siųstuvas-imtuvas su laiko žyma, gali būti labai tiksli surinktų dviejų laiko intervalu, duomenis, rėmai, tikslumas gali siekti nuo 0,1 ms.

Mažas pažangių duomenų siuntimo ir priėmimo funkcijų

Funkcija statistinius modelius

Naudojant statistinius modelius, gali būti realaus laiko gaus statistinius duomenis, pagal taisykles, klasifikaciją, pagal taisykles, iš "rėmo " ID" rėmas "duomenys", kad duomenys yra sujungtos, labai patogumui autobusų duomenų analizė.

Siųsti sąrašą funkcija

GALI būti įsteigtas programinė įranga GALI citata sąrašą, jų pristatymo režimu, GALITE įtraukti šimtus pranešimų sąrašą, nustatant, kad GALITE padaryti didžiąją dalį apyvartos žinutę siųsti, siųsti sąrašą GALIMA įrašyti į vietos ir nuo vietos apkrova, siekiant palengvinti vartotojo skambučius. Ši funkcija yra patogi derinimo kelis ar GALI mazgas reikalauja pagal laiko išsiųsti pranešimą.

Garantija Lifetime Garantija
Pramonės Paraiška Analizė GALI autobusų derinimo ir plėtros
Lengvatinės veiklos Šaudyti paketą nemokamai siųsti priedai
Prekės Pavadinimas MLLSE
Du vystymosi Paramos C, C++, LabVIEW ir kt.
Elemento Tipas FM Siųstuvas
Automobilių Programas Automobiliai GALI duomenų kaupimo ir dekodavimo
Pakuotės Svoris 1.5kg (3.31lb.)
Pakuotės Dydis 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai