Aukštos Kokybės universali Didelė Lauko Pripučiami Omaras Formos Namų Vaikams patinka Žaidimai Plaukimo produktų, kūdikių Baseinas

€55.71

-25%

€74.29

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: plaukimo produktus, plaukti kūdikių, plaukti plaukti kūdikių, Pigūs plaukimo produktus, Aukštos Kokybės plaukti kūdikių, Kinija plaukti kūdikių plaukti Tiekėjų.

Dydis:213*137cm

Tinkamas amžius:virš 3 metų amžiaus vaikams

Svoris:2.1 kg

Sluoksnis:0.3 mm

Produkto Savybės

1.Aukštos kokybės medžiagos: naudoti itin stiprus anglies-patikimas šilumos polimerizacijos pvc, susiuvami su pasaulinio lygio technologijų, visiškai aptakaus dizaino, griežtų bandymų yra pagaminti pagal tarptautinius standartus. Mokslas yra skirtas ne tik gražaus kūno, bet ir paprasti pripučiami produktų neprilygstamą komfortą. Po netoksiškas atsparumas dilimui, esant žemai temperatūrai, bandymo, jūs galite tiesiai ant žemės.

2.Netoksiškas sauga: aptakaus dizaino, be jokio dėmesio į saugumą. Po JAV ir Europos netoksiškas saugos bandymai, visiškai atitinka griežčiausius JAV ir Europos standartus. Galite būti tikri, kad su jais pačiais pasirinkimas INTEX gaminiams.

3.Gražus patogumui: pripučiami gaminiai yra mažas, šviesos svorio, pakeliamos aukštyn ir įdėti į kuprinę nešti.

Patarimai:

1.Naujas pripučiamos produktų, pradžioje, kai iš PVC medžiagos paprastai turi mažai skonio, visi produktai yra dingo per griežtą testavimo ir kokybės sertifikavimo, aplinkos apsaugos medžiagos, absoliučiai netoksiškas, kvapas ypač jautriai reaguoja pirkėjai pirkti atsargiai.

2.Dydis gamintojai yra visi pažymėti, atsižvelgiant į faktinę tiek, kiek infliacija, o temperatūra paprastai yra apie 5-8CM klaidą, perdėtas laikas palaipsniui bus normalus, jei dydis yra pernelyg rūpinasi pirkėjais, prašome pirkti atsargiai.

3.3-5 dienos užpildyti dujos, rekomenduojama pradėti naudoti, kai ne per visiškai nemokamai, nėra baterijos produkto ruožas labai trumpas jis (paprastai 7-8 minutes pilna).

Prekės Pavadinimas UBMAMA
Amžius >14Y,8~13 Metų,7-9Y,13-14Y,5~7 Metų,10-12Y,2-3Y,2~4 Metų,4-6Y
Sluoksnis 0,3 mm
spalva daugiaspalvis
Stilius Mielas
raktiniai žodžiai piscina
Medžiaga Plastikiniai
Modelio Tipas Animacinių filmų
kokybė Aukštas
Modelio Numeris A096
Dydis 213*137cm
Elemento Tipas Baseinas
Forma Pripučiami 8 Pav-formos
Savybė dideli plastikiniai baseinai
Kostiumas Baseinas
Pakuotės Svoris 2.0kg (4.41lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 35cm x 35cm x 19cm (13.78in x 13.78in x 7.48in)

Panašūs produktai