15 Spalvų Availabel Prabanga Afrikos Siuvinėjimo 3D Gėlių Rankų darbo Zawalcowany Perlai, Tiulio, Nėrinių Audinys Su Cirkonio

€164.52

-18%

€200.76

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: tiulio, nėrinių audinys, nėrinių audinys, tiulio nėrinių, Pigūs tiulio, nėrinių audinys, Aukštos Kokybės nėrinių audinys, Kinija tiulio nėrinių Tiekėjų.

Pavadinimas: 15 Spalvų Availabel Prabanga Afrikos Siuvinėjimo 3D Gėlių Rankų darbo Zawalcowany Perlai, Tiulio, Nėrinių Audinys Su Cirkonio Dydis:120-130cm (51-52inch) Spalvos:Juoda, Balta, Rožinė, Žalia, Bordo,Raudona su aukso Bule,karinio jūrų Laivyno bule,Silve Pakuotės:5 Metrų Per Maišelis Audinio tipas: Zawalcowany Perlai, Tiulio, Nėrinių Audinys Su Cirkonio Q1. Kaip gauti palankesnę kainą? Pirma, Gauti Kuponus į mūsų parduotuvę, jei galima. Antra, mokėjimo moblie terminalo. Trečia, sekite mus ir atkreipti dėmesį, kad mūsų Parduotuvės Reklama. Galiausiai, Susisiekite su mumis, norėdami gauti gamyklos didmeninės kainos, jei didelis užsakymas kiekis . Q2, Kiek laiko atkeliaus mano, kad po to, kai aš mokėti? Po to, kai jums pateikti užsakymo , ji trunka 1-3 dienas parengti tvarką tada mes galime išsiųsti jį artimiausiu metu . Q3. Ar jūsų citata įtraukti laivybos kaina? Taip, nemokamas pristatymas ir leis pasirinkti geriausią laivybos būdas pagal jūsų užsakymą. Q4.Nėra jokių Muitų Mokesčių/Muitas? Pagal įvairių šalių " Vietos politika, kai bus už importuojančios Mokesčių muitų, kurie nėra įtraukti į mūsų kaina ir reikia mokėti pirkėjas. Jei pirkėjui nereikia aišku, muitinės, kai mokesčių prašoma ir tegul sklypo grįžti ,mes negalime grąžinti mokėjimo išvengti Muitinės Mokesčių, Galite palikti žinutę apie tai, kiek jūs norite mums, įdėti į sąskaitą, kai užsakymą. Siūloma įdėti mažesnę sumą sąskaitoje faktūroje. Q5. Ar yra kokia nors Spalva Skirtumas? Visos nuotraukos buvo iš mūsų tikroji procuts, bet kažkada dėl šviesos ar fotografavimo kampas yra skirtingi,ir asmens suprasti spalva skiriasi rezultatas bus spalvų skirtumas problema,ši problema priklauso ne kokybės problemas.Jei proto ne spalva,prašome būkite atsargūs pirkti. Jei užsakysite netinkamą prekę arba jums nepatinka produktas ,grąžina yra priimama, tačiau pirkėjas neprivalo mokėti grąžinimo, laivybos mokestis,ir mes galime grąžinti produkto sumą be siuntimo mokestis. Jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus, prašome padėti mums 4 ar 5 žvaigždžių teigiamų atsiliepimų, jei jūs patenkinti mūsų produktais. Jei ne,prašome susisiekti su mumis metu, mes stengiamės suteikti jums geriausią sprendimą. Pasak politikos rusijos Post office, tikslus gavėjo pavadinimas reikalingas, kitaip sklypas bus grąžintas atgal. Taigi, prašome įsitikinkite, kad jūs pateikti visą teisingą informaciją, kai jums užsisakyti. Ačiū!

Nemokamas pristatymas Taip
Plotis 51"-52"
Pavadinimas Afrikos siuvinėjimo 3d gėlių rankų darbo zawalcowany perlai, tiulio, nėrinių audinys
Prašymas lady suknelė, vakarinę suknelę
pramonės drabužių siuvimo
Medžiaga Karoliukai
Accassion nėrinių audinio šalis ir vakare suknelė
Prekės Pavadinimas shidao
Produkto Tipas Nėriniai
spalva Juoda, Balta, Rožinė, Žalia, Bordo,Raudona su aukso Bule,karinio jūrų Laivyno bule,Silve
raktiniai žodžiai puošnios perlai, tiulio, nėrinių audinys su cirkonio
Modelio Numeris HT00101
PREK.KOD 1ot/5 metrų
Privalumas Gamyklos kaina & Nemokamas Pristatymas
Technics Išsiuvinėti
Audinio Tipas Akies
Funkcija Tirpsta Vandenyje,Eco-Friendly
Apdaila Karoliukai
Pakuotės Dydis 20cm x 30cm x 10cm (7.87in x 11.81in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 0.27kg (0.60lb.)
Įrenginio Tipas daug (5 Metrų/lot)

Panašūs produktai