25pcs 380ml Helovinas Prop Kraujo Gėrimas, Talpyklos, Geriamojo Maišelį, Vaisių Sultys Kraujo Gėrimo Pakuotės, Gėrimų Maišą, Nemokamai Piltuvą

€16.52

-14%

€19.22

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: gėrimas krepšys, gėrimų taros, maišas maišas, Pigūs gerti krepšys, Aukštos Kokybės gėrimų taros, Kinija maišas maišas Tiekėjų.

Kietas kraujo energijos maišelį, jūs galite įdėti jūsų mėgstamų gėrimų į maišelį. Gerti gėrimų su šiuo krepšys leis jums tiek daug kietas. Puikus Helovinas šalis, kostiumų kamuolys ir visokių šalių.

Talpa: 380ml Ji turi darbo vamzdis, patogus abiem nukreipimo gėrimų ir gerti. Pagamintas su anti-ištekėti dizaino nerimauti nemokamai ucztowanie, piltuvėlį ir klipas stiliaus kamščiu, kad būtų išvengta išsiliejimo. Visiškai maistas saugus, gali būti, soda, alkoholio ir sultys. Daro didelį konteinerių šalis gėrimų, taip pat apdaila. Kietas kraujo energijos maišelį, jūs galite įdėti jūsų mėgstamų gėrimų į maišelį Būti mylimas Vampyrai visame pasaulyje Pack 25 duos piltuvą kaip dovana Nuotraukas

Jokių problemų,prašome laisvai susisiekti su mumis prieš palikti neigiamą komentarą.mes padėsime jums ją išspręsti,ačiū!!

Modelis Nėra
Modelio Numeris Dovanų Dėžutės & krepšiai
Proga Padėkos,Kalėdų,Valentino Dienos
Pakuotės Dydis 5cm x 5cm x 5cm (1.97in x 1.97in x 1.97in)
Įrenginio Tipas daug (25 vnt/lot)
Pakuotės Svoris 0.35kg (0.77lb.)

Panašūs produktai