Vienas naujas Anglies pluošto smuikas atveju 4/4 dydžio pluošto atveju Anglies pluošto, odos Stiprios šviesos Patvarus, juoda spalva, balta spalva

€69.06

-5%

€72.70

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: anglies pluošto smuikas atveju, smuikas atveju 4/4, smuikas anglies pluošto, Pigūs anglies pluošto smuikas atveju, Aukštos Kokybės smuiko atveju 4/4, Kinija smuikas anglies pluošto Tiekėjai.

2

1) Funkcijos :

spalva atveju

Tai yra aukštos kokybės anglies smuikas atveju, pagamintas iš anglies pluošto medžiagą. Lengvas, bet stiprus. Svarbi pastaba: atvejų gali būti šiek tiek kitoks dizainas kiekvienos partijos )

Anglies Pluošto Smuikas Atveju

Stiprus, lengvas ir mada

Mažas priežiūra ir vandeniui

Interjero veliūras juoda su atitikimo antklodė

2 svogūnai turėtojų ir 1 vidaus patalpas

Peties dirželis & back dirželis

Kaklo dirželis & pakabos

Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus iki

siūlymą / pirkti. Jei turite klausimų dėl užsakymą , Prašome susisiekti su manimi

Kai gausite prekę. prašome įsitikinkite, kad jis yra geros būklės, priekyje pašto tarnybos darbuotojas. Ji neveikia, Prašome atsisakyti jį priimti, ir grįžti atgal į mane. Tačiau, jei jūs priėmėte jį, aš negaliu jums padėti, bet aš grįžti šiek tiek pinigų, kad jūs padaryti savo išlaidas.

Kai gausite prekę, jums nereikia ne patinka daiktai, sutinku grąžinti pinigus atgal. Tačiau prekės bus pagal geros būklės. Jei ji neveikia, aš atsiprašau , aš nepriims

mes naudojame EMS laivų elementų. Ir Paketas Su dėžute, Klijavimas Su Juosta vėl ir vėl. Įsitikinkite, kad jūs galite gauti geriausią prekę. Kai aš laivas jį, galite gauti takelio numeris, tada galite sekti laivybos procesą internete. Kai aš pažymėkite prekės, vežamos, galite klausti kelio numeris iš manęs.

Prekės Pavadinimas yinfente
Naudoti Smuikas Naudoti
Kilmės vieta Kinija, Kinija (Žemyninė)
Modelio Numeris yinfente
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 3.0kg (6.61lb.)
Pakuotės Dydis 50cm x 20cm x 20cm (19.69in x 7.87in x 7.87in)

Panašūs produktai