Visą Silikono Kūno Reborn Baby Girl Lėlės, Žaislai Tikroviška 57cm Kūdikiai, gimę Lėlės Reikmenys, drabužiai suknelė Gimtadienio Dovana Maudytis Žaislas

€11.14

-89%

€106.56

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: baby girl lėlės žaislas, lėlės, žaislai, mergina lėlės žaislas, Pigūs baby girl lėlės žaislas, Aukštos Kokybės lėlės, žaislai, Kinija mergina lėlės žaislas Tiekėjų.

Aprašymas:

Lytis: mergina.

Dydis : apie 22inches ar 57cm nuo galvos iki kojų.

Svoris : apie 1,5 kg. Medžiaga: galva, rankos, kojos ir kūnas yra gaminami iš importuojamos Silikono . Lėlės yra patogus vaikams. Lėlė gali sėdėti ir gulėti, ir galite dėti į vandens vonelę. Lėlės, negalima stovėti ar kalbėti .

Akys :Taivanas aukštos kokybės akrilo akis; akis negali mirksėti.

Plaukai : Implantuoto importuotų mohera. Plaukai yra labai minkštas ir švelnus.

Drabužių : parodė, kaip mūsų nuotraukas.

Paketą sudaro: 1x Reborn Baby doll su drabužiais; 1pcs butelis; 1pcs magnetinio žindukas; (Dėl skirtingų produciton daug, žindukas ir butelis gali skirtis nuo mūsų nuotraukos parodė. Ačiū už jūsų geranorišką supratimą.)

Lėlės kojos ir rankos nuimamas, ji galima disassembed ir įdiegta !!

Pastaba: spalvos punktas gavote gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos kompiuterio ekrane stebėti, nes monitoriai yra ne kalibruotas pats .

Laivybos Politika:

1. Rusija ir Brazilija Post reikia pavardė (Pavadinimas) ir Adresas (- geriau pristatymo !

2. Prašome sąraše jūsų specialius pageidavimus (spalva, pakavimo, vertė deklaracija ir pan.) kai jūs mokate . Jei ne, laiškas bus paliktas , mes atsiųsime pagal mūsų describtion teigė !

3. Dropshipping Kad yra Sveikintina ! Tik siūlome teisingą ir pilną vardą ir adresą !

4. Mes galime jums padėti įsigyti kiti žaislai ir dovanos iš Kinijos !

Atsiliepimų: 1. 100% pasitenkinimas garantuotas !! Mes tikimės, kad jums patinka mūsų prducts ir jums yra malonu su deal ! 2. Jei esate įsitikinusi ,prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių,mes bus daryti tą patį už jus! 3. Jei turite kokių nors problemų, praneškite mums. mes jums išspręsti klausimą, kaip greitai, kaip įmanoma! mes tikrai stengiamės tou, kad esate patenkintas dar kartą. 4. Jei jums reikia greičiau pristatymas, prašome susisiekti su mumis dėl papildomos laivybos kaina .

DUK

1. Jei aš padariau užsakymą,gal galite atsiųsti man elementą nuotraukas be watermark? Žinoma,Mes galime jums atsiųsti prekės nuotraukas be watermark jei jūs norite, bet jūs turite mums pasakyti, pateikdami užsakymą. 2. Galiu maišyti spalvas, tuo pačiu stiliumi prekę? Taip, paprastai daug daiktų yra keletas skirtingų spalvų. Taigi, jei norite maišyti įvairių spalvų,prašome pastaba, kurios spalvas norite, kai placinig jūsų užsakymą.Jei ne, mes paprastai tiesiog siųsti jums prekę spalvų, kaip parodyta, kaip, kad galite užsisakyti. 3. Ar man reikia mokėti importo tarifai? Tai priklauso nuo jūsų šalies importo ir eksporto politikos, jei tarifas lėmė, ji turi būti apmokėta pagal pirkėjo. Mes norėtume paskelbti apie mažos vertės jums mokėti šiek tiek tarifus.

Prekės Pavadinimas NPKCOLLECTION
Tipas Kūdikių Lėlės,Tautinės Lėlės,Įdaryti Lėlės,Mados Lėlės,Lėlės Matryoshka
Baterija no
Lytis Merginos
Modelio Numeris N1088n
Savybės Animacinių filmų,Minkštas, "PASIDARYK pats" Žaislas,Švietimo,Modelis
Matmenys apie 22inches ar 57cm
Sąlyga Akcinė Straipsniai
BJD/SD Požymis Lėlė
Įspėjimas ne daugiafunkcį
Medžiaga Vinilo
Temos Filmų ir TV
Amžius > 3 metų
Mfg Serijos Numeris Ribota Kolekcija
Elemento Tipas Lėlės
Pakuotės Dydis 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)
Pakuotės Svoris 1.6kg (3.53lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai