"PASIDARYK pats" Overdrive Gitaros Efektu Pedalas Visi Rinkiniai Su 3PDT switchTrue Apeiti Elektros guitarra stompbox pedalai OD1 Rinkinys

€21.73

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: stompbox pedalas, "pasidaryk pats" overdrive, gitaros efektu pedalas, Pigūs stompbox pedalas, Aukštos Kokybės "pasidaryk pats" overdrive, Kinija gitaros efektu pedalas Tiekėjų.

Padaryti savo Overdrive pedalas poveikis

Produkto Aprašymas:

Tai Overdrive pedalas komplektą sudaro:

1*1590B Talpyklos(iš anksto išgręžtas)

1*PCB Lenta

1*3PDT Footswitch

2*I/O Lizdas

3*Potenciometrų+3* baltos spalvos rankenėlės

1*DC Lizdas

1*LED

1*baterija snap

1*Diegimo instrukcijos

Plokštės (pcb ar juostelės valdybos) komponentus, pvz., varžai, Capacitances, mikroschemos, tranzistoriai ir diodai

Savybės:

3 Potenciometrai reguliuoti TŪRIO, TONAS ir RATAI. Yra vienas 3pd t stomp perjungti ir PCB tiesa apeiti laidų įtraukti. Visą Rinkinį sudaro pagrindinės PCB, kad 3pdt laidų PCB, Potenciometrų ir LED ir I/O džekas ir DC maitinimo lizdas gali būti prijungtas prie laidų, jie gali būti įrengti 1590B aptvaro bet kurioje vietoje, Pagal jūsų mėgstamiausia .visas reikalingas dalis, ir iš anksto išgręžtas 1590B talpyklos yra priskiriami. laidas ir litavimo NĖRA įtraukti. PCB Lenta per kreipėsi ir šilkografijos lengvas montavimas. Atspausdinta instrukcijos yra įtrauktos. PCB Rinkinyje yra patikrinti ir veikia. Pedalas yra Tiesa Apeiti. telpa į 1590B talpyklos.

11 spalvų, Reikia kitos spalvos, prašome palikti pranešimą

Apmokėjimas: Prieš pateikiant užsakymą, prašome patvirtinkite informacija su mumis, jei turite prašymą dėl prekės. Prašome, kad jums bus sumokėti per 3 dienas, kad, jei įmanoma. Mes tiesiog gabenti prekes į jums pagal adresą, kad jūs writed Kapt.lt, jei norite pakeisti , jūs turi pastebėti man ji. Mes priimame Alipay(sąlyginio) , Kredito Kortelės, Western Union, pritarta.

Pristatymas: Jūsų užsakymas bus apdorotas per 7 dienas po apmokėjimo. Mes nesame atsakingi dėl bet kokio delsimo užsakymus, jei mes turime išsiųsti juos . Nes Greitis pristatymas iš mūsų kontrolės. Po siųsti, kaip įprasta, Kinija Paštu Oro Mai l užtruks apie 15-40days atvykti; EPS reikia 5-10 dienų ; Fedex 4-8 dienomis", DHL ir USPS imsis 3-6 dienų atvykti. Jei užsakymas yra savaitgaliais, tai užims 2 dienas ir ilgiau. Dėkojame už jūsų supratimą. Visus importo mokesčius arba mokesčius pirkti responsibilit Jauskitės laisvai Susisiekti su mumis, su bet kokius klausimus, mes pasistengsime jums pasiūlyti atitinkantis atsakymas.Don\\'t pateikti ginčo pasirinktinai. Ačiū dar kartą!!

PASTABA:

Siekiant, kad šis "PASIDARYK pats" rinkinio , jums reikia turėti keletą pagrindinių grandinių žinių ir suvirinimo patirtis,

gebėjimas skaityti bendrojo grandinės schema ir schema. Pradedantiesiems gali ne visuomet pavyks padaryti,

prašome pasirinkti priimtinas sunku rinkinio pagal jūsų gebėjimą.

Ši parduotuvė neprisiima atsakomybės, suteikti paslauga nemokama arba mokama patikrinti,

atstatymo ar remonto nepavyko dėl pirkėjo pačių klaidų.

Jei turite įrenginio problemų, prašome susisiekti su mumis laiku

Labai ačiū!

Pritaikyti Taip
Tipas Poveikis
Prekės Pavadinimas landtone
Modelio Numeris OD2
Korpuso medžiaga Aliuminio allox
Pavadinimas TTONE
galia 9V baterija /KINTAMOSIOS srovės adapteris (nėra įtraukta Nei)
Gaminio dydis 1590B(112*60*31)
Poveikis Greitinančioji pavara
Prekės Svoris 281g
spalva kaip Nuotraukoje
Pakuotės Dydis 20cm x 15cm x 8cm (7.87in x 5.91in x 3.15in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.3kg (0.66lb.)

Panašūs produktai