Baigė ganytojišką saulėgrąžų vien užuolaidos patikrinimą, miegamasis prabanga valance organza užuolaidas kambarį lazdele kišenėje

€10.11

-4%

€10.64

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vien užuolaidos, užuolaidų, užuolaidos, užuolaidų, Pigūs vien užuolaidos, Aukštos Kokybės užuolaida, Kinija užuolaidos, užuolaidų Tiekėjų.

Baigė ganytojišką saulėgrąžų vien užuolaidos patikrinimą, miegamasis prabanga valance organza užuolaidas kambarį lazdele pock

Savybės:

Prekė: lango užuolaida

Medžiaga: 100% organza

Tipas: tiulis organza gėlių

Modelis: printed spalva

Pakuotė:

1 vnt x tiulis užuolaidų

Dydis: 100 cm plotis x 200 cm aukščio ,100 cm plotis x 270 cm, aukštis 200 cm, plotis x 270 cm aukštis(gali būti pritaikytas)

(būtų apie 5-10 klaida atstumas nuo siuvimo)

Dėmesio: Nes plaukiojanti priemonė yra spauda, ofsetinė,todėl kartais piešinys yra praliejimo, ne visą, tačiau ji neturi įtakos, visa poveikis užuolaidų, jei jums tai ar turi strit paklausa, tik ne pirkti!!!

Apdorojimas: Rod kišenėje

Patarimai:

1.Kaina už 2 vnt vien.

2.Dydis:W--reiškia, plotis, L--reiškia Ilgio.

3.Užuolaidų Plotis= 2 kartus strypas/geležinkelių plotis.

4. Ilgis: Nemokamai koreguoti, Max-2.7 metrų( gali būti trumpesnis)

5. Neįtraukta: Blackout/bakų tvirtinimo/Tassle/ granules.

6.Turi būti tam kvapas atidarius sklypas, tiesiog įdėti ji padaryta dėl vėjo,tada kvapas išnyks.

7. Visi daiktai yra realūs fotografavimo. Tačiau skirtingų monitorių gali sukelti spalvas, šiek tiek skiriasi

8. Dizainas buvo išspausdinti, todėl geriau yra ne plovimo mašina, plovimo vertus, šiek tiek

Geresnis pasirinkimas yra naudoti du kartus kartus pledas, kuris atrodo geriau

Pristatymas

Per Kinijos Paštu , bus apie 7-40 darbo dienų, kad jūsų šalyje. Jei laivybos laikas yra šiek tiek ilgesnis, nereikia pirkti šią prekę. tikiuosi jūsų supratimo. ačiū labai.

Mokėjimo

1. Mes tik laivas adresas teikia alibaba.Jei jums reikia pakeisti savo adresą,prašome jį pakeisti alibaba pirma, kaip mes tik laivas savo alibaba adresą. Įsitikinkite, kad jūsų duomenys adresą ir pilnas pavadinimas alibaba yra visiškai teisinga.

2. Visi mokėjimai turi būti atlikti per 7 dienas po aukciono uždarymo.

3. Mes pateiktų viskas visada būna su kokybės garantija: jei jums rasti bet kokius kokybės problemų, kai gausite prekes. Prašome susisiekti su mumis greitai. Mes priimame biržoje arba grąžinti per 14 dienų nuo gavimo. Mes grąžinsime pirkimo kainos, bet ne laivybos ir tvarkymo išlaidas. Grąžinimas prekių būtų jūsų sąskaita, ir jūs taip pat pakartotinai mokėti už valiutos pakartotinai išsiųsti jums. Prašome atkreipti dėmesį, kad daiktai turi būti grąžinti, turi būti NAUJAS. Prašome susisiekti su mumis prieš grąžinant daiktų!

Atsiliepimai

Mes visada sulaukia teigiamų atsiliepimų. Jei norite, palikite man neigiamas, prašome susisiekti su manimi pirmą kartą. Taigi, mes galime dirbti kartu, kad ji jums tinka. Ir neigiamas grįžtamasis ryšys yra labai bloga už mūsų alibaba pardavėjas. Tai turės įtakos mūsų pardavimai, mūsų pajamos. Aš tikiuosi, jūs galite suprasti. Jei neprieštaraujate, skirkite laiko ir mus palieka teigiamą komentarą ir keturi 5-žvaigždučių Išsamios Pardavėjo vertinimai, kad jav, kurios yra gyvybiškai svarbios augimo mūsų maža kompanija.

Mes MALDAUTI, kad PRAŠOME NE palikti mums 1, 2, 3 arba 4-žvaigždučių Išsamios Pardavėjo Reitingus, nes jie reiškia "esate nepatenkinti", equaling neigiamų atsiliepimų. Patinka tai, ką mes sakėme anksčiau, jei nesate patenkintas, bet kuriuo klausimu, prašome susisiekti su mumis dėl išspręsti.

Klientų Aptarnavimas

Mes sveikiname visus didmeninius užsakymus/užklausimus ir galime tiekti beveik bet, kad iš dešimčių Tūkstančių, jei jums reikia, prašome susisiekti su manimi, aš pasiūlyti vieną didmeninės kainos, ačiū. Baigė ganytojišką saulėgrąžų vien užuolaidos patikrinimą, miegamasis prabanga valance organza užuolaidas kambarį lazdele kišenėje

Technics Audiniai
Prekės Pavadinimas tanmeluo
Modelio Numeris vien užuolaidos atranka
Elemento Tipas Langas Atrankos
Naudoti Viešbutis,Biuras,Namų
Apdorojimo strypas kišenėje
Dydis W200xH270, W100xH270, W100xH200
Modelio Tipas lapai
Diegimo Tipas Lubų Įrengimas
Funkcija saulėgrąžų
Vieta langas
Apdorojimo Reikmenys Kaina Įtrauktas
Formatas strypas kišenėje
Produkto Tipas Kiti Dalykai
Punktas vien užuolaidos
Medžiaga Vienspalviai Voile Užuolaidų
Modelis Plisuotos
Taikoma Langų Tipas Butas Langą
Atidarymo ir Uždarymo Metodas Kairės ir Dešinės Biparting Atvira
Tipas Pastoracinės
Stilius Pastoracinės
Komponentas organza
Įrenginio Tipas aikštelė (2 vnt/lot)
Pakuotės Dydis 5cm x 6cm x 10cm (1.97in x 2.36in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 0.2kg (0.44lb.)

Panašūs produktai