MESOUL Prekės ženklo Moterų natūralios Odos Krepšys Moterų Atsitiktinis Nešti Aukštos Kokybės Rankinės Dizaineris Raukšlės Lady Peties Crossbody Krepšiai

€66.65

-49%

€130.69

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Pečių Krepšiai, Pigūs pečių krepšiai, MESOUL Prekės ženklo Moterų natūralios Odos Krepšys Moterų Atsitiktinis Nešti Aukštos Kokybės Rankinės Dizaineris Raukšlės Lady Peties Crossbody Krepšiai.

Pastaba: 1.Nuotraukos yra faktinis produktus. Tačiau dėl skirtingų šviesos ir ekrano nustatymas. Nedidelis spalvų skirtumas gal egzistavo. Prašome suprasti.

2. Ten bus 1-3 cm normalus nedideli nukrypimai dėl rankinis matavimas.

3.1 colis=2,54 cm; 1 cm=0.39 colių

Medžiaga:100% Natūralios Odos

Dydis:Ilgis: 40 cm, plotis: 16cm, Aukštas: 26 cm

Muitinės Mokesčių Mes stengiamės sutaupyti mokesčių už jus, pavyzdžiui, apibūdinti, kaip dovana , priedai, nuvertinantis sąskaitos faktūros ir kt.bet kartais vis dar negaliu išvengti mokesčių, gali atsitikti taip, paskirties muitinės, todėl tai labai reikalinga ir svarbu, kad jums gerai žinoti savo muitinės, mokesčių politika, visų pirma, siekiant išvengti bet kokių problemų, mes neatsakome už bet kokias papildomas importo mokestis jūsų pusėje. LAIVYBOS Mūsų numatytasis pristatymas yra Kapt.lt Standartinis Pristatymas/ Kinija Paštu, Oro Paštu, jei jums nereikia specialiai, mes nuspręsti, kuri pristatymas jums, paprastai pasiekti daugelio šalių, per 10-90 dienų, bet yra gal keletas netikėtų priežasčių atidėti siunta, jei negavote prekės per 60 dienų, prašome susisiekti su mumis. APSAUGOS (1), Jei esate nepatenkinti su prekei,prašome susisiekti su mumis grąžinti ar išsiųsti. pirkėjas moka už grąžinimo pašto išlaidas su sąlyga grąžinti geros būklės: (2) prekės turi būti naujos, unworn būklės, be jokių fizinių pokyčių,pvz., įbrėžimų ar pašalinti nuorodas.Jei pastebėsite kokių nors gedimų, iš mūsų daiktų, prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo per 7 dienas nuo gavimo elementą. (3) parodyti elementus, kurie negali būti naudojami ar turite prisijungti piktnaudžiavimo ar tyčinis sugadinimas. (4) Pirkėjas yra atsakingas už visas grįžti siuntimo išlaidas. ATSILIEPIMUS, Jei jums yra patenkinami mūsų prekes ir paslaugas, prašome pateikti mums Penkių Žvaigždučių teigiamų atsiliepimų, Mums nepatinka, bet neigiamų atsiliepimų, be jokių ryšių,ačiū jums labai!

Prekės Pavadinimas MESOUL
Elemento Tipas Rankinės
Stilius Derliaus
Pagrindinė Medžiaga Natūralios Odos
Proga Universalus
Rankinės Tipas Pečių Krepšiai
Modelio Tipas Kietas
Natūralios Odos Tipas Karvės Oda
Pamušalas Poliesteris
spalva raudona ruda
Rankenų/Dirželiai Vieną
Modelio Numeris 9175
Formos Atsitiktinis Tote
Aparatūros spalva auksas
Lytis Moteris
Interjeras Mobilųjį Telefoną Kišenėje,Interjero Užtrauktukas Kišenėje,Interjero Lizdas Kišenėje
Uždaryti Tipas Užtrauktukas
Dydis Ilgis
Rūšių maišelius Peties & Rankinės
Apdaila Nėra
Kietumas Minkštas
Moterų odiniai krepšiai prabanga rankinės moterys dizaineris krepšiai
Išorinis Kietas Krepšys
bolsos mujer bolsas feminina
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 1.35kg (2.98lb.)
Pakuotės Dydis 40cm x 30cm x 20cm (15.75in x 11.81in x 7.87in)

Panašūs produktai