75 Dėžės=300Pcs Knarkimas Gynimo Nosies Dilators Miega Anti-Knarkimas Įtaisas Sustabdyti Knarkimas Pagalbos Miega Atleisti Apnėja Nosies Įrašus

€113.06

-40%

€188.44

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Sleep & Knarkimas, Cheap sleep & knarkimas, 75 Dėžės=300Pcs Knarkimas Gynimo Nosies Dilators Miega Anti-Knarkimas Įtaisas Sustabdyti Knarkimas Pagalbos Miega Atleisti Apnėja Nosies Įrašus.

Perskaitykite Prieš Jums Pirkti 1. Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius : Tai laivybos būdas yra ekonominis be tarptautinio sekimo numerį, o tik gali būti stebimi per Kinija, kai paketas kairėje Kinijos, tada jis neturi logistikos informacija, kol gausite paketą. 2. Rusijos Pirkėjai : rusijos pašto tarnyba prašo patikrinti vardą, pavardę imtuvas, todėl prašome pasakykite mums savo vardą, pavardę (trys žodžiai) pristatyti jį gerai. Dėkojame už jūsų bendradarbiavimą. 3. Pažadame, laiku pateikti per 60 dienų, dažniausiai trunka 30-52 dienų pasieks jus. Mes nepriimame ginčas dėl negautų prekių per mūsų sutartą laiką. Jūsų PAKANKAMAI kantrybės bus labai dėkingi. 4. Gavę siuntinį, jei jums netinka arba turi kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis ir nepalieka mums 1, 2, arba 3-žvaigždučių Išsamios Pardavėjo Reitingus pirma, mes bus suprasti, problema, ačiū. 5. Kai ou atitikti jokių problemų, jūs galite tiesiogiai susisiekti su mumis, nereikia atidaryti ginčų. 6. Mes paramos OEM, ODM pritaikymas & Drop laivyba, prašome nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu. 7. Mes rekomenduojame jums perskaityti aprašymas atidžiai ir padaryti jūsų užsakymą tiesiai, paprastai jūsų užsakymas bus išsiųsti per 1-5 darbo dienas. 8. Įrašykite mūsų parduotuvėje mėgstamų, mes ir toliau įvesti naujus produktus ir mažiausia nuolaida. Jūsų pirkimas bus puikus paskatinimas ir galia už mus!!!

75 Dėžės=300Pcs Knarkimas Gynimo Nosies Dilators Miega Anti-Knarkimas Įtaisas Sustabdyti Knarkimas Pagalbos Miega Atleisti Apnėja Nosies Įrašus

Aprašymas:

Knarkimas gali sukelti obstrukcine miego apnėja keletą kartų, todėl į smegenis ir kraujo deguonies deficitas, dėl to gali kilti įvairių sveikatos sutrikimų, įskaitant aukštą kraujo spaudimą, širdies ir kraujagyslių liga, miokardo infarktas, krūtinės angina, atminties sutrikimas ir kt. Šis knarkimas įrašas yra ypač skirtas gydyti miego apnėja, knarkti ir nosies užgulimas, kurios gali leisti jums sukurti įpročiai kvėpavimas per nosį palaipsniui išspręsti ir knarkimo problemą.

Paplitusi knarkimo priežastis:

Atloštu kūno padėtis (gulint veidu į viršų)

Didelis tonziles, ilgas minkštasis gomurys ar liežuvėlis

Kalba, kad atpalaiduoja, per daug miego metu

Antsvoris

Nosies užgulimas nuo peršalimo, alergijos ar iškrypimų kremzlės per nosį

Menopauzė

Vartoja alkoholį, vaistus ir tabako gaminiai per šešias valandas einant miegoti

Hipotireozė.

Savybės:

1.Silikono medžiaga yra saugus, netoksiškas, nekenksmingas, plaunamas, daugkartinio naudojimo ir minkštas, kad tilptų į nosies landą, tvirtai ir patogiai.

2.Atleisti snore ir nosies užgulimas, atiduoti jums, o jos gerą miego ir sklandžiai kvėpavimas.

3.Gerinti miego apnėja ir leidžia kvėpuoti švariu ir grynu oru netrikdant įprasto miego.

4.Padėti pataisyti savo blogo įpročio, kvėpavimas per burną, siekiant išvengti viršutinių kvėpavimo takų infekcijos ir šalta.

5.Mini dydžio, su šviesos svorio nebus pridėti papildomą spaudimą į nosį, kuriuos yra patogu nešiotis, taip pat.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Silikonas

Spalva: Balta

Dydis: 4 gabalus paties dydžio(žr. paveikslėlį)

Kiekis: 75 Dėžės=300Pcs ( 1 langelis = 4 Vnt., plese žr. paveikslėlį)

Svoris: Apie 750 g

Tipas: Miegamoji Pagalba

Pareigos: Pamainos Knarkimas ir Padėti Miego Apnėja

Žalos, Knarkimas:

1. Vaikas-Sunkus knarkimas atneš apie miego apnėja dažnai, todėl blogas miegas naktį, blogos dvasios dienos ir prastas apetitas, kurios gali sukelti atsilieka auga į ūgį ir svorį.

2. Moteris-Knarkimas gali sukelti vaškinis veido oda, šiurkšti oda, riebalų, pasipūsti, halitosis, kartaus skonio, nereguliarios menstruacijos, dismenorėja ir pan. Sunkus knarkimas pasieks menopauzės 3-15 metų į priekį. Bloga miego kokybė bus laisvi odą, tamsius ratilus, akių paburkimą, varnų pėdų, drumzlinas akis ir pan.

3. Vyras-Knarkimas gali sukelti galvos svaigimas, galvos skausmas, nemiga, amnezija, seksualinės funkcijos sutrikimas, inkstų nepakankamumas ir kt.

Komplektą Sudaro:75 Dėžės=300Pcs ( 1 langelis = 4 Vnt., plese žr. paveikslėlį)

Pastaba:

Prašome dėvėti 1-2 valandas iki miego, kad pirmą kartą naudoti, siekiant sumažinti diskomfortą ir neleisti jį pašalinti, nesąmoningai.

darbo režimas CPAP
Modelio Numeris R-017-300PBB
Medžiaga Silikono
Galima skalbti Taip
Elemento Tipas Sleep & Knarkimas
Funkcija Padėjimas Miego Apnėja
Slėgio Diapazonas 4-20 cmH2O
Už Pople Snorers
Dydis As The Picture Shows
Prekės Pavadinimas Raiuleko
Kiekis 75 Dėžės=300Pcs
Tipas Stabdžių Snore Nosies Klipas
Tarnavimo Laikas Daugkartinio naudojimo
Funkcija B Atleisti Knarkimas
Pakuotė su dėžutė
spalva Skaidrus
Funkcija C Lengva Kvėpuoti
Pakuotės Dydis 31cm x 25cm x 20cm (12.20in x 9.84in x 7.87in)
Pakuotės Svoris 0.76kg (1.68lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai