5mX karšto pardavimo Kalėdų 220V led juostelė balta geltona raudona mėlyna SMD3528 LED šviesos Juostelės vandeniui IP67 nemokamas pristatymas

€26.44

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: juostelės šviesos, atsparus vandeniui, led šviesos juostelės vandeniui, led šviesos juostelės, Pigūs juostelės šviesos, atsparus vandeniui, Aukštos Kokybės led juostelės šviesos, atsparus vandeniui, Kinija led šviesos juostelės Tiekėjų.

Specifikacijos

• 5M 3528SMD 60LEDs/Metras lanksti LED juostelė

• Atsparus vandeniui : IP67--silicio vamzdis

• Lengva naudoti ir įdiegti

• LED tipas : 3528SMD

• 5 m/Roll

• Kas 60LEDS / Metras

• Apžvalgos Kampas: 120°

• Įėjimo įtampa: 220V

• Išėjimo Galia: 4.8 W / Metras

• Gyvenime: Daugiau nei 50.000 valandų

Prekės nuotraukos :

Mes priimame Alipay, Paypal, Western Union,sąlyginio Deponavimo ,T/T ir pan.

Mes atsiųsime sklypus, per laiką parodė į šį sąrašą po pirkėjo mokėjimo tikrina Kapt.lt. Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. Mes tik laivas patvirtino, adresas teikia Kapt.lt. Siuntos neįtraukė muito, EMS:5~9 darbo dienas. DHL, UPS, FEDEX, TNT: 3~6 darbo dienos. Kapt.lt Standartinis Pristatymas : 12 ~ 30 darbo dienų Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu: 12 ~ 30 darbo dienų

Visi elementai bus 100% patikrinta ir būti su saugumo pakavimo prieš pristatymą. Pažadame, 3 metų garantija,Jei yra kokių nors problemų, exluding asmens veiksnys, pažadame, kad repaire arba pakeisti naujus produktus klientams. Mes labai vertiname jūsų teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždučių mums, ir padarys tą patį jums. Jei dėl kokių nors priežasčių jūs nepatenkintas pirkiniu, prašome susisiekti su mumis išspręsti bet kokias problemas, kol palikti atsiliepimus. Mes pasistengsime atsakyti ir pasiūlyti pagalbą, iš karto.

Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę,Pirkėjai turėtų pranešti apie netinkamą problema per 7 dienas po gavimo elementą ,dėl keitimo ar grąžinimo, Prašome susisiekti su manimi, kol jūs ją grąžinti. Jei prekė yra su defektais, 90 dienų, Mes atsiųsime jums pakeitimo, arba siūlome grąžinti po to, kai mes gauti brokuotą prekę. Ir pirkėjas prisiima grąžinimo mokestis. Mes bus atsakingas už siuntimas iš naujo mokestis. Jei prekė yra su trūkumais po 3 mėnesių, vis dar galite siųsti jį atgal į mus. Mes atsiųsime jums naują gavus brokuotą prekę. Bet jūs turite sumokėti papildomą siuntimo mokestį ir atgal krovinių.

Modelio Numeris I
Juostelės tipas SMD
Įtampa 220V
Proga gyvenamasis kambarys
LED Lustas gamintojas Epistar
Šviesos Diodų Skaičius/M 60 vnt./m
Spalvos Temp(K) I
Elektros Energijos Gamybos Pasiūlymas
Elemento Tipas Juostelės
Atsparus vandeniui Taip
Vidutinė trukmė (val.) 50000
Energijos sąnaudos (W/m) 5.76 W/m
Prekės Pavadinimas KINGGREEN
Maitinimo Šaltinis AC
LED Lustas Modelis SMD3528
Spinduliuojantis Spalva Mėlyna, Žalia, RGB, Raudona, Balta, Geltona
sertifikavimo BMK
Pakuotės Svoris 0.4kg (0.88lb.)
Įrenginio Tipas daug (5 Matuoklis/lot)
Pakuotės Dydis 9cm x 9cm x 9cm (3.54in x 3.54in x 3.54in)

Panašūs produktai