Nebaigtas 4/4 smuikus, liepsnos klevas nugaros, šonkaulių,kaklo 1pcs Unglue rusijos eglė viršuje Yinfente 001

€156.18

-4%

€164.40

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: nebaigtas smuikas, smuikas nebaigtiems, kaklo smuikas, Pigūs nebaigtų smuikas, Aukštos Kokybės smuiko nebaigtiems, Kinija kaklo smuikas Tiekėjų.

Sveiki atvykę į mūsų darbo patalpoje ir mano svetainėje. Yra daug daiktų, apie smuikai, violas, cellos;Elektriniai Smuikai, Elektros violas,Elektrinė Violončelė;Į accesories ir atveju, įrankiai, apie priemones, kurios。 Visos klasės ir kainos. Geriausias kokybės ir Žemos kainos.

Aš esu naujesnių "ebay". Ir tik atidaryti Savo parduotuves. Aš pasiruošęs duoti savo daiktų, kad jūs ne pelno kaina. Sveiki atvykę į pirkti mano daiktų.Jums patinka. Aš Garantee kokybės th

1) Funkcijų:

1 vnt nebaigtų smuikui 4/4 .liepsnos klevas atgal + rusijos eglė viršuje, unglued

*Tai yra visiškai naujas ir rankų darbo 4/4 kokybės unfinish smuikas.

*Ji tiek turi gražią figūrą ir puikus tonas.

*Liepsnos klevas atgal medienos .

*Geras eglė viršų medienos buvo saugoma daugiau nei 5 metus, išdžiūti natūraliai .

*Gamintojas turi virš 15 metų darbo patirtį .

*Spalvinga rankų darbo raižytas viršuje,nugaros,šonų, galva, apačioje ir pan.

Taip pat galiu pasiūlyti kitus modelius unfinish smuikas, apima 4/4 3/4 1/2 1/4. Jei jums reikia , susisiekite su manimi. Aš pateikti savo geriausius elementus ir paslaugų, kad mano klientas. Aš garantuoti jums patinka mano elementą.

2) Grąžinimo politika, Ir Laivybos Info

Jei esate nepatenkinti preke ar paslauga, kai gavote, duok man progą ištaisyti prieš suteikti man neigiamą atsiliepimą, prašome susisiekti su mumis iš karto.Mes ją išspręsti jums per 48 valandas. Mes turime išgirsti jūsų problemas, mes galime pagerinti mūsų savo verslą.

Aš noriu įsitikinti, kad esate laimingas su savo elementą. Aš garantuoti, mano aprašymai, yra teisinga ir aš pasiūlyti jokių klausimų, klauskite grąžinimo politikos. Per pirmąsias 14 dienų, kai jūs recive, jei dėl kokių nors priežasčių norite grąžinti prekę, susisiekite su manimi, ir aš duosiu jums visiškai grąžinti mažiau laivybos. Prekė turi būti grąžinti į tą pačią būklę, kaip jį gauti .

Aš laivas šį punktą EMS, galite naudoti kelio numerį, aš pateikti jums, kad žiūrėti į procesą shiping. Paprastai, tai bus imtis 14-20 darbo dienų jums gauti elementą. Jums nereikia mokėti klientas mokesčiai už MUS. Bet jeigu tu negali gyventi JAV, prašome susisiekti su manimi dėl custmoer mokesčiai info. Ačiū.

3) Kontaktas Mane:

jei jums reikia kitos priemonės, jūs galite susisiekti su manimi. Aš esu priemonės gamintojas ir pardavėjas. Gausite geriausius elementą.

El. paštas :

Tai yra dalis mano įrankiai, kuriuos galite pasirinkti iš jų . Jei nerandate įrankius, jūs liek., Prašome susisiekti su manimi.

Aš pastebėsite, kad jums.

Check out my ! Įsitikinkite, kad įtraukti mane į savo !

Naudoti Smuikas Naudoti
Modelio Numeris 01
Prekės Pavadinimas yinfente
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 60cm x 11cm x 11cm (23.62in x 4.33in x 4.33in)
Pakuotės Svoris 2.0kg (4.41lb.)

Panašūs produktai