4/36 vnt Motociklo Pakeitimo M8 x20/30mm Stabdžių Disko "PASIDARYK pats" Ti Titano Varžtas Varžtai, Suportai Visos Torx Galvos Ti Varžtai Ti Tvirtinimo detalės

€15.69

--12%

€14.04

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Varžtai, Pigūs Varžtai, 4/36 vnt Motociklo Pakeitimo M8 x20/30mm Stabdžių Disko "PASIDARYK pats" Ti Titano Varžtas Varžtai, Suportai Visos Torx Galvos Ti Varžtai Ti Tvirtinimo detalės.

APRAŠYMAI

Būklė: visiškai naujas, neutralioje pakuotėje

Medžiaga: 6AL4V Titano, Gr. 5 (TC4)

Vadovas: Suportai Visos Torx Galvutės

Dydis: M8x20/30mm

Spalva: Sudeginti Mėlyna Spalva

Kiti: 4/36 vnt. per daug

Programos: Sporto Įrengimai, Namų Sąlygomis, Pramoninių Naudoti

* Prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl birių užsakymo kainos. Mes turime ypatingą kainą už urmu užsakymus

Žemiau Yra Titano

Titano tvirtinimo yra geriausiai žinomas už tai, tvirtas, lengvas ir atsparus korozijai. Viena savybė, kuri išsiskiria, kai, palyginti su kitų metalų tvirtinimo detalės yra, kad titano tvirtinimo detalių turi aukščiausią stiprumo ir masės santykį, kurių tankis yra 4.51 g /cm3. Pavyzdžiui, titano yra 4 kartus stipresnis nei 316 nerūdijančio plieno beveik pusę svorio. Tai daro titano tvirtinimo detalės idealiai tinka programų, kurios reikalauja tiek lengvumo svorį ir puikus stiprumo, tokių kaip naftos ir dujų (žemyn-anga), aviacijos ir kosmoso, karinių ir sporto prekių.

Titano tvirtinimo detalės, taip pat yra unikalus tarp metalų, cheminio perdirbimo pramonės tvarkymo chloro (šlapias) ir chloro junginiais, vandeniniai tirpalai. Titano tvirtinimo detalės yra visiškai atsparūs sprendimus, chloridų, hipochloritai, chloratai, perchloratai ir chloro dioksidas. Dėl titano tvirtinimo yra per dažnai naudojant chloro, susijusių pramonės šakų, tokių kaip celiuliozės ir popieriaus ir chloro-šarmų / bleach.

Titano tvirtinimo yra puiki medžiaga, siekiant išvengti korozijos jūros vandenyje. Nes titano tvirtinimo detalės gali atspari korozijai, iki jūros iki temperatūros kaip aukštas, kaip 500°F (260°C), taip pat išgyventi vandenyno gelmes per mylių po žeme, titano tvirtinimo detalės yra naudojamos visoje naftos ir dujų, vandens ir jūros pramonės sektorių.

jungtis Suportai Visos Torx Galvutės
Medžiagos Gr.5 Titano
Ilgis 20/30mm
Modelio Numeris HMME TI
spalva Sudegino Mėlyna Spalva
Paslauga 15 Dienų besąlygiškai grąžinti grąžinti
Matmenys M8x20mm Aukso Spalvos, M8x30mm Plieno Spalva, M8x30mm Aukso Spalvos, M8x30mm Daugiaspalvis
sriegio skersmuo 4 gabalus, 36 vienetų
Medžiaga Titano Lydinio
Kita Dropshipping Galima
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Metalo apdirbimo
Pakuotės Dydis 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
Pakuotės Svoris 0.2kg (0.44lb.)
Įrenginio Tipas aikštelė (2 vnt/lot)

Panašūs produktai