Bobei Dramblys 120 ML Vertus, Krūties Siurblys Žindote Kūdikį Krūtimi Vadove Krūties Siurbliai Super Stipri Siurbimo Šėrimo Priedų

€8.57

-47%

€16.47

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: siurblys skydelis, siurblys etapai, siurblys mechaninis, Pigūs siurblys skydelis, Aukštos Kokybės siurblys etapai, Kinija siurblys mechaninė Tiekėjų.

Medžiaga: Žarna: Silikono, Sumažinti vožtuvas: ABS, Kamuolys: Guma, kt.: PP

Butelio tūris: 120ml skersmens

Birių tvarka: Prašome nedvejodami susisiekite su mumis žinute . Mokėjimo Būdas 1.Mes rekomenduojame, sąlyginio DEPONAVIMO saugus mokėjimo. 2 Apmokėjimas turi būti gautas per 5 darbo dienas po to, kai jūs perkate jį. Pristatymas delay & Sekimo numerį 1 Mes stengiamės, kad jums gauti norimus produktus kaip įmanoma greičiau. Jei gausite klaidingą produktams, dėl laivybos klaidą, prašome susisiekti su mumis dėl keitimo ar grąžinimo. Jei jis sugadintas , prašome atsisakyti priimti ir susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau. 2. Mes neatsakome už netinkamus ar nepristatyti adresą. Prašome pateikti mums jūsų vardas, adresas, Telefono numeris ir įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisinga ir siekinys.Jei jums reikia pakeisti savo adresą, prašome pakeisti jį į sąlyginio Deponavimo pirmą kartą prieš jums mokėti. Mokesčių,Muitų ir Pareigas, Mes don ' t įtraukti mokesčiai, PVM ar kitų paslėptų mokesčių. Jūs mokate mums tai, ką matote ant sąskaitos faktūros, t.y. prekių suma + siuntimo išlaidos (neapima muitų). Apie mus, Mūsų tikslas yra įsitikinti, kad jūs esate laimingas ir pirkėjo malonią su mumis. Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant bet 1 ar 2 reitingas, neigiamo grįžtamojo ryšio arba atidaryti bet kokius ginčus. Mes suprantame, rūpesčių ir nusivylimų, jums gali turėti, ir padarysime viską, kad išspręstumėte problemas už jus. Mes vertiname jūsų verslą, Jūsų palaikymas yra didžiausias skatintojas mums vystyti verslo ir gerinti paslaugų ateinančiais metais.

Medžiaga P. P.
Tipas Krūties Siurblys
Maitinimo Šaltinis vadovas
Yra Baterijomis No
Prekės Pavadinimas bobei dramblys
Medžiaga Funkcija Nitrozamino Nemokamai,BPA Free,Ftalatų Nemokamai,be Latekso,PVC, Nemokamai
Yra Baterijų Reikia No
Modelio Numeris S021-001
Pakuotės Dydis 30cm x 20cm x 7cm (11.81in x 7.87in x 2.76in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.3kg (0.66lb.)

Panašūs produktai