Didelė grupė žmonių į holivudo Sienų Lipdukai Lipdukas Namų Puošybai Sienos Freskos Nuimamas Tapetai

€12.72

-29%

€18.17

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: sienos freskos, nuimamas tapetai, sienų apdaila, Pigūs sienos freskos, Aukštos Kokybės nuimamas tapetai, Kinija apdaila sienos Tiekėjų.

Prekės Dydis:60*130CM Medžiaga: Ne toxi,nekenksmingas aplinkai PVC Pakuotės: viena oppbag Svoris:Apie 300g/nustatyti numatytąjį spalva: Juoda Spalvų, gali būti pritaikytas parašykite pastabų skiltyje norimą spalvą. FUNKCIJA 1.Spręsti apdaila. tiktų bet sklandžiai, švarus sienos, plytelės, langai, metalo, drabužinė, plastikiniai 2.Lengva naudoti ir šalinti, 3.Mados dizaino ir aukštos kokybės 4.Patvarus, plaunamas ir trinama (minkštu šepečiu). Medžiaga: Premium matinio lipniosios vinyl. Lazdos: Dauguma lygaus paviršiaus, įskaitant dažytos gipso sienos. Programos: Greita ir paprasta įdiegti ar pašalinti, bet ne daugkartinio naudojimo Ilgaamžiškumas: Trunka iki 6 metų, kai taikomas patalpose.

Įrengimas: Visi lipdukai ateiti su lengvai sekti ir montavimo instrukcija

Mūsų sienų lipdukai iškart bus paversti bet kokį kambarį pridedant spalvos ir stilius. Paprasta taikyti, per kelias minutes, visi mūsų rinkiniai apima visas instrukcijas ir yra lengvai nuimamas. Mes turime sienų lipdukai vaikams kambariai, vonios kambarys, darželio ir modernios sienos grafika visiems skoniams. Visi mūsų sienos menas gali būti gaminami įvairių spalvų, kad atitiktų jūsų dekoro.

Medžiaga PVC
Klasifikacija Už Sienos
Scenarijus Sienos
Stilius Klasikinis
Modelio Numeris YMAH766
Temos Animacinių filmų
Modelis Plokštumos, Sienos Lipdukas
Specifikacija Single-piece Package
Pakuotės Dydis 60cm x 3cm x 3cm (23.62in x 1.18in x 1.18in)
Pakuotės Svoris 0.3kg (0.66lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai