Pynimas Baby Girl Šalis Suknelė Rudenį ilgomis Rankovėmis Princesė Vaikų Mergaičių Tutu Vakaro Suknelės Lankelis už Naujagimio Drabužėlių Komplektas

€8.03

-29%

€11.47

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: baby girl šalis suknelė, suknelė naujagimis, suknelė suknelė suknelė, Pigūs baby girl šalis suknelė, Aukštos Kokybės suknelė naujagimis, Kinija suknelė suknelė suknelė Tiekėjų.

Pynimas Baby Girl Šalis Suknelė Rudenį ilgomis Rankovėmis Princesė Vaikų Mergaičių Tutu Vakaro Suknelės Lankelis už Naujagimio Drabužėlių Komplektas

100% Medvilnė, 100% Poliesteris.

Skalbimo mašinai.

Spalva:Šviesiai rožinė

Stilius: Pynimas tutu mergina suknelė

Dydis: 3M-6M-9M-12M-18M-24M

Pakuotėje: 1 X Mergaičių suknelė + 1 X ekrano užsklandą su OPP krepšys

Šiltas Patarimai

1. Dėl apribojimų fotografijos ir neišvengiamų skirtumų monitoriaus spalva nuotraukas parodė, negali būti 100%, tas pats ir su tikrąjį daiktų. Jei jums reikia natūra nekilnojamojo šaudyti mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis laisvai.

2. Iki mokėjimo, prašome dukart patikrinkite pristatymo informaciją: asmens vardą ir pavardę, adresą, pašto kodą, telefono numerius ir pan. P. S. Jei esate rusijos Klientams, prašome padėti mums pateikti visą pavadinimą. (vardas+tėvo vardas+pavardė)

3. Jei turite klausimų apie prekę gavote, prašome susisiekti su mumis pirmą, prieš priimant ginčą ir palikti atsiliepimą. Jūsų palaikymas ir supratimas yra labai svarbus mums.

4.Jei you\\'re, re-pardavėjų poreikius drop laivyba. Mes stengiamės suteikti geriausias paslaugas ir pasidalinti daugiau kokybės mados su savo klientais! Spauskite čia norėdami daugiau naujų prekių : jūs galite pridėti mūsų parduotuvėje mėgstamų parduotuvių !!

5.Jūs galite bendrauti su mumis už bet kokius klausimus per TradeManager, mes pasistengsime atsakyti jums iš karto, Jei mes ne internetu, prašome elektroniniu paštu mums, mes susisieksime su jumis per 24 valandas.

Stilius Atsitiktinis
Prekės Pavadinimas LILIGIRL
stiliaus suknelė mados kūdikis suknelės
Departamentas Pavadinimas Kūdikių
Medžiaga Poliesteris,Medvilnė
Siluetas Kamuolys Suknelė
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Modelio Numeris DGD5128
Apykaklės O-Kaklo
Suknelės Ilgis Kelio Ilgis
Rankovės Stilius Reguliariai
Apdaila Lankas
Lytis Kūdikių Mergaitės
Medžiagos Sudėtis 100%medvilnės
Vaikas MUS Dydis 3M, 6M, 9M, 12M, 18M, 24M
Tikrasis Vaizdai Taip
Modelio Tipas Kietas
Pakuotės Svoris 0.15kg (0.33lb.)
Pakuotės Dydis 20cm x 10cm x 3cm (7.87in x 3.94in x 1.18in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai