Australija selerių Freezeframe Peptidas Revitaleyes Sumažinti Akių Paburkimą Maišelius, Tamsius Ratilus Gilias Raukšles Saugus Akių Priežiūros kremas

€40.85

-42%

€70.88

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: akių paburkimą, tamsius ratilus, akių raukšlių kremas, Pigūs akių paburkimą, Aukštos Kokybės tamsūs ratilai, Kinija akių raukšlių kremas Tiekėjų.

Freezframe - Australijos Skaičius 1 multi-award winning vaistinės kosmetikos prekės ženklas.

GALI VIENĄ PAAKIŲ KREMAS NUBRAUKTI LĖTINĮ PABURKIMĄ, SUNKIUS, TAMSIUS RATILUS IR GILIAS RAUKŠLES? Su tri peptidų ir vitamino C, kad klinikiniai akių srityje remontas

Šis galingas gelis-kaip balzamas iš karto ištrina senėjimo požymius, stresą ir nuovargį, gaminti lygesnė, skaistesnė akių viršutinį ir apatinį vokus. Tuo pačiu metu ją drėkina ir skatindama audinius, didina mikrocirkuliaciją ir atlikti gilų ir ilgalaikį nuo raukšlių, anti-maišelį ir anti-tamsiai ratą veiksmų. Produkto Aprašymas Išsprendžia 3 pagrindines akių ager problemų su 1 klinikinis sprendimas

Pirmą kartą vienas produktas yra veiksmingas prieš visų trijų pagrindinių akių senstančiais, ir ji veikia abi iš karto ir ilgalaikiai!

Skirtingai nuo daugumos akių kremai, kurie gali gydyti tik vienas esminis ženklas senėjimo, revitalEYES yra tikras kokteilis galingas anti akių senėjimo ingredientų, kurie gydyti 3 didelių akių senstančiais. Į šią formulę, ne vieną, bet tris super stiprumo peptidai yra kartu sukurti bendrą sprendimą už akių, kad gydo, kas pagrindinis simptomas senėjimą aplink akis.

Peptidų Technologija 1 - alternatyva akių pakelti, kuri pjauna veidą ir akis droops be skalpelio

Tai kliniškai įrodyta, sudedamoji dalis yra taip veiksmingai sumažinti paburkimą, droopiness ir maišeliai po akimis, jis net laimėjo tarptautinį technologijų apdovanojimą! Tyrimai parodė, kad masinis 95% asmenų pamačiau didžiulį sumažinti paakių paburkimą, su 70% matydamas neįtikėtinų rezultatų vos 14 dienų. Rezultatai rodo, kad iki 70 proc. sumažinti lėtinių, paakių paburkimą tik 28 dienas.

Peptidų Technologija 2 - Trina iš tamsiai ratą, tarsi trintukas

Būtų tikras proveržis, šio kovos ratas peptidas yra kliniškai įrodyta, kad sumažinti mėlynos ir raudonos spalvos, kuris gali suteikti akis "meškėnas" žiedas, net jei jūs jau miegojo geras aštuonias valandas. Šešėliai yra akivaizdžiai lengvesni taip mažai, kaip 14 dienų, klinikinio mažinimo šešėliai tik 56 dienas.

Peptidų Technologija 3 - LANGELIS Alternatyva, kuri sumažina išraiškos raukšles iki 63.23%

Pagrindinis ingredientas freezeframe asortimentą, šis galingas peptidų technologija atpalaiduoja išraiškos raukšles, taip efektyviai, jūs galite pamatyti dramatiškas sumažinimas ne tik baudos linijos, bet ir gilias raukšles, tik 28 dienas.

Dar galingesnis ingredientai kolageno, elastingumo, drėgmės ir daugiau....

Nepatenkinti gydant paburkimą, krepšiai, apskritimai ir raukšles (jei tai nebuvo pakankamai!), mūsų mokslininkai dar pridūrė, vitaminas C, plius drėgmę palaikanti medžiaga hialurono rūgštis užbaigti jaunimo kokteilis. Tai ne tik suteikia balinimo ir jėgas poveikį, jis taip pat yra antioksidantas veiksmų, kovoja su laisvųjų radikalų ir skatina kolageno gamybą.

Bet palaukit. Ką apie momentinį poveikį?

freezeframe revitalEYES taip pat yra saugus, švelnus audinių sugriežtinti agentas, kuris pakelia toli lengvas ar vidutinio sunkumo linijas ir raukšles, taip pat ir paburkimą per 10 minučių iki valandos. Tai momentiniai liftas, kartu su energijos perdavimo ir balinimo poveikį vitamino C, o drėgmė užpilai hialurono rūgšties, suteikia poveikį raukšles, paburkimą ir tamsius ratilus iš 1 diena.

Freezeframe revitalEYES su tri peptidų ir vitaminas C

Efektą pamatysite iš karto, ir dramatiškas ilgalaikį poveikį visų pagrindinių požymių akių senėjimo kad bus nepaisyti savo amžiaus.

Ingredientai

Vanduo (Aqua) Glicerinas Acetil Octapeptide-3 Natrio Halurono, PEG-7 Glyceryl Cocoate Hidrolizuotas Kviečių Glitimas, Disodium EDTA Saldžiosios Ceratonijos Derva Fenoksietanolis Caprylyl Glycol Karbomeras, Natrio Hidroksidas, Natrio Fosfatas, Askorbo Acetil Tetrapeptide - 5 Natrio Akrilato/Acryloyldemethyl Taurate Kopolimeras, Polisorbatas 80 Isohexadecane, Steareth-20 Hydroxysuccinimide Chrysin Palmitoyl Oligopeptide Palmitoyl Tetrapeptide-7 Poliakrilamido C13-14 Isoparaffin Laureth-7 Kryptimis Taikyti ryte ir vakare akių kontūro naudojant šviesos bakstelėję pasiūlymą.

1.Mes laivas visame Pasaulyje, išskyrus GOA/FPO

2.Prekės yra vežamos iš Kinijos, naudojant oro paštu, pasiekti dauguma šalių per 10 20

darbo dienų. Rusijos kai kurias sritis reikia 60 arba 90 dienų. Pristatymo laikas priklauso nuo

paskirties ir kitų veiksnių, jis gali trukti iki 20-40 darbo dienų.

3.Kitas ypatingas produktas bus nusiųsti tinkamu laivybos kelią .

1.Gaila, kad mes ne grąžinti, jei jūs tiesiog pakeisti savo mintis ir nuspręsti, jūs to nenorite. Prašome kruopščiai galvoti prieš jums jį užsisakyti.

2.Mes grąžinsime arba mainų sugedęs ar sugadintas prekes. Mes ne grąžinamoji išmoka už žalą, padarytą klientui. Produktai turi būti grąžinti per 10 dienų nuo jo gavimo, originalioje pakuotėje.

3.Mokėjimas turi būti atliktas per 7 dienas po Aukciono Uždarytas.

4.Mūsų tikslas-turėti sklypų paruoštas išsiųsti per 5-7 darbo dienas po apmokėjimo

gavo.

5.Jei yra kokių nors vėlavimų, mes susisieksime su jumis nedelsiant.

6.Visi sklypai yra siunčiami per kurjerį su stebėti ir sekti.

turtas aukštos kokybės Akių Priežiūros kremas
function1 Rubs iš tamsiai ratą
GZZZ YGZWBZ
Modelio Numeris Revitaleyes
function2 sumažina išraiškos raukšles
Komponentas glycerin
Funkcija Lengvai Susigeria
Privalumas Išspręsti Lėtinį Paburkimą, Rimtas Gilias Raukšles
Naudoti Akis
Lytis Unisex
sertifikavimo GZZZ
Produkto Kategorija ilgalaikis nuo raukšlių
Elemento Tipas Kremas
NET WT 15ml
Prekės Pavadinimas YourLove
Avaliable Žmonės Suaugusiųjų Anti-Veidą
Veiksmingumo veiksmingai sumažinti paburkimą, droopiness ir krepšiai
Šalis/Regionas Gamyba Kinija
Kilmės Australija
Privalumai atlikti gilus ir ilgalaikis nuo raukšlių anti-tamsiai ratą veiksmų
Pakuotės Dydis 12cm x 12cm x 10cm (4.72in x 4.72in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 0.2kg (0.44lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai