Honda CBR600RR 2003 2004 2005 2006 03 04 05 06 CBR 600 RR CBR600 Pakojos Rearset CNC Galiniai Nustatyti Reguliuojamas Pėdos Vinys Footpeg

€86.33

-4%

€90.87

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: reguliuojamas pėdos vinys, galiniai rinkinys, pėdų vinys, Pigus reguliuojamas pėdos vinys, Aukštos Kokybės galiniai rinkinys, Kinija koja vinys Tiekėjų.

Ši pora rearsets yra suderinamas su modeliais:

Už CBR600RR 2003-2006 m.

Specifikacija:

Aukščiausios kokybės aliuminis T6061 CNC Apdirbti (FUXING Lenktynės)

Spalva: Kaip parodė nuotraukas

CNC pagamintas iš 6061 Aliuminio lydinys

Anoduoto apdailai apsaugo nuo oksidacijos ir scratche

Pedalai (svirtys) yra įrengti su guoliais už sklandų judėjimą

Kiekis: Stabdžių Rearset + Shift Rearset + Shift Standartas

Aukštos Kokybės Statybos Rearsets

Didelis sukimo ir atsparumas stresui.

Pilnai Reguliuojamas, Kad Tiktų Jūsų Jojimo Stilius

Reguliuojamas sankabos svirties skirstomi nuo pakoja, kad greičiau ir tiksliau, sankaba (kelių / lenktynių santykius).

Pėdų atrama reguliuojama skirtingomis kryptimis, ji gali būti padidinta arba iškedentas atgal į tikslią vietą. Su anti-slip sistema.

Sukasi Kontrolė, pora rutuliniai guoliai, teikianti labai tikslūs judesiai objektyvų žiedą Koja Vinys No-Slip Danga

Pilnai Reguliuojama Padėties Koja Vinys Kad Būtų Galima Patogiau Ir Agresyvus Kūno Padėtį

Dvigubas Nerūdijančio Plieno Rutuliniai Guoliai, Skirtas Tiek Perjungimo Ir Stabdžių Svirčių Pilnai Reguliuojamas, Kad Tiktų Jūsų Jojimo Stilius

Rinkiniai ateiti su montavimo įranga, shift lazdele ir kt.

Kiekis: 1pair

There\ \ \ \ 's ne vartotojo vadovą

Prekės Naujos ir nenaudotos Dėmesio:Mes išsiųsime rearset modelio pavadinimo parodoje. Jei jums reikia kito modelio ar spalvos, prašome palikti pranešimą modelis ir metai savo dviratį dėl Kapt.lt arba siųsti Kapt.lt mums žinutę, kai jums mokėti už jį. Įvairių metų modelis ženklo, kad su skirtingais rearset! Labai ačiū!

Apie GFY

Shenzhen GFY Elektroninio Verslo Company Limited " turi daugiau nei dešimties metų patirtį motociklų dalys gamyba ir pardavimas. Mes esame pasiryžę suteikti jums geresnį produktą patirtis ir po-garantinis aptarnavimas. Nesvarbu, koks jūsų poreikius ar pasiūlymus,jūs galite susisiekti su mumis per mūsų interneto klientų aptarnavimo arba e-paštu. Mes suteiksime jums tinkamos kokybės paslaugas kuo greičiau.

• Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. Mes žymėti kaip Dovana arba Mėginio ir nedidelės vertės.

• Susisiekite su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą ying.

• Mes stengiamės, kad mūsų viską, kad suteikti jums labiausiai patikimu būdu, laivybos paslaugas. Bet kartais tarptautinio pristatymo yra labai priklausė nuo teikiančios įmonės ir vietos muitinės ir (arba) muitai. Jei nenorite gauti jūsų prekė laiku, prašau susisiekite su mumis iš karto dėl papildomos pagalbos.

• Paprastai, prekė bus išsiųsta per 2 - 5working dienų iki Tarptautinio Oro Paštu, sumokėjus išvalytas, o kartais tai gali dar šiek tiek atidėti, pavyzdžiui, Muitinės patikrinti paketų griežtai.

• Laivybos saugus, prašome palikti jūsų pašto kodą ir telefono numerį galite užsisakyti. Jei jums reikia pagalbos pasirenkant greitas ir patikimas pristatymas bendrovė, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai.

•Jei jums nereikia priimti laivybos laikas ,nereikia konkurso.

Mes esame laimingi, pakeisti arba grąžinti už netinkamų prekių ir siekiama išspręsti bet kokią problemą greitai ir jūsų pasitenkinimą arba pinigų grąžinimo.

• Gauti klaidingą prekės

• Jums nereikia gauti elementą

• Jūs neturite pasitenkinimą prekės kokybės

• Sklypo Prarado

Mes negalime priimti grįžo daiktai daugiau nei 21 dienai po gimdymo.

Jei prekė yra grąžinama dėl to, kad pirkėjas atsisakė pasirašyti arba neteisingą adresą arba nepareikalavo prekes, pirkėjas turi atsakinga už visų sugrįžti & re-siųsti pašto mokestis.

Jei esate patenkintas pirkti ir mūsų visų paslaugų, jūsų komentaras yra labai svarbus mūsų verslo sėkmę. Skirkite keletą minučių palikti mums teigiamų atsiliepimų, kurių bendras Išsamias Pardavimo Reitingų žvaigždutės iš 5.

Jei jūs planuojate duoti mums neutralią/neigiamą atsiliepimą, parašykite mums iš karto taip, kad galime padaryti viską, siekiant išspręsti problemą.

Mes stengiamės atsakyti į jūsų laiškus kaip įmanoma greičiau, tačiau dėl didelės apimties, kasdien gaunamus laiškus ir laiko juostų skirtumas, mes negali būti galėtų atsakyti į jūsų laiškus iš karto. Prašome leisti 1 darbo dienos mums atsako.

spalva Juoda Mėlyna Žalia Raudona Mėlyna Titano, Aukso
Prekės Pavadinimas GFYSHIP
Elemento Plotis 0inch
Elemento Ilgio 0inch
Kiekis Stabdžių Rearset + Shift Rearset + Shift Standartas
Modelio Pavadinimas Už CBR600RR 2003-2006 m.
Elemento Aukštis 0inch
Paskirties Transporto priemonės Kairėje Ir Dešinėje Rearset
Medžiagos Tipas Aliuminio
Elemento Tipas Pakojų
Modelis Už CBR600RR 2003-2006 m.
Prekės Svoris 1.2kg
Pakuotės Svoris 1.5kg (3.31lb.)
Pakuotės Dydis 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai