STATOMA Pagal Išsisukinėjimas Magija (DVD+Gudrybė) - triukui,Etape Magija Prop,Komedija,Close-Up,Mentalism,Nemokamas Pristatymas,Žaislai,Pokštas,mini

€14.56

-10%

€16.18

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: etapas magija rekvizitai, Magija Gudrybės, magija gudrybės nemokamas pristatymas, Pigūs etape magija rekvizitai, Aukštos Kokybės magija gudrybės, Kinijos magijos triukų nemokamas pristatymas Tiekėjų.

Demo: www.youtube.com/watch?v=FYMBoJ7FGwc Aprašymas: ŽIAURIAI SVARAS KIETO PLIENO AKCIJŲ PER SAVO KOJĄ! ĮSPĖJIMAS: TURI BŪTI DAUGIAU nei 18 ĮSIGYTI GALITE SUSIŽEISTI, JEI NETINKAMAI NAUDOJAMA Poveikio aštrių pabaigoje normalus statymas yra prispaudžiama centras savo batų, kuriems pėsčiomis. Naudojant paprastas plaktukas ar rokas, jums svaras kuolo colis po colio ir į centrą savo koja. Kiekvienas garsiai kulti plaktukas matomai diskai plieno strypo giliau į koją...tol, kol jis visiškai impaled. Vientiso plieno kuolo dabar iš tikrųjų įterpta į paviršių po savo koją! Jūsų statoma koja yra matomas iš VISŲ pusių. Ir tada, kai žiūrovas turi akcijų dalį, pastovus, jūs lėtai, gut-wrenchingly, skaidrių savo impaled koja per pusę iki vientiso plieno velenas...ir stop. Jūsų impaled koja dabar yra vertinamas, turi būti visiškai prasiskverbė iš aukščiau ir žemiau pagal plieno velenas. Vėlgi, tai kniedėmis spektaklis yra matomas iš visų kampų. Jūs arba žiūrovas pašalinti, vientiso plieno kuolo iš jūsų pėda. Jūs unlace savo batų ir lėtai ištraukti koją, atskleidžia, kad jis yra visiškai nenukentėję...išskyrus, galbūt už nedidelį kraujo-tamsintas skylę savo kojinių. Kuolo patys su bet UNGIMMICKED atsuktuvas, pen, smaigalys, nagų, medienos kuolo, peilis, aštrus medinių kaiščių ir kt. Atlikti Statoma visiškai APSUPTAS... arti arba ant scenos. Atlikti Statoma, ar už jos ribų...bet KUR į bet kurį apšvietimo. Atlikti Statoma su arba be kraujo. Statoma nėra ateis su modifikuota batų... Jūs turite pateikti savo.

5065587508344041 Karšto JAV $ 20.00 /vnt JAV dolerių 14.89 /vnt JAV dolerių 15.00 /vnt JAV dolerių 9.00 /vnt JAV dolerių 22.99 /vnt JAV dolerių 10.80 /vnt JAV $ 12.50 /vnt JAV $ 29.99 /vnt JAV dolerių 8.20 /vnt JAV dolerių 15.00 /vnt JAV $ 9.20 /vnt JAV dolerių 13.98 /vnt.

Modelio Numeris 11666
Veiklos Formos Etapas Magija
Savybės Plūduriuojantis,Mirksi,Nyksta,Mokytis,Lengva Padaryti,Naujokas,Profesionalus,Magai,Etapas
Lytis Unisex
Prekės Pavadinimas ZQION
Dydis One Size
Amžius 12-15 Metų,Suaugusieji
Yra Instrukcija Taip
Įspėjimas nevalgo
Tipas Stick
Medžiaga Metalo
Pakuotės Svoris 0.3kg (0.66lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)

Panašūs produktai