DC-DC Maitinimo šaltinis Spardytis Modulis 8V-35VTo 5V 8A 4-port USB Automobilių Energijos Įkrovimo Konverteris Parama "Android" / "iPhone" Telefono Greito Įkrovimo

€6.30

-74%

€25.05

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Inverteriai & Keitikliai, Pigūs Keitikliai & Keitikliai, DC DC Maitinimo Spardytis Modulis 8V 35VTo 5V 8A 4 port USB Automobilių Energijos Įkrovimo Konverteris Parama "Android" / "iPhone" Telefono Greito Įkrovimo.

Modulio parametrai maitinimo įtampa: DC 8-35V Įvesties srovė: 5.5 A Išėjimo įtampa: 5.2 V Išėjimo srovė: iš viso didžiausias 8A, savaime prisitaikanti, mobiliųjų telefonų vieną uostą mokestis iki 2A. Dinamines greitis: 300us (apkrovos srautų pokytis 5%) Konversijos efektyvumas: 95% (matuojamas 12V 5.2V3.5A, efektyvumas yra susijęs su diferencinio slėgio ir apkrovos dydžio.) Apkrovos reguliavimas: 0.2-0.3% (matuojant 10% apkrovos ir 12V įvestis) Ripple & Triukšmas: 120mVP-P (20MHz Pralaidumo 12V 5.2V3A Matuojamas) Perjungimo dažnis: 100KHz be apkrovos srovė: 18mA (matuojant 5V prie 12V) Pajungimo būdą: įėjimas IŠ įėjimo Gnybtų blokas DC blokas Fiksuotojo metodas: M3*1 M2*2 Neto svoris: maždaug 36 gramai remti įrenginys : Mobilieji telefonai, skaitmeniniai fotoaparatai, planšetiniai kompiuteriai, navigatorius, vairavimo įrašymo ir kt., reikia USB-varikliniai įtaisai. Gali imti 4 mobiliuosius telefonus tuo pačiu metu, 4 iš viso srovė 8A. Įvairių įvesties ir išvesties būdai, paremti terminalo įėjimų, DC blokas, įvesties ir išvesties palaikymas; 4 * USB išėjimas, terminalo išėjimas 5V. Fizinės dimensijos: 54(L)*39(W)*21(H)mm (su USB) Pin režimas: VIN+ įvesties teigiama, GND bendras žemės, IŠ+ produkcijos teigiamas Atsargumo priemonės: (1) nenaudokite viršįtampių ir perkrovos, kitaip jis bus sugadinti akumuliatorių ir maitinimo šaltinio. (2) Moduliai gali būti tik lipant žemyn ir negali būti skatinamas, ir negali maitinimo elektros įranga, kuri yra didesnė nei įėjimo įtampa. (3) Atkreipkite dėmesį į ventiliacijos ir šilumos sklaida dirbant su dideliu kiekiu srovę ir galią ilgą laiką pratęsti tarnavimo laiką, energijos tiekimas. (4) negali dirbti visu pajėgumu ilgą laiką. Prašome išlaikyti 20% marža, kai dirbama nuolat. Atkreipkite dėmesį, kad ventiliacijos ir šilumos išsklaidymo. Pakuotė Galia spardytis modulis; *1.

Mes priimame alipay(SĄLYGINIO), it pagalbos Kredito Kortelės, Western Union, TT ir pan. Kitos mokėjimo būdą, susisiekite su mumis. Visi daiktai bus laivas su sekimo numeriu. Pristatymo laikas priklauso nuo vežėjo. Kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis, bendravimas yra geriausias būdas išspręsti problemą. 3 mėnesių garantuotas keistis.Grąžinamoji išmoka bus suteikta, jei yra sandėlyje nėra. 1 Metų garantija, ne tyčinės žalos nekokybiškų daiktų. Prašome pranešti mums, ką defektas yra ir jūsų užsakymo numerį, jei galite prašyti keitimo ar garantija. Mes dėkingi už jūsų teigiamus atsiliepimus ir 5 žvaigždučių. Ne DSR kairėje yra geriau nei 1-4 žvaigždės mums. Prašome susisiekti su mumis prieš išvykdamas Neigiamas/Neutralus atsiliepimus ir atidarykite ginčų. Mes pasistengsime atsakyti kuo greičiau. Ačiū.

Svoris 37g
Dydis 54*39*21mm
Tipas DC/DC Keitikliai
Išėjimo Dažnis 100khz
Prekės Pavadinimas ailavi
Išėjimo Srovė nax8A
Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)
Pakuotės Svoris 0.3kg (0.66lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai