2X Viršuje Gaubto CP1200 Remonto Dalių Du būdu radijo

€19.66

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: radijo / cd grotuvai, nešiojamieji, radijas, radijo valdymas lenktynių automobilis, Pigūs radijo cd grotuvai nešiojamieji, Aukštos Kokybės radijo, Kinijos radijo kontrolės lenktynių automobilių Tiekėjai.

2X Viršuje Gaubto CP1200 Remonto Dalių Du būdu radijo

Aprašymas: Būsto CP1200

Suderinamas su "Motorola" radijo remontas, dalys

Vieną rinkinį būsto įtraukta: Top Būsto, Lable, Dulkių dangtelį, TR bezel ir mygtukas, garso reguliavimo mygtukas ir Kanalo rankenėlę

Pakuotė:

2sets

Pastaba: 1. Mes tik laivas savo Alipay adresą. Mes priimame jokios atsakomybės bloga pristatymo adresą, kurį sukelia pirkėjo aplaidumo. Pristatymo ir Grąžinimo 1. Visi daiktai yra patikrinti ir kupini geros būklės, prieš išsiunčiant. 2. Mes grąžinsime arba mainų elementas, jei ji sugadinta ar prarasta. Laivybos mokestis nėra grąžinamas, Prašome susisiekti su mumis elektroniniu paštu, prieš grąžinti prekes. 3. Vartotojo mokesčių bei pridėtinės vertės mokesčio nėra įtrauktos į prekės kainą ir laivybos mokestis. 4. Jei pastebėsite kokių nors gedimų, iš mūsų daiktų, prašome susisiekti su mumis per 7 dienas nuo gavimo elementą. 5.Pristatymo laikas: Prekės bus išsiųstos per 3-5 dienas Standard Oro Paštu po gauto apmokėjimo.

Modelio Numeris RPCHCP1200
Prekės Pavadinimas lighttree
Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 0.35kg (0.77lb.)
Įrenginio Tipas aikštelė (2 Rinkiniai/lot)

Panašūs produktai