Nemokamas Pristatymas 10vnt PU Odos Mokyklos Buveinė Verslo Vertikalus ID Ženklelį Kortelės Laikiklį Su Virvelę ID Ženklelį Kredito Dvigubas Lizdas

€11.31

-18%

€13.95

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: šepetys turėtojas, kortelės kredito turėtojas, butelis turėtojas, Pigūs šepetys turėtojas, Aukštos Kokybės kredito kortelės turėtojas, Kinija turėtojas butelis Tiekėjų.

Aukštos Kokybės 10vnt/daug PU Verslo ID Ženklelį Kortelės Turėtojas Office Mokyklos Paroda Darbuotojų Darbo Esminius Kortelės Turėtojas išlaiko savo korteles švari, nepažeistos, unbent, ir jums tinka pakabinti savo drabužius, su Kaklo Dirželiu Virvelę, kai įvedate savo įmonę, mokykla ir kt. ID ženklelį kortelės turėtojas yra puikus pasirinkimas darbuotojams turėti savo asmens TAPATYBĖS kortelė, darbo kortelės, vardo kortelės, vizitinės kortelės ir kt. Su skyle, galite prijungti jį prie virvelės. Patogi biuro ar parodos naudoti. Funkcija: Dvigubo Lizdo stilius stilius: Vertikali versija Spalva: Atsitiktinė siųsti Kortelės skyrelio Dangtelis spalva: Atsitiktinė siųsti Medžiaga: aukštos kokybės PU medžiagos, saugias ir sveikas žmogaus organizmui ir aplinkai. Kortelės skyrelio Dydis: 105 X 72mm Virvelę dydis: ilgai 450mm Svoris: 35g Pareigos: Parduotuvės darbuotojai kortelės/ banko kortelės / ID korteles Patarimas: Tai yra 10 vnt/daug. Supakuoti, Įskaitant: 1 partijos Ženklelis Laikiklį (10 vnt/lot)

Tipas ženklelis turėtojas
Modelio Numeris WJ2-5
Įrenginio Tipas daug (10 vnt/lot)
Pakuotės Dydis 9cm x 9cm x 9cm (3.54in x 3.54in x 3.54in)
Pakuotės Svoris 0.4kg (0.88lb.)

Panašūs produktai