Kisscc Metalo apynasrio camisole bako viršuje Reguliuojamas dirželis rankovių v kaklo bustier pasėlių viršuje Backless 2018 m. vasaros trumpos moterų topai

€8.05

-24%

€10.73

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: apynasrio camisole, pasėlių viršuje backless, bustier pasėlių, Pigūs apynasrio camisole, Aukštos Kokybės pasėlių viršuje backless, Kinija bustier pasėlių Tiekėjų.

Vienas Dydis, yra du vienetai, trumpų grandinių ilgio reguliavimas ir sandarumą. Krūtinė: 88-108cm, Liemuo: 64-84cm Frabic: Aliuminio

1. Teigiamas Grįžtamasis ryšys (Visos-5 žvaigždučių) yra mums labai svarbus, prašome palikti savo ilgai teigiamų atsiliepimų ir Visi-5 žvaigždės

už išsamų reitingų jūsų užsakymą. Jei galite parodyti mums ekrano Visų 5 žvaigždučių ,mes jums $2 NUOLAIDĄ kitam užsakymui.

2.Jei jūs neturite patenkinti mūsų produktus,prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti jokių neigiamų atsiliepimų. Neigiamų atsiliepimų neišsprendžia nieko , mes guarrantee mes stengiamės išspręsti problemą ir gyventi savo pasitenkinimą.

3. Jei jums pasidalinti savo prekės nuorodą į savo socialinių TINKLŲ , Facebook,VK,Pinterest,Instragram " ar "Twitter", mes taip pat suteikti savo 10 off NUOLAIDĄ arba dovaną kitam užsakymui.

Jei nesate 100% patenkintas kokybės, jūsų pirkimo iš jav, galite grąžinti arba pakeisti savo daiktus per 30 dienų nuo pristatytas dienos.

Prašymą:

1. Duomenys, gauti per 30 dienų nuo pristatytas dienos.

2. Duomenys, gauti nenaudota, nesugadinta ir originalioje pakuotėje.

3. Grįžti laivybos mokestis yra mokamas pagal pirkėjo

Audinio Tipas Broadcloth
Stilius Sexy & Klubas
Medžiaga Akrilo
Viršūnės Tipas Camis
Modelio Numeris Seksualus Tankų
Prekės Pavadinimas Kisscc
Dydis One Size
Lytis Moteris
Apdaila Blizgučiais
Modelio Tipas Kietas
Drabužių Ilgis Trumpas
Elemento Tipas Topai
Pakuotės Svoris 0.25kg (0.55lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 11cm x 11cm x 11cm (4.33in x 4.33in x 4.33in)

Panašūs produktai