Didmeninė populiarus pripučiami sup irklas lentos banglenčių pagaminta Kinijoje

€163.57

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pripučiami irklas lentos, pripučiami sup irklas lentos, irklas lentos, Pigūs pripučiami irklas lentos, Aukštos Kokybės pripučiamos sup irklas lentos, Kinija irklas lentos Tiekėjams.

Didmeninė populiarus sup irklas lentos banglenčių pagaminta Kinijoje

Statybos

Technologijos

Kas yra Specifikaciją Shicheng 10'6" Touring Pripučiami Irklas Lentos?

Modelis SUP335 Ilgis 11 pėdų Plotis 30 cm, Storis 6 cm Svoris 24 kg Fin steigti 9 colių Centro Lauke Fin + 2 Šoninių Pelekų Statybos Lašas Dygsnio PVC Pripučiamas SUP Traukos Padas Super Minkštas EVA Diamond Groove 1 vnt Traukos Padas Rankena Komfortas nešimo Rankena VSI 10-12 VSI, Siurblys, Aukšto Slėgio Siurblys Įtraukti Irklas 3 Gabalas Aliuminio Reguliuojamas Kelionės Irklas D-Žiedai 1 ant nosies, vilkimo - 1 ant uodegos už pavadėlio - 4 aukšte takelažas rinkiniai

Sklypas

Pakavimas

Apie Laivybos

Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokestis,tarpininkavimo mokestį,muitus ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra laivybos mokestis atsisakė siuntas. Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių,ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

Patikimi Mūsų Kurjeriai

Mes bendradarbiaujame su daug gerbiamų laivybos kompanijų, daug vietų turime paslaugas visame pasaulyje. Šių DHL, EMS, FedEx, TNT ir UPS.

Kai bus mano kad atvykti?

1-3 dienų apdorojimo laikas plius 6-8 dienų Express pristatymas

Įmonės Informacija

Shicheng SUPs yra vienas iš Geriausių pripučiami SUP gamintojas pasaulyje. Mūsų komanda buvo padaryti Pripučiami SUP nuo 2011 m. Pagrindiniai produktai įtraukti PVC pripučiami Sups, hypalon karinės pripučiamos valtys, RIB valtys, įvairių pripučiamos palapinės, PVC vandens pramogų produktus, laivų varikliai, motorinė valtis ir pan. Jei jums nėra aišku, apie ką nors, nedvejodami susisiekite su mumis!

spalva pasirinktinai
Ilgis 11'
Taikoma Žmonių Unisex
Tipas Banglentės
Modelio Numeris SUP335
Plotis 30''
Storis 6"
Pakuotė 95*40*30 cm
Naudoti Naršymas
Garantinis laikotarpis Vienerių metų
Lauko Veikla Naršymas
Pakuotės Svoris 18.0kg (39.68lb.)
Pakuotės Dydis 95cm x 40cm x 30cm (37.40in x 15.75in x 11.81in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai