Lanparte Reguliuojamas rankenos Universali Rankena V2 už 15mm Geležinkelių Lazdele DSLR Vaizdo Paramos Sistemos Įrenginys

€216.71

-13%

€249.10

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: v2, iphone su šlapia danga, spec. antspaudas, Pigūs v2, Aukštos Kokybės rankena iphone, Kinijos spec. antspaudas Tiekėjų.

Lanparte Reguliuojamas rankenos Universali Rankena V2 už 15mm Geležinkelių Lazdele DSLR Vaizdo Paramos Sistemos Įrenginys

Šis fotoaparatas rankenos danga garantuoja patikimą ir patogus būdas remti kameros platformą, naudojant pramonės standarto 15mm geležinkelių sistemos.

Spaustuvai, funkcija išsakant ginklai, kurie yra prijungiami naudojant tris padarinių taškus ant kiekvieno rankos, todėl juos reguliuojamas daug būdų.Kai lingių fiksavimo varžtai yra laisvesnė sąnarius galima laisvai pasukti bet kuria kryptimi ir sukurti tobulą konfigūraciją specialiai pritaikytos prie individualių operatorių.Tai galima pasiekti plačiai atskirti rankena taškų daugiau stabilumo, kuri atveria daugiau subtilus ir tikslius judesius.Kiti galimi patikslinimai apima rankena aukštis ir kampas, kurie bus gerokai padidinti komfortą, ypač ilgesnį laiką filmavo.Šių deluxe handgrips yra labiausiai patogus, greitai konfigūruoti ir labiausiai universalus rankiniai spaustuvai per Lanparte asortimentą.

Su UG-02 spaustuvai yra lengviau prisitaikyti greitai, ir turi šiek tiek stipriau jaučia, kad juos, taip pat dviejų varžtų sriegiai ant kiekvienos pusės (1/4 ir 3/8) pritvirtinti žibintai, monitoriai, mikrofonai ir pan.

Spaustuvai, yra labai tiksliai apdirbtais iš lengvo aliuminio lydinio, naudojant CNC technologijas. Jie sunkiai eloksuotas juoda ir žalia, teikti apdaila, kuri yra labai patvarus ir labai atsparus braižymui.

Dizainas yra keletas frezuotas iš laiko tarpsnių sumažinti bendrą svorį, be kompromisų dėl stiprumo.

Rankena plotas yra virš formuoti vidutinio kietumo gumos, teikti idealus balansas tarp komforto ir patvarumo. Gumos turi objektyvų žiedą poveikis tekstūros, užtikrinti, kad operatoriai rankas likti tvirtai pasodinti kai skambinate skubios judesius, todėl išlaikyti labai sklandžiai ir stabiliai filmuotą medžiagą.

Dvi patikimos tvirtinimo varžtai, dėl šios rankenos užtikrinti, kad jie niekada nusimesti pabaigos bėgiai.

Suderinama su 15mm Kino Standartas Lazdele Sistema

Anti-slydimo silikagelio rankena

Specialus užraktas kurti geriau nei tradiciniai rozetės lock sistema, gali turėti daugiau sunkiųjų įranga.

3 rakinimo sąnarių kiekvieną rankena, itin lankstus kampas.

1/4 ir 3/8 temas dėl kiekvieno rankos, patogus montavimo šviesos arba mikrofoną.

Patvarus plieno užraktas jungtys

Specialią užrakto sistemą, kuri visada naudokite norėdami užrakinti sunkiųjų pelėsių.

3 veleno leidžia jums pritaikyti jį bet kuriuo kampu norite.

Prekės pavadinimas: Lanparte

Modelis: UG-02

Strypas Suderinamumas: 15mm

Matmenys: 226x30x343mm (ilgis x plotis x aukštis)

G/N svoris: Apytiksl. 1.4/1.1 kg

1 x Lanparte UG-02 Universali Rankena

Modelio Numeris PA0103180
Pakuotė Taip
Prekės Pavadinimas LPT
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 1.5kg (3.31lb.)
Pakuotės Dydis 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)

Panašūs produktai