Paplūdimio ir Vandenyno Spausdinti Patalynės Komplektas Mėlyna Spalva Atogrąžų Vaizdingas Dekoratyvinis Antklode Padengti Su Bed Head Užvalkalas Karalius ir Karalienė 3PCS

€31.23

-4%

€32.87

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: antklode padengti, patalynės komplektas mėlynas, patalynės komplektas, Pigūs antklode padengti, Aukštos Kokybės patalynės komplektas mėlynas, Kinija patalynės nustatyti Tiekėjų.

modname=ckeditor

Bullet point: Prekės Pavadinimas: Patalynės Komplektas Pakavimo Sąrašas: 1* Antklode Padengti + 2* Pagalvių užvalkalai Medžiaga: Poliesteris Sezonas: Pavasaris, Vasara, Ruduo, Žiema Savybės: Blizgus smėlis, mėlynas dangus ir nuolatinių garso bangos, pritrynimo pasiūlyti jums daug pleasent ir ramus atmosferą, geras miegas. Priminimas: 1) Antklode Padengti yra naudojama siekiant padengti mūsų šalikas arba antklodė, be įdaru viduje. 2) Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos. 3) Dėl rankų siuvėjo, prašome leisti 3-5cm dydis skiriasi. Aprašymas: Pakuotė: 1* Antklode Padengti + 2* Pagalvių Užvalkalai

Apie Laivybos 1.Užsakymai tvarkomi per 1-5 dienas nuo apmokėjimo, pagaminti ir patikrinti.

2.Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plus yra be tarptautinio sekimo numerį, kuris gali būti stebimas, kai sklypo palieka Kiniją.

3.Greičiau ir Saugiau pristatymo, mes rekomenduojame jums pasirinkti pristatymas per Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu, ePacket ar Kapt.lt Standartinis Pristatymas

4.Mes pasirūpinsime, pristatymas pagal adresą, kurį pirkėjas suteikia, todėl prašome patvirtinti ir patikrinti adreso informacija jums užpildyti Kapt.lt.

5.Jei jums nereikia gauti savo daiktą per 60 dienų, prašome susisiekti su mumis. Mes tai patikrinti jūsų. Atsiliepimų Apie 1.Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.

2.Prašome palikti Teigiamą Atsiliepimą ir 5 Žvaigždžių,jei esate patenkinti elementus.Būsime dėkingi, jei galite skelbti nuotraukas elementus.

3.Jei turite kokių nors klausimų apie produktus ar mūsų paslaugas, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį. Mes padarysime viską, kad išspręsti visus klausimus ir suteikti jums geriausią klientų aptarnavimą. Apie Sugrįžti&Grąžinamoji Išmoka 1.Prašome susisiekti su mumis prieš jums grąžinti daikto, kuris yra sugedęs ar blogai.

2.Nepamirškite grįžti elementą nepanaudotų būklės ir laikykite originalioje pakuotėje, įskaitant dėžutės ir etiketės.

3.Prašome grąžinti sugedusį ar klaidingų prekės per 7 dienas nuo gavimo.

4.Mes neturime leisti grąžinamąsias išmokas arba mainų, nes proto & laivybos mokestis yra negrąžinamas.

Tipas Antklode Padengti Rinkiniai
Stilius Paprastas
Įdaru 100% Poliesteris
Modelio Tipas Scenic
Modelio Numeris Antklode Padengti Rinkinys
Prekės Pavadinimas ISINOTEX
Modelis Paprastas Dažyti
Dydis Twin 173cmx218cm, Full 203cmx228cm, Queen 228cmx228cm, King 264cmx228cm
reitingas kokybė
Kiekis 3 vnt
siūlų skaičius 400TC
Medžiaga 100% Poliesteris
Taikymo Dydis 1,2 m (4 pėdos),2,0 m (6.6 pėdos),1,8 m (6 pėdos),vienijanti 1,35 m (4.5 kojų),2,2 m (7 metrų),1.5 m (5 pėdų)
Audinio Tankis 173 * 118
Spalvos Atsparumas (Grynas) 3-4
Naudoti Namuose
Audinio Skaičius 60
Technics Audiniai
Svoris 1.6kg
Pakuotės Svoris 1.62kg (3.57lb.)
Įrenginio Tipas Nustatyti
Pakuotės Dydis 25cm x 15cm x 16cm (9.84in x 5.91in x 6.30in)

Panašūs produktai