2018 8.5" Blush Dramblio Kaulo Naujo Dizaino Šilko Rožė Gėlių Puokštė Bling Sagė Puokštė Vestuvių Nuotakos Bridesmaid Nuotakos Gėlių Puokštė

€37.16

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vestuvių puokštė, šilko dizaineris, šilko rožės, Pigūs vestuvių puokštė, Aukštos Kokybės šilko dizaineris, Kinijos šilko rožės Tiekėjų.

Šilko Rožių Puokštė su Bling Papuošalai

Spalvos DRAMBLIO kaulo ir Tamsiai Blush Pink

Skersmuo: 22cm(8.5") ,wraped suderintu juostelės.

Visi šilko rožė, ir bling dekoro yra kruopščiai prie puokštė.

Mes mokame daug mandagumas ant pakuotės, naudojimo stiprus, popieriaus langelį, ir daug bubble wrap.

PAKAVIMAS:

Mes įdėti daug minčių atidžiai pakavimo,mes pasirinkti geriausią būdą, kaip apsaugoti savo el. paštą.Rožančiai ir karūnos bus wraped su daug protectiongs ir stiprus popieriaus, kartono dėžutėje.

IŠSIUNTIMO LAIKAS:

Mes jums išsiųsti savo užsakymų per 2-3 darbo dienas po to, kai gausime patvirtinimą, kad jūsų mokėjimo iš Kapt.lt. Per Kinijos valstybines šventes, mes galime pratęsti laivybos laikas konkrečiai.

Dėl didelio kiekio užsakymą,prašome susisiekti su mumis patikrinti, ar atsargos, prieš jums padaryti sumokėti. Mes gali užtrukti ilgiau laiko parengti didelio kiekio užsakymus ir mes jums žinoti konkretų laiką, kurio reikia.

PRISTATYMAS METODAS:

Mūsų standartinis pristatymas yra Epacket.Jūs galite prašyti skubėti, kad,atnaujinti jūsų laivybos DHL/FEDEX/UPS/ARAMEX/EMS su papildomą mokestį,paprastai jie paėmė 3-10 dienų turi būti pristatytas.

Epacket:

Tracable,veiksmingą laivybos metodą,Galite išsiųsti šių coutries žemiau.

Jungtinių amerikos valstijų:1-3 savaites

Rusija:1-4 savaites

Australija:1-3 savaites

Jungtinė Karalystė /Kanada /Prancūzija /Vokietija /Nyderlandai /Norvegija :1-2 savaites

Turkija /Šveicarija /Švedija /Italija /Danija /Belgija /Saudo Arabija :1-3 weels.

Naujoji zelandija /Lenkija /Suomija /Airija /Potugal /Ukraina /Isreal :1-2 savaites

Įvertinimas laivybos laikas yra remdamiesi savo patirtimi,gali būti atidėti dėl blogo oro,vietos papročius politikos,streiko ar kai kurie teisės aktai dievo,mes esame daugiau nei laimingi galėdami padėti jums su viską, ką galime,tačiau atminkite, kad kai pašto išvežti,jie yra ne pagal mūsų kontrolės,prašome duoti mums šiek tiek laiko, kad patikrinti su post office.

Atsiliepimai:

Jums pasitenkinimo ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas. jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą. Mes padarysime viską, kad išspręsti problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams. Nuoširdžiai džiaugiuosi, kad mano stebuklų.

Formos Round
Medžiaga Šilko
Prekės Pavadinimas wsryxxsc
Skersmuo 22cm
Pakuotės Svoris 0.8kg (1.76lb.)
Pakuotės Dydis 30cm x 30cm x 30cm (11.81in x 11.81in x 11.81in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai