Loft American vintage asmenybės juoda vieno galvos trumpas priedai veltiniams, vilna lempa 1174

€131.36

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: priedai veltiniams, vilna lempa, loft amerikos, american vintage, Pigūs priedai veltiniams, vilna lempa, Aukštos Kokybės loft amerikos, Kinija amerikos derliaus Tiekėjai.

Loft American vintage asmenybės juoda vieno galvos trumpas priedai veltiniams, vilna lempa 1174 Gamintojas: myleda modeliai: my1174 spalva klasifikacija: juoda ir balta, kūno masė: Aliuminio umbra medžiaga: Aliuminio šviesos šaltinio tipas: balta/ energijos taupymo lempos/ LED šviesos šaltinis skaičius: 1 be šviesos šaltinis, lempos be šviesos šaltinio galia: 31w - 40w įtampa: 220v /110v tinka : sėdi kambarį, valgomojo studijų miegamojo stilius: paprastas, modernus dydis: mažas (26 cm skersmens vielos ilgis 1 metras)

Vidutinis skersmuo 36 cm (laido ilgis 1 metras)

Didelis skersmuo 46 cm (laido ilgis 1 metras) medžiaga:Aliuminio medžiagos & hardware spalva: juoda žalia mėlyna rožinė spalva darbo įgūdžių: geležies šviesos šaltinis:E27 lemputės šviesos šaltinis( 1 x 40 w (CFL) yra) Patogus: svetainės kambarys/valgomasis/miegamojo erdvė:10-15 m2

Apie mus: Mes esame profesionalus gaminame vidaus ir lauko apšvietimo produktų, įskaitant LED lemputės,juostelės šviesa,šviesa,šviestuvai, šviesos,pakabukas šviesos ir t.t. Mes turime mūsų pačių gamykloje gaminti apšvietimo produktus taip, kad mes galime pasiūlyti gamyklos kainų ir įsitikinti mūsų kokybę.Mes ieškome ilgalaikių verslo partnerių. Jeigu jūs esate verslo žmogus ir yra suinteresuoti savo produktų verslo,prašome nedvejodami kreipkitės į mus . Jei esate galutinis vartotojas,prašome nusipirkti tiesiogiai iš mūsų parduotuvėje arba susisiekite su mumis.Visi elementai yra išvardyti turime sandėlyje. Mūsų tikslas-pasiūlyti aukštos kokybės produktus ir gerą paslaugą, kad klientų pasitenkinimą. Laivybos politika: 1. Gavę jūsų mokėjimą 3-5 dienas, mes atsiųsime produkto. 2. Apie nemokamas pristatymas elementus,mes pagal skirtingų šalių pasirinkti įvairių laivybos kompanijų,tikiuosi, jūs galite suprasti. 3. Mes negalime garantuoti, muitinės kliringo muitinės kartų skirtingų šalių,kurie gali turėti įtakos mūsų produkto pristatymo laiką. 4. Laivybos išlaidos, neįskaičiuotos importo muitais,mokesčiais ir kitomis muitų susijusius mokesčius. Pirkėjai prisiima visą atsakomybę forall papildomas patirtas išlaidas(jeigu tokių yra). 5. Visi paketai gali būti sekimas internetu. pristatymo metu bus delsiama sklypai per atostogų sezono. 6. Siekiant įsitikinti, kad jūs galite gavo produkto laiku,prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingas. Mes ne laivo prekės, jei jums yra atokiose vietovėse, kurias pristatymo negali atvykti. Grąžinimo Politika: 1. Prašome užtikrinti, dydis,spalva ir kitos susijusios informacijos apie prekes galite pirkti. 2. Gali būti, kad kai kurie off spalvų, nes kai kurie jėgos faktoriai, pavyzdžiui, ekranas šviesiai arba tamsiai,tikiuosi, gali atleisti apie tai. 3. Jei norite keistis elementus, koks jūsų gautų,turi susisiekti su mumis per 30 dienų nuo gavimo jūsų užsakymą. Ir jums turėtų mokėti papildomo pristatymo mokesčio, patirtos ir daiktų, kuriuos grąžinti, turėtų būti laikomi savo pradinę padėtį. 4. Mūsų gaminiai yra tiesiogiai iš gamyklos, kad galėtume teikti geros kokybės daiktų už labai konkurencingą kainą.Be to,mes suteiks jums nuolaidą, jei jūs įdėti didelį užsakymą. Atsiliepimai: Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas. Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas,prašome nedvejodami susisiekite su mumis, prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą. Mes padarysime viską, kad išspręsti problemas ir teikti geriausias paslaugas. Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus duoti teigiamų atsiliepimų jav. tai užtrunka tik vieną minutę savo laiko .Ačiū!

Jungiklio Tipas Palieskite Įjungimo/Išjungimo Jungiklis
Stilius Kotedžas
sertifikavimo CCC,CE,CQC,EMS,FCC,RoHS,SAS,UL
Yra Lemputės Įtraukti No
Šviesos Šaltinis Kaitinamosios Lemputės, Energijos Taupymas, LED Lemputės
Savybės Sieniniai Šviestuvai
Diegimo Tipas laido pakabukas
Pagrindo Tipas E27
Elemento Tipas Sieniniai Šviestuvai
Yra pritemdomi No
Kūno Spalva Juoda, Mėlyna, Ruda, Žalia, Oranžinė, Rožinė, Violetinė, Raudona, Balta, Geltona, Žydra, Šviesiai Žalia
Apdaila Šlifuoto Nikelio
Modelio Numeris my1174
Įtampa 220V
Vieta Salonas
Šviesos šaltinių skaičius 1
Korpuso Medžiaga Aliuminio
Prašymas Gyvenamasis Kambarys, Valgomasis, Tyrimas, Patalynė Kambaryje
Mersyside paslaugos mersyside pirkėjai , vagystė durų iki durų
Maitinimo Šaltinis AC
Technics Dažytos
Lempų Gaubtų Spalvos Balta,Juoda,Žalia,Raudona,Pilka,Mėlyna,Geltona,Rožinė,Violetinė,Sidabrinė,Auksinė,Juoda,Raudona,Šampano,Juoda
Garantija 3Years
Medžiaga Aliuminio
Apšvietimo Srityje 10-15 metrų
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 28cm x 28cm x 30cm (11.02in x 11.02in x 11.81in)
Pakuotės Svoris 2.0kg (4.41lb.)

Panašūs produktai