Kultūros Invertuotas Fluorescencinis Mikroskopas-AmScope Prekių 40x-1000x Planą Fazių Kontrasto Kultūros Invertuotas Fluorescencinis Mikroskopas

€3 395.70

-48%

€6 658.23

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mikroskopo vaizdo kamera, mikroskopas dydis, mikroskopas celestron, Pigūs mikroskopo vaizdo kamera, Aukštos Kokybės mikroskopas dydis, Kinija mikroskopu celestron Tiekėjų.

Tai visiškai naujas profesionalus trinokulinis Epi-invertuotas fluorescencinis mikroskopas su fazių kontrasto funkcijos yra skirtos stebėti pavyzdį kultūros kolbos ir Petri lėkštelės. Jis ateina su ilgai darbinis atstumas planą achromatinis tikslų, ekstremalių widefield okuliarą, 45 laipsniu pakreiptas trinokulinis stebėjimo galvos, fazių kontrastas rinkinys, fazių kontrastas tikslai ir EPI sužadinimo fluorescencinio apšvietimo sistema. Jis leidžia jums peržiūrėti skaidrus, gyvas objektų be dažymo pavyzdžius ir gauti aštrių aišku, fluorescencinius vaizdus. Mikroskopo siūlo 40X, 100X, 250X, 200X, 500X, 400X ir 1000X didinimo parametrus. Tai puikiai tinka stebėti gyvų ląstelių micro tyrimų laboratorijose. Tai yra idealus mikroskopija priemonė universitetų, medicinos įstaigose, epidemijos prevencijos departamento ir ūkininkavimo & gyvulininkystė laboratorijose ir kt. Jis yra pagamintas iš tos pačios technikai ir ta pačia gamybos linija, kuri leidžia optiniai prietaisai, skirti Leica, Zeiss, Nikon ir Olympus. Tai yra gamyklos uždaromos laukelį. Savo mažmeninės prekybos vertė yra $15,000.

Savybės: Prieinamą profesionalaus lygio EPI-liuminescencinės fazių kontrasto audinių kultūros invertuotas mikroskopas! Puikus klinikose, veterinarai, gydytojai ir mokslininkai peržiūrėti gyvų biologinių audinių kultūrose ir ištirti mėginiai skysčio Septynių didinimo parametrus, 40X, 100X, 250X, 200X, 500X, 400X ir 1000X Didelis darbinis atstumas šviesus laukas ir fazių kontrasto Plano tikslai Ekstremalių widefield high-eyepoint okuliarai Fazių kontrasto rinkinį įtraukti Pilnai dengtos optinės sistemos su aukštos rezoliucijos Aštrių aišku, fluorescencinius vaizdus Vertikaliai foto uosto fotografijos/vaizdo pajėgumų Kilnojamojo N. A. 0.3 kondensatoriaus Dioptrijų koregavimo dėl akių Extra large 3-D dvigubo sluoksnio mechaninė etape su dėmėms atsparus apdaila Žemas pozicija bendraašius etape judėjimo valdymo rankenėlės Bendraašius rupi & fine fokusavimas su CA rankenėlę įtampos kontrolės Built-in 30 Vatų halogeninės apšvietimo sistema su kintamo šviesumo 100W Ultra-aukšto slėgio Gyvsidabrio liuminescencinės EPI-apšvietimas Viršuje, šviesos namuose, su filtrais Dual pusėje sumontuoti fokusavimo kontrolė, Pilnas optinio stiklo elementai Tikslios žemės stiklo lęšiai Visi metalo mechaniniai komponentai, Reguliuojama interpupillary atstumas Tvirtas lieto lydinio rėmas ir stendas su dėmių atsparios emalio apdaila Pagamintas pagal ISO 9001 kokybės valdymo standartas Puikus penkerių (5) metų gamyklos garantija Neprilygstama mažiausią kainą už tos pačios ar garantuotos skirtumas atgal! Pasitenkinimo garantija arba savo pinigus atgal!

Specifikacijos: Vadovas: Kompensacija Nemokama Trinokulinis Galvos, Pasvirusios 45 Laipsnių Okuliaro: WH10X/22mm ir WH25X ekstremalių widefield Tikslas: ilgas darbinis atstumas planą achromatinis 4X, 10X (fazių kontrasto), 20X (fazių kontrasto) & 40X(s) Mechaninė Etapas: dviejų sluoksnių; dydis: 9.53"x6.77" (242x172mm); kelionės diapazonas: 3"x1.58" (75x40mm) Centrinės Etapas: 4.33" (110mm) skersmens Kondensatorius: NA 0.3 Abbe su iris diafragma, darbinis atstumas: 3" (75mm) Dėmesio: bendraašiai rupi & fine fokusavimo sistema su įtempimo kontrolė; smulkių fokusavimo skalės vertė, 0.000079" (0.002 mm) Interpupillary Atstumas: 2"-3" (50-75mm), Perduotas Apšvietimas: Halogeninės Lemputės 12V/30W, Reguliuojamas Ryškumas Epi-Liuminescencinės lllumination: 100W Ultra-aukšto slėgio Gyvsidabrio; skaitmeninis ekranas gyvsidabrio lempa pastovi galia Maitinimas: 110V/60Hz (prašome el. pašto 220V/50Hz versija) Fluorescencijos Priedas: B, G banga grupė

Pakavimo Sąrašas: Vienas Trinokulinis Kompensacijos-Nemokamai Vadovas Vienas Invertuotas Mikroskopas Įstaiga su karkasu, Bazės ir Apšvietimo Keturių Ilgų Darbo Atstumas Plano Tikslus, 4X, 10X(Ph), 20X(Ph) & 40X Viena Pora PLANĄ WH10X Okuliarai Viena Pora PLANĄ WH25X Okuliarai Vienas Viršų Šviesos Namuose Vienas Apačioje Šviesos Namuose Vieną Fluorescencinio Apšvietimo Galia Lauke Vienas Apsaugos Filtras Viena 30W halogeninę lempą Vienas 100W Gyvsidabrio Lempa Viena Dulkių Viršelio Spalvų Filtrai, Maitinimo Laidas, Vartotojo Vadovą, pristatymo Svoris: 55 kg

Apmokėjimas:

• Priimame Alipay čia. Prašome atlikti mokėjimą per 3 dienas po užsakymo, jei įmanoma.

Pristatymas:

• Mes tik siųsti daiktų į jūsų patvirtino, adresas Kapt.lt (išskyrus GOA/FPO), todėl prašome įsitikinkite, kad adresas teisingas prieš perkant.

• Straipsnių, dauguma užsakymai bus išsiųsti per 1-3 darbo dienas gavus jūsų mokėjimo patvirtinimą ir jūs galite gauti juos per 10-28 darbo dienų. Pristatymas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, ji gali užtrukti iki 28 darbo dienų ar daugiau.

• Mes nesame atsakingi už importo mokesčius ir rinkliavas.

• Pažeistas apie Atvykimą: Kai prisijungiate sklypas, prašome ją atidžiai patikrinti. Tu geriau imtis vaizdo įrašus ar nuotraukas, kai jį atidaryti. Jei yra bet kokia žala arba trūksta jūsų sklypą, kreipkitės į savo Pašto arba Express " kompanija iš karto, Prašome siųsti vaizdo įrašą arba nuotraukas mūsų paslaugos darbuotojų tuo pačiu metu.

Atsiliepimai:

• Mes esame priklausomi nuo Kapt.lt Atsiliepimų, ir klientų pasitenkinimą, kad pavyks. Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums.Palikite 5 žvaigždžių grįžtamąjį ryšį su mumis, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas. Mes jums geriausią kainos ir geresnes paslaugas, kai jums padaryti užsakymą, kitą kartą.

Teorija Biologinis Mikroskopas
Modelio Numeris INNJY300TC-FL
Didinimo Koeficientas 40X-1000X
Medžiaga Metalo
Drawtube Trinokulinis
Pakuotės Dydis 60cm x 50cm x 50cm (23.62in x 19.69in x 19.69in)
Pakuotės Svoris 27.0kg (59.52lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai