Nemokamas pristatymas m. Naujos moterų sexy ruožas akių korsetas lieknėjimo Juoda underbust korsetai Plieno kaulų juosmens cincher Korsetas

€13.04

-9%

€14.33

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: juoda underbust korsetas, underbust korsetas, akių korsetas, Pigūs juoda underbust korsetas, Aukštos Kokybės underbust korsetas, Kinija akių korsetas Tiekėjų.

Pastaba:

Prekės yra siunčiamos per Standartinę kinija paštu, oro paštu ,pristatymo dieną yra apie 25-60days.jei esate reikia skubiai gauti prekes pls susisiekti su mumis, ir jūs galite pasirinkti greičiau pristatymo būdas DHL, "FEDEX", UPS

SAVYBĖS Platus Sudegintasis sijonas Visiškai Pamušalu, Poliesteris Medvilnės audinio Sijonas galite nuo esančią nuorodą. http://Kapt.lt/store/product/free-shipping-26-50s-Retro-Underskirt-Swing-Vintage-Petticoat-Fancy-Net-Skirt-Rockabilly-Tutu-dress-rockabilly/800176_1382911388.html 25" Mergina privalo gauti tą pačią išvaizdą kaip nuotraukoje Rekomenduojame Kietas skalbimo Mašinų pakabinti džiūti ir ne balinimo Pritvirtinti necline su satino atitikimo lankas Centro nugaros Užtrauktukas

PASTABA: Medžiagos yra iš anksto supakuoti gamintojai, pakavimo ir reikės lengvasis, garų lygintuvu pašalinti raukšles.

Grįžta Papildomų Garantijų

Grįžta priimami, jei produktas nėra aprašyta, pirkėjas moka grąžinimas prekių; arba palaikyti produktą ir sutinkate, šalis grąžinamosios išmokos/grąžinti su pardavėju.

Mūsų gaminiai yra Konkurencingos kainos, didžiulis pasirinkimas, ir geriausio varianto,Geriausio ir Laiku paslaugų, 100% Pasitenkinimo.Dėl Suknelės Didmeninė, turime didelių nuolaida 6.10.50 vnt maišyti stilius daug.kviečiame susisiekti su mumis .

Bestdress.mums buvo profesionalus gamintojas vakarinę suknelę, kokteilių suknelė ,vestuvių suknelė, 50s'rockabilly retro suknelė,vestuvių bolero,vestuvių bateliai , nuotakos suknelė, 11 metų Kinijoje.

Mes turime savo Dizaino Skyrius, Pardavimų skyrius, taip pat seminaras, apimantis apie 10000 kvadratinių metrų floorage.

Visa tai gamybos ir valdymo prižiūrint ISO9001-2008 ISO9002.

Mes jau oem daug prekės ženklo VAKARĄ SUKNELĘ " EBAY PARDAVĖJO IR DIDELIS GRUPĖ BENDROVĖ jungtinėje KARALYSTĖJE,AU .

Dydis S, M, L, XL, XXL
Prekės Pavadinimas zhuofei
Spalva Stiliaus Gradientas
Elemento Tipas Bustiers & Korsetai
Apdaila Mygtukas
Modelio Numeris A5144 oda pagal biustas korsetas
Stilius Sexy
Medžiaga Poliesteris,Spandex
Audinio Tipas Satin
Lytis Moteris
Pakuotės Svoris 0.2kg (0.44lb.)
Pakuotės Dydis 25cm x 20cm x 5cm (9.84in x 7.87in x 1.97in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai