IŠTARTI Xprana Vyrų SCS Triatlonas maudymosi kostiumėlį Naršyti Neopreno ilgomis Rankovėmis Wetsuit NANO Danga Tiktų Maudymosi Kostiumėliai, Dviračių sportas

€260.71

-37%

€419.68

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ilgomis rankovėmis wetsuit, neopreno ilgomis rankovėmis, triatlonas maudymosi kostiumėlį, Pigūs ilgomis rankovėmis wetsuit, Aukštos Kokybės neopreno ilgomis rankovėmis, Kinija triatlonas maudymosi kostiumėlį Tiekėjų.

Sveiki atvykę į Mano Parduotuvę!

Rusijos draugais ,prašome rašykite savo vardą ir pavardę po to, kai jūs mokate, 3 žodžių.Ačiū! Pasak rusijos vietos Pašto pranešimą,visas paketas RU reikia teikti gavėjo vardas, pavardė(Gavėjas privalo užpildyti vardas, pavardė). Kitaip jie bus grąžinami! Prašome pateikti mums CPF Numerį, jei esate iš Brazilijos Apie Mus, ir mes jums greičiau laivybos Produkto Aprašymas Xprana turi daugiausiai funkcijų Elitepro. Mes sukūrėme revoliucinį modelį Xprana su vienu iš neopreno skydas iš kairės rankos į dešinę ranką, apimantis viršutinės krūtinės, pečių ir rankų. Mažiau siūlių, kad daugiau lankstumo. Greitis : Taip greitai, kaip jūs galite būti. Greitis wrap serija gripper, pagerina sukibimą vandenyje, tai padeda traukti vandenį, kaip niekada anksčiau, ir padidina efektyvumą jūsų rankos smūgių ir kojų smūgių. Lankstumas : 1,5 mm Yamamoto #39 neopreno kartu su SCS danga, ant rankų ir pečių suteikia visišką judėjimo laisvę ir sumažina raumenų nuovargį iki minimumo, siūlo plaukikas didžiausias našumas ir komfortas. Plūdrumo : Xprana pasirinko 5.0 mm aerodome neopreno padidinti plūdrumą. Jis yra pastatytas ant viso priekiniai aukščiausios plūdrumą. Mažos apykaklės : Žemų dažnių Naujoviškų "Super-Composite-Odos-SEAL" dizaino ant kaklo ir rankovių manžetai, spaustuvai, jūsų wetsuit jūsų kūno odos. Žemų dažnių apykaklės sukurta, kad sumažintų trintį ant odos, į kelią stabdo jausmas, ir užtikrinti, kad vargu ar vandens lašai gali patekti į hidrokostiumą. Anatomijos supjaustyti skydelis, skirtos medžiagos storis užtikrina ultimate lankstumo visi aplink kūną. Mes žinome, komfortas, kūno padėtį ir greitį per vandenį yra gyvybiškai svarbus. Mes esame įsitikinę, kad tai duos jums sparčiausia ir sklandžiausiai ir patogiausia plaukti greičiau. Dėmesio:

paprastai tai kainuos apie 1 mėnesį į savo šalį siunčia Kinija paštu, oro paštu, bet į karšto pardavimo sezonus (per keletą ypatingų dienų) jis gali kainuoti apie 2 mėnesių. Jei jūs negalite laukti, kad ilgai nereikia pateikti užsakymo. Mes taip pat tikimės, kad jums bus gauti prekes kuo greičiau, bet mes negalime kontroliuoti greitį, transporto, labai ačiū už jūsų supratimą.

Mokėjimo

Galite mokėti naudojant sąlyginio Deponavimo, Viza, "MasterCard" kredito korteles,banko pavedimu.

-Prašome sumokėti per 3 dienas.

Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

-Jei turite kokių nors problemų dėl mokėjimo, prašome mums pranešti.

Vežimas

Visi užsakymai yra apdorojami per 7 darbo dienas po to, kai gausime mokėjimą,todėl prašome jį sumokėti artimiausiu metu, taip, kad mes galėtume išsiųsti jį iš laiku po to, kai jums padaryti užsakymą.

Prekės bus išsiųstos elektroniniu Paštu, Oro Paštu, EMS, epacket, DHL, "FedEx" ir UPS.

Visos mūsų prekės bus vežamos į pirkėjo adresą, kuriuo siūloma pirkėjai, prašome patvirtinkite savo adreso mokėjimo.

Stebėti internete prieinama. Sekimo numerį ir interneto svetainėje bus siūloma kai daiktai gabenami.Prašome leisti 20_90 darbo dienų (priklauso nuo to kur jūs esate), pristatymo (nuo pranešimo išsiuntimo), nes visi daiktai bus vežamos iš mūsų sandėlio Kinijoje per Oro Paštu.

Ps : Mes teikiame sujungti laivybos srityje, tačiau, laivybos mokestis priklauso nuo svorio prekių. Taigi, jei norite padaryti sujungti pristatymas, prašome pateikti mums elemento pavadinimas norite, ir mes apskaičiuos jums visą kainą, įskaitant laivybos.

Grąžinimo Politika

Norėdami, kad pirkėjas labiausiai pasitenkinimą. Mes teikiame grąžinimo politikos. Galima pristatyti prekę grąžinti (laivybos mokestis nebus grąžinamas) arba "exchange".

Mes galime neatsako už proto arba prarado pašto tačiau, jeigu klaida yra mūsų, Mums bus malonu

providefully grąžinti pinigus.

Atsiliepimai

-Jūsų atsiliepimai yra gyvybiškai svarbios mūsų Kapt.lt verslo ir yra raktas į mūsų sėkmę.

Po sandorio baigia, mes labai vertiname teigiamą grįžtamąjį ryšį su aukštą reitingą.

Siekiant apdovanoti mūsų nuosekliai pastangas suteikti puikų klientų aptarnavimą,

prašome norma grįžtamojo ryšio rezultatų su aukšto reitingo šių 3 specifinius aspektus: elementą, kaip aprašyta, bendravimo ir pristatymo Greičiu. Apie mus

Elemento Tipas Wetsuits
Dydis S SM ST M MT ML L XL XXL Xprana Men Long Sleeve Triathlon Wetsuits
Užtrauktukas Galiniai Užtrauktuką Vyrų Maudymosi Kostiumėliai
Profesionalus Profesinės Triatlonas Wetsuit
Sportas Tipas PLAUKTI
Modelio Numeris Xprana
projektas Triatlonas Plaukti Profesinės Wetsuit
Savybės Gero Plūdrumo ,Paspartinti,Lankstumas
spalva Juoda Raudona Vyrai Ilgomis Rankovėmis Triatlonas Wetsuits
Prekės Pavadinimas IŠTARTI
Apykaklės Mažas Antkaklis Neoprene SCS NANO Danga Wetsuit
Medžiaga Yamamoto #39 Neopreno Kartu Su SCS Danga
Storis Rankos Ir Pečių&Pagal Ginklų&Kairę Arm1.5mm,Priekyje 5mm,Atgal ir Mažesnės Legs3
Lytis Vyrai
Modelio Tipas Kratinys
Rankovės ilgomis rankovėmis wetsuit
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Pakuotės Dydis 30cm x 20cm x 3cm (11.81in x 7.87in x 1.18in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 1.7kg (3.75lb.)

Panašūs produktai