Minimax Magnetinis Jutiklis iki Edo / triukui / didmeninė / nemokamas pristatymas

€54.61

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: detektorius vamzdžiai, triukų, iliuzijų, detektorius krepšys, Pigus detektorius, vamzdžiai, Aukštos Kokybės triukų, iliuzijų, Kinija detektorius maišelį Tiekėjų.

APRAŠYMAS

apima gudrybė ir instrukcija internete

MINIMAX yra mažiausia ir labiausiai jautrių elektroninių magnetinis jutiklis, prieinamų šiandien. Jis yra toks mažas, kad jūs galite paslėpti ją Nykščio Galiuką, po savo žiūrėti, į burną, pagal jūsų rankovės arba galite tiesiog pirštu palmių ji. Galimybės yra neribotos! Šis NUOSTABUS prietaisas leidžia atlikti magijos poveikį, kuris NIEKADA nebuvo įmanoma anksčiau. Jūs galite parodyti savo rankas visiškai tuščias prieš, per ir po jūsų veiklos! MINIMAX yra labiausiai jautrūs magnetinių detektorių galima. MINIMAX yra labai ramioje PASTATYTAS vibratorius, kuris suteikia informaciją, kad jums reikia. MINIMAX ilgis apie 1 colio (3.2 cm) yra 0,2 colio (6 mm) storio ir 0,4 colio (1 cm) pločio . MINIMAX tai labai lengva nuslėpti. MINIMAX yra galingas.

Čia keletas iš daugelio galimybių su Minimax...

Smaigalys

Atlikti klasikinis "Smash ir Stab / Spike" įprastinių be jokių piršto žiedą ar sharpie! Tiesiog naudokite Minimax ir dar gauti informaciją per atstumą, 10 cm (apie 3 cm) iš Smaigalys!

Monetos pusės

Jūs galite pasakyti, kuri vertus žiūrovas yra holdingo monetos. Tai gali būti kartojamas, ir jo atliekami su kitų smulkių daiktų.

Užrištomis akimis

Rodyti žiūrovų, 5 monetas ir ženklą, vienas iš jų su "X". Dabar tegul kas nors užrištomis akimis jums ir sumaišykite monetas. Jūs iš karto žinoti, monetos, kurios yra pažymėtos monetos.

Kvapas tai

Suteikite savo žiūrovų pirštą žiedas laikyti savo rankose. Jūs žinosite, iš kurios pusės jis turi piršto žiedas tik kvapo savo rankas.

Aptikti objektus

Aptikti objektus, pavyzdžiui, magnetinio monetas, magnetinio piršto žiedai, Smaigalys ar bet kurį produktą galite įdėti magnetas visų. Pagalvokite apie galimybes... Minimax siūloma daugybė galimybių close up magic atlikėjų. Šią programą, prietaisas veiks su daug objektų, o jūs galėsite sutelkti dėmesį į savo veiklą. Aptikti objektus, pavyzdžiui, magnetinio monetas, magnetinio piršto žiedai, Smaigalys arba tiesiog apie bet kurį produktą galite įdėti magnetas visų.

Pagalvokite apie galimybes...

apima gudrybė ir instrukcija internete Atsiprašau ,Dabar Kinija Užsakymą saugumo patikrinimas negali praeiti DVD,todėl dabar mes gali negalite rašyti į DVD užsienio, bus suteikti jums instrukcija internete Laivybos ir Tvarkymo: Užsakymų paprastai išsiunčiama iš per 1-7 darbo dienas nuo patvirtinimo apie apmokėjimą. Ekonomikos oro paštas labai lėtas, ir gal prarado paštu ,jei jums rūpi tai , nereikia pasirinkti, tai Kinija Paštu oro paštu arba Kapt.lt Standartinis Pristatymas. Tai užtruks apie 10-60 dienų atvykti priklausomai nuo jūsų buvimo vietą. Faktinį tranzito laikas gali skirtis, o geriausia nustatyti, tačiau nėra garantuotas. Jei jūs negalite gauti po po 60 dienų nuo tos dienos, mes išsiųsti ir jums ,jūs galite atidaryti ginčas bus grąžinti visą už jus(išskyrus ekonominės oro paštu). Prašome pasitiki mumis, mes teikiame geriausias paslaugas su sąžiningas požiūris. Pirkėjams reikia mokėti pristatymo kaina vėl reshipping elementą (išskyrus negerai pirkėjo adresas rašė jav) Švelnus Priminimas: Prašome prisiminti, kad mus palieka TEIGIAMŲ ATSILIEPIMŲ IR VISŲ PENKIŲ ŽVAIGŽDUČIŲ NORMA, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas. Ir mes džiaugiamės galėdami jus palikti teigiamų atsiliepimų per daug! Jei nesate patenkintas savo pirkiniu,PRAŠOME susisiekti su mumis pirmą, ir mes atsakysime į jūsų problemų, kuo greičiau! Teigiamų Atsiliepimų ir Visų Penkių Žvaigždučių Norma yra labai svarbu mums, prašome susisiekti su mūsų išspręsti problemą, prieš palikdami mums neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį. Mes visada gali išspręsti bet kokią problemą draugiško būdo privačiai. Ačiū!!!

Veiklos Formos Street Magic
Dydis One Size
Lytis Unisex
Produkto Kodas
Modelio Numeris apima gudrybė ir instrukcija internete
Kategorijų
Kilmės vieta Kinija (Žemyninė)
Įspėjimas apima gudrybė ir instrukcija internete
Svoris (lbs)
Amžius 8-11 Metų,12-15 Metų,Suaugusieji
Prekės Pavadinimas Hexahedron Magija
Tipas Įvairus Prop
Yra Instrukcija Taip
Medžiaga Metalo
Matmenys
Savybės Pradedantiesiems,Magai,Gatvės,Nyksta,Profesionalus,Lengva Padaryti
Pakuotės Dydis 19cm x 15cm x 1cm (7.48in x 5.91in x 0.39in)
Pakuotės Svoris 0.1kg (0.22lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai