10 Vnt vandens žarnos jungtis Greitai jungtys automobilio plovimo ryšius su vandens vamzdis Tiesus vožtuvas jungiklis

€15.39

-13%

€17.83

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: žarnos jungtis, vandens žarnos jungtis, vožtuvo jungiklį, Pigūs žarnos jungtis, Aukštos Kokybės vandens žarnos jungtis, Kinija vožtuvo jungiklį Tiekėjų.

Šis vožtuvas yra plačiai naudojamas drėkinimo sodininkystė, sodininkystė, balkonas, drėkinimo sodas, Automobilių plovimo, laistymo sode ar kitose vietose. Produktus, naudojant naujas aukštos kokybės plastiko, stabilią kokybę, ilgą tarnavimo laiką. Produkto Pavadinimas: greitos jungtys su vožtuvas, Jungties dydis: 1/2 colių, 3/8 colių, 1/4 colių arba 3/4 colio greita jungtis Matmenys:36*96.5 mm Medžiaga: ABS Plastiko Pakuotė: 10 Vnt Gaminio Savybės: 1.Jis gali prisijungti su 1/2 colių, 3/8 colių, 1/4 colių arba 3/4 colio greita jungtis, pratęsti žarnos ilgio. 2.Dizainas su jungikliu, valdymo pratęsti tekančio vandens srautą ir įjunkite/išjunkite vandens lengvai.

Pristatymas ◆ Mes paprastai laivas iš jūsų, kad per 48 valandas po gauti savo atlygį. ◆ Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, ji paprastai trunka 10-30 dienų paprastu paštu(Kapt.lt Standartinis Pristatymas,epacket,kinija paštu, oro paštu, ir kt.). ◆ Galite stebėti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: ◆ Mes skelbiame mažos vertės išvengti muitinės mokesčių, Paprastai jokių muitų problema su paprastu paštu. Jei perkate didelės vertės prekės ir pasirinkti greitas pristatymas(DHL,EMS Aramex ir pan.), dėl įvairių politikos sričių skirtingų šalių,gali būti, kad muitinės, mokesčių, kurie turėtų būti sumokėti pirkėjas. ◆ Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, bet jūs vis dar ne gavau elementą, susisiekite su mumis ir mes padėsime jums išplėsti Apsaugos užsakymo laiko. 1. Jei jus tenkina mūsų daiktų ir mūsų paslaugos, prašome imtis minutę palikite mums positiver grįžtamojo ryšio su 5 žvaigždėmis. 2. Jei turite kokių nors problemų,prašome nedvejodami susisiekite su mumis, norėdami gauti sprendimo. Mes turime išbandyti viską, siekiant padėti jums.

Matmenys 36*96.5 mm
Skersmuo 16mm
Prekės Pavadinimas Kalbėti-Patenkintas
Pakuotė 10 Vnt.
Standartas Din
Plastiko Tipas ABS
Jungties dydis 1/2 colių, 3/8 colių, 1/4 colių arba 3/4 colio greita jungtis
Modelio Numeris Greita jungtis su vožtuvu
Tipas Sodo Vandens Jungtys
Medžiaga Plastikiniai
Sodo Vandens Jungties Tipas Greitos Jungtys
Pakuotės Svoris 0.47kg (1.04lb.)
Įrenginio Tipas daug (10 vnt/lot)
Pakuotės Dydis 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)

Panašūs produktai