Neewer 30inchx10inchx10inch / 77cmx25cmx25cm Foto Video Studija Rinkinys Didelis Krepšys Šviesos Stendas Skėtis

€33.43

-8%

€36.34

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: krepšys, atlikti maišelis, krepšys vežti, Pigūs krepšys, Aukštos Kokybės atlikti maišelis, Kinija krepšys atlieka Tiekėjų.

Sunkiųjų, Cordura nailono plėvėtas

Didelis Dydis: 30"x10"x10"/77cmx25cmx25cm

Lengvas ir sulankstomas, turi vieną kamšalu kupė viduje.

Atsparus oro vinilo atveju padarė atlikti trikojį iki 30" ilgai

Patvarus Apšvietimo rinkinys krepšys idealiai tinka Fotografijos ar Vaizdo įrašai. Produkto Aprašymas Savybės: Didelis užtrauktuku išorinės kišenės patvarus Apšvietimo rinkinys krepšys idealiai tinka Fotografijos ar Vaizdo įrašai. Mes turime imtis pagrindinio dizainas. Medžiaga: Cordura plėvėtas nailonas Spalva: Juoda Pakuotės turinys: 1x Krepšys Studio Kit

Mes priimame alipay čia. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO .

Mes laivo į daugelį šalių,išskyrus AFO/FPO prekės yra vežamos iš Kinijos ar jav, naudojant oro paštu,pasiekti daugumą šalių pagal 10 iki 2o darbo dienų. Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių,ji gali trunka iki 30 darbo dienų.

2 mėnesius Warranty.By su pasitikėjimu! Jei nesate patenkintas, kai jūs recive savo daiktą,prašome grąžinti ją su 7 dienas pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Susisiekite su manimi, kol jūs ją grąžinti. Bet keitimo ar grąžinimo, mums reikia, kad produktas turi būti į savo pradinę būklę, įskaitant dėžutė ir visi priedai.Pirkėjai yra atsakingas už grįžta laivybos kaina .

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų satisfation! Atsiliepimai yra labai importtant,prašome susisiekti su mumis iš karto prieš, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys,kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos.

Pakuotė Taip
Prekės Pavadinimas NEEWER
Medžiaga Nailonas
Tipas Minkštas Krepšys
Pakuotės Dydis 8cm x 29cm x 75cm (3.15in x 11.42in x 29.53in)
Pakuotės Svoris 0.8kg (1.76lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai