Flashforge 3d Spausdintuvo Dalys, priedai Pritaikyti Vairuotojas Valdybos Svajotojas 3D Spausdintuvas

€36.02

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dalys 3d spausdintuvas, 3d spausdintuvas, flashforge svajotojas, Pigios dalys, 3d spausdintuvas, Aukštos Kokybės 3d spausdintuvas, Kinija flashforge svajotojas Tiekėjų.

Flashforge 3d Spausdintuvo Dalys, priedai Pritaikyti Vairuotojas Valdybos Svajotojas 3D Spausdintuvas

Pagrindinis Punktas

a. Prašome palikite pranešimą apie pripažinti vertę, ar mes skelbiame tikrąją vertę.

b. Europos užsakymus, mes naudojame UPS express laivas, mašinos, jokių importo mokesčių ir PVM atsiranda.

Grąžinimo Politika galite grįžti Flashforge 3D spausdintuvai dėl kokios nors PRIEŽASTIES per 30 dienų nuo daikto pristatymo dienos, arba iki 15 dienų nuo tos dienos, kai jūs atliekate savo užsakymą, nes per Kapt.lt taisyklė. Gausite VISA GRĄŽINAMOJI išmoka, jei jūsų skrydis yra dėl kokybės defektų. Ir grįžti laivyba yra NEMOKAMAS taip pat. Ne sugedęs grįžta, originalių laivybos mokestis nebus grąžinamas jums. Ir taip pat FlashForge mokesčiai išteklių atkūrimui mokestis lygus 10% pradinės pirkimo kaina, 3D spausdintuvas grįžo

Garantija

Visi Flashforge 3D spausdintuvai turi 12 mėnesių garantija, ekstruderiu turi 3 mėnesių garantiją, jei spausdintuvas ar jų dalių, nesugeba su normaliai ir tinkamai naudojant, Flashforge bus suteikti vartotojams nemokamai dalių pakeitimas, telefonu ar elektroniniu paštu parama ir gyvenimą po-garantinis aptarnavimas.

Parama

Mūsų komanda kvalifikuotų darbuotojų yra laukimo ir pasiruošę padėti jums įveikti bet kokius iššūkius, jūs galite turėti su savo padalinio. Jei savo problemą ar klausimą, netaikoma vartotojo žinynas, galite patikrinti mūsų žinių bazės arba susisiekite su mumis elektroniniu paštu arba telefonu. Mes taip pat turime labai aktyvūs Flashforge bendrijos grupės "Google" su daug informacijos ir labai naudinga nariai.

Į Flashforge pagalbos komanda gali būti pasiektas elektroniniu paštu arba telefonu tarp valanda 8:00 iki 5:00 pm PST pirmadienio iki šeštadienio. Tuo atveju, jei jums susisiekti su mumis per po valandos, jūsų užklausą bus atsakyta kitą darbo dieną.

Maloniai priminimas

Kreipdamiesi pagalbos, pls, pateikite serijos numerį, kuris yra bar kodas galinėje 3d spausdintuvas.

Atsiliepimai

Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums 5 žvaigždžių teigiamų atsiliepimų! Prašome neatidaryti ginčų su mumis, mes išspręsti problemas už jus. Prašome susisiekti su mumis elektroniniu Trademanager ar Raidės, prieš paliekant neutralus(3 žvaigždučių) arba neigiamas(1-2 žvaigždučių) atsiliepimus. Mes stengiamės išspręsti problemas, ir prašome pasitiki mumis.

už mašiną, kuri Svajotojas 3D Spausdintuvas
Prekės Pavadinimas Flashforge
Elemento Tipas Vairuotojas
Pavadinimas vairuotojo lenta
Modelio Numeris FP-DB
Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 0.2kg (0.44lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai