95% baltųjų žąsų & duck, sumaišyti žemyn/ žąsų sudarė 80% /fill power 780/šalikas, striukės užpildas/Paypal priimtas 1lb kaina

€39.65

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Žąsų Žemyn, žemyn užpildyti, ančių pūkai, Pigūs žąsų žemyn, Aukštos Kokybės žemyn užpildyti, Kinija žemyn antis Tiekėjų.

Sveiki atvykę į Nanyang Zhongrui gaga žemyn produktų Co., Ltd.

Visi daiktai yra visų akcijų,jei reikia,Pls nusipirkti sau .

Ši kaina yra kaina 1 lb 95% baltųjų žąsų ir ančių sumaišyti žemyn, žemyn klasteris kiekis yra 95%,užpildykite galia siekia 780,skalbimo laipsnis yra 600+, balta žąsų žemyn sudarė 80%,baltųjų ančių pūkais sudarė 20%,gali būti naudojamas kaip antklodė, striukės užpildas.

Svarbus rodiklis:( Pilkųjų žąsų žemyn procentas 1/1000 )

Straipsniai

Vienetas

Reikalavimas

Rerult

Sprendimas

Bandymo metodai

Žemyn identifikavimas

______

___________

žąsų, ančių, Sumaišyti žemyn

_________

GB/T 14272-2011

Žemyn turinio

%

___________

95

_________

Žemyn Content riba nuokrypis

%

-3.0

rungtynės

Žemyn klasteris

Riba nuokrypis

%

93

95

rungtynės

Užpildykite galia

cm

≥14.0

17.5

rungtynės

Deguonies skaičius

mg/100g

≤10.0

1

rungtynės

Švaros

mm

≥450

600

rungtynės

Kvapų

reitingas

≤2

1

rungtynės Produkto Nuotraukos :

Pirkėjui: Pls contect pardavėjui pirmą patvirtinti, ar turėti inventorių . Sincer visi yra labai populiarus elementus ,jie dažnai išparduoti labai greitai. Taigi pls kalbėti pardavėjas pirmą kartą daugiau informacijos apie prekes ir siunta. Jei prekės didesnė kaip 2 kg, prašome susisiekti su pardavėju tartis, krovinių, mes galime pasirūpinti, kad siųsti kinija po oro sklypas. Pristatymas

* Dauguma iš mūsų pasiūlymų yra skatinamas nemokamas pristatymas (pasirinktose šalyse) pateikė HK post/China post, paprastai Pagal 1KG siųsti HK post, daugiau nei 1KG UPS/DHL .Prašome susisiekti su mumis prieš pateikiant užsakymą, jei jums reikia prekių skubiai.

* Elementai yra gerai supakuota su burbuliukų paketai,mes paramos pristatymas per China post/HK post/UPS/DHL/FEDEX/EMS,prašome leisti 5-20days pasiekti.

* Siekiant užtikrinti, kad gausite savo užsakymą su tax free arba mažesnis mokesčio nuo importo,mes jums pareikšti, kad tai yra "dovana", su mažesnės vertės,jei visus importo mokesčius arba mokesčius, yra pirkėjo atsakomybė.

Mokėjimo

* Mokėjimas turėtų būti gautas per 3 dienas aukcionų uždaryti.

* Sąlyginio deponavimo yra mūsų pageidautina mokėjimo būdą,mes taip pat priimame įvairius mokėjimus T/T", " Western union,Money gram ir kt., kaip nurodyta toliau. Grįžti&Keistis politika

* Visi iš mūsų pasiūlymų yra paremta 100% pasitenkinimo garantija,jei kurios nors reson jums nėra įvykdytos ,jūs galite grąžinti prekę mums tai originalus condiion dėl grąžinamosios išmokos arba mainus.Prieš paštu mums atgal prekę,prašome susisiekti su mumis dėl išsamios grįžti&keistis instrukcija.Mes grąžinsime visus savo pinigus, išskyrus tuos atvejus, laivybos ir tvarkymo mokesčiai, po to, kai gausime jūsų atgal daiktų.

Atsiliepimų politikos

* Mes suteiksime teigiamą grįžtamąjį ryšį, kai gausime mokėjimą,skatinti sveiką Ali bendrijos,mes tikimės, kad jūs padaryti tą patį mums.Mes norime, kad jūs suprantate, kad mes vertiname klientų aptarnavimo milžiniškai.Jeigu turite kokių nors nepasitenkinimą,prašome suteikti mums galimybę išspręsti šią problemą, prieš palikite mums neigiamų atsiliepimų.Esame įsitikinę, kad visada yra sprendimas, ir mes tikrai nenorime, blogas grįžtamasis ryšys turi būti, kai sandoris baigiasi.

Pastabos

* Sumaišykite kad sveiki,OEM kad sveiki.

* Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. Mes pasistengsime atsakyti per 24

Medžiaga Baltųjų žąsų žemyn
Skalbimo laipsnis 600+
Kvapas Nėra
Funkcija šalikas, striukės užpildas
Užpildykite galia 780
Modelis Plauti
Žemyn pluošto kiekis 5%
Modelio Numeris 95% baltųjų Žąsų, ančių, sumaišyti žemyn
Dalis žąsų žąsų sudarė 80%
Produkto pavadinimas 95% baltųjų Žąsų ir ančių sumaišyti žemyn
gamint. zhongruiyurong
Žemyn klasteris kiekis 95%
Pakuotės Dydis 20cm x 15cm x 15cm (7.87in x 5.91in x 5.91in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.75kg (1.65lb.)

Panašūs produktai