Aukštos kokybės akrilo 3D durų plokštės viešoje vietoje, WIFI internet pasirašyti plokštelę indikatorius anglų, Kinų 15X15CM individualų

€18.92

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: durų plokštė, durų ženklas plokštė, custom durų plokštės, Pigūs durų plokštė, Aukštos Kokybės durų ženklas plokštė, Kinija užsakymą durų plokštės Tiekėjų.

Vežimas

1. Užsakymai bus pagaminti ir pristatyti ne daugiau kaip 10 darbo dienų, gavęs jūsų mokėjimą pranešimą.

2. Mes daugiausia vežamos savo produktus per China post oro paštu/ Honkongas po oro paštu/ Singapore post oro paštas /DHL/UPS/FEDEX/EMS ir kt.. Už pačią kainą, mes jums pasirinkti greičiau vieną, tą patį, pristatymo laikas, pigiau vienas. Jis bus toliau tokiu būdu, be išankstinio įspėjimo. Jei ji turi būti šiek tiek express bendrovė, prašome mus informuoti iš anksto.

3. Organizuojame vežimas nuo pirmadienio iki penktadienio (išskyrus švenčių dienas.

4. Tik laivas patvirtino adresai. Prašome įsitikinkite, kad jūsų užsakymų adresas atitiktų jūsų pristatymo adresą. Telefono numeris yra būtina.

5. Mes negalime prisiimti jokios atsakomybės dėl bet kokių muitų ar atidėti mokesčių . Dėl tranzito laikas labai priklauso ir teikia post office. Ką mes galime padaryti, tai laivas jūsų prekė greitai po to, kai jums sumokėjo. Mes tikrai negalime kontroliuoti to, kai mes išsiųsti. Dėkojame už jūsų prašome supratimo ir kantrybės.

6. Pašto išlaidos neįtrauktos dėl atokiose vietovėse. Klientams šiose srityse, prašome susisiekti su mumis prieš pateikiant užsakymą. Priešingu atveju, mes turime teisę, kad laivas daiktus jums.

Grąžinimo Politika

1.Mes garantuojame, kad visos prekės yra 100% geros būklės ir kokybiškas.

2.Jei esate nelaiminga su elementą, dėl bet kokios priežasties, prašome grąžinti per 7 dienas nuo gavimo. Ji bus pakeista arba grąžinti už suteikta.

3.Grąžinamos prekės turi būti originalioje būklės, nepanaudotų ar pakeista & taip pat turi būti savo originalo langelyje ir pakuotės. Laivybos mokesčiai ir draudimo išlaidos nėra grąžinamos.

4.Nors, kiekvienas žingsnis buvo imtasi siekiant užtikrinti, kad mes laivą iš teisingo elemento, bus proga, kai gaunate prekes, kurie skiriasi nuo aprašymas. Tokiu atveju, mes prašome, kad jūs nedelsdami susisiekite su mumis, kad mes galime ištaisyti. Jūsų pasitenkinimas yra svarbus mums ir mes vertiname jūsų verslą.

5.Mes neturime leisti grąžinamąsias išmokas arba mainų, nes proto. Prašome skaityti visą aprašymą, jeigu, kaip vadovas, prieš jums pasiūlymą.

Muitinės Mokesčiai Ir Draudimas

Dauguma laiko, pirkėjas neednt mokėti jokių muitų. Bei paskelbti jį kaip dovaną, arba mėginio ir mažesnės vertės perduoti užsakymą tyrimą lengvai ir išvengti mokesčių. Tačiau, taisyklės skiriasi kiekvienoje šalyje, todėl, kad mes niekada negalime žinoti visas taisykles kiekvienoje šalyje. Nenorime, atsakingu už bet kokius muitinės mokestį. Prašome patikrinti, muitų politikos ne savo vietoje, pavyzdžiui, Italijoje ir Olandijoje. Jei jūs turite mokėti Muitų mokesčius, tai yra jūsų pareiga savo šalyje; pirkėjas turi suprasti šią situaciją. Pirkėjų atsakingi už bet kokius draudimo. Prašome susisiekti su mumis iš anksto, jei jums reikia.

Rimtas Pirkėjas Tik! Pateikite kainos pasiūlymą tik tada, jei jūs sutinkate su visomis sąlygomis.

Mokėjimo

Yra daug mokėjimo būdų, tokių kaip kreditinės kortelės, Western Union", T/T ir pan. Galite pasirinkti labiausiai patogus būdas jums. Siekiant apsaugoti savo interesus, Alipaid apsaugotas sąlyginio Deponavimo yra palanki jums. Jūsų mokėjimas bus laikinai laikomų Aliexpess, ir nebus išleistas į mus, kol gausite savo užsakymą ir yra juo patenkinti.

Atsiliepimai

1.Mes esame priklausomi nuo mūsų customerssatisfaction, kad pavyks. Mes branginame kiekvieną klientą. Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums.

2.Jei esate patenkintas (- prekės ir paslaugos, skirkite keletą minučių ir palikti mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždėmis. Mes džiaugiamės, kad padaryti tą patį už jus. Todėl mes, ir nauda iš teigiamų atsiliepimų. Iš anksto dėkoju.

3.Jei kyla kokių nors problemų dėl bet kurių prekių, mes dirbame su jumis, kad jums duoti patenkinamą atsakymą. Prašome don, ne palikti mums, neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, nes neigiamų atsiliepimų neišsprendžia nieko. Mes norėčiau būti iniciatyvus, siekiant sprendimo. Ačiū už jūsų dėmesį.

4.Mes pasistengsime atsakyti į visus laiškus per 24 valandas. , Jei jums nereikia gauti jokių atsakymų, prašome iš naujo-rašykite mums ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

Jei jūsų pirkimo kiekis yra didelis, todėl noriu rasti patirtį, patikimą tiekėją, prašome susisiekti su mumis. Mes turime užsiima eksporto verslą daugiau kaip aštuonerius metus.

Mūsų parduotuvė informacija

http://Kapt.lt/store/1050380

3bluesky Parduotuvė No. 1050380

Pagaliau, ačiū už jūsų laiką ir graži diena.

Tipas Durų Plokštės
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Medienos apdirbimo
Durų Plokštės Tipas Ženklas Plokštė
Medžiaga Akrilo
Pakuotės Dydis 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 0.3kg (0.66lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai