PKJG-GF71 Dujų 1-Tankas Fryer, 1 Krepšelis, Komercinės Virtuvės

€54.52

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: fryer fryer, dujų fryer, dujos dujos, Pigūs fryer fryer, Aukštos Kokybės dujų fryer, Kinijos dujų dujų Tiekėjais.

Detalus Produkto Aprašymas:

Termostatiniai kontrolė užtikrina tikslią alyvos temperatūros kontrolės, valdymo ir nuosekliai puikių rezultatų.

Termostatiniai valdymas užtikrina,

tikslūs alyvos temperatūros kontrolė

& nuosekliai puikių rezultatų.

Saugos funkcijos apima viršų

temperatūra sumažinti, užkirsti kelią

perkaitimo naftos ir liepsna

sugedus prietaisui.

Patogus degikliu operacija

su pjezo uždegimo.

Lengva alyvos išleidimas.

Nuimamas valdymo head &

elementai, lengva valyti.

Termostatiniai kontrolė

nuosekliai puikių rezultatų.

Lengva valyti ir kepimo zonos ir labai šalta zonoje.

spindulio formavimo kraštai suvirinti preciziniai išorėje frypot pagal robotai tikslumą ir nuoseklumą.

Visas nerūdijančio plieno frypot turi didelį šilumos perdavimo srityje.

Paprasta programa-tiesiog pasirinkite laiko ir temperatūros, tada paspauskite mygtuką.

Elektroninė laiko ir temperatūros kontrolę, didinti produkto išeiga.

Naftos režimas lengva valyti.

Deep fryer žinios

Savybės:

Šiuolaikinės gruzdintuvės funkcija krepšelį padidinti maisto aiškiai aliejaus kepant yra baigtas. Gruzdintuvės dažnai ateina su funkcijų, pavyzdžiui, laikmatis su garsinį signalą, automatinių įrenginių pakelti ir nuleisti krepšelį į naftos, priemonių, siekiant išvengti maisto trupinius iš vis nei virti, vėdinimo sistemos, siekiant sumažinti kepti kvapus, tepalo filtrai pratęsti patogesnio gyvenimo aliejus, mechaninė arba elektroninė temperatūros kontrolė. Gruzdintuvės yra naudojamas maisto ruošimui daug greito maisto, ir tampa traškus.

Statyba:

Šiuolaikinės komercinės fryer pasigirti-padidinti energijos vartojimo efektyvumą, nes geriau šilumos perdavimo sistemas. Komercinės gruzdintuvės su infraraudonųjų spindulių šildymo ar konvekcija šildymas būtų efektyvus, bet dažnai ir brangu. Dažniausiai fryer modeliai yra elektra ir dujos.

Elektros restoranas gruzdintuvės yra populiarus counter-top modeliai, dėl savo mobilumo. Jie prarasti šiek tiek mažiau šilumos, nei dujų, gruzdintuvės, nes jų šildymo elementai yra panardinti į alyvą, ir jie greičiau temperatūros atkūrimo laikas tarp kepimo ciklų. Dujų gruzdintuvės sušyla daug greičiau ir prie aukštesnės virimo temperatūros, nei elektrinės gruzdintuvės. Dujų gruzdintuvės gali būti varomas arba gamtinių dujų ar propano, kuris paprastai yra mažiau brangus energijos šaltinių, nei elektros. Todėl dujų galia ypač populiarus grindų modelis gruzdintuvės.

Komercinės gruzdintuvės paprastai galima naudotis mažaanglio plieno arba nerūdijančio plieno. Nerūdijančio plieno, yra mažiau tikėtina, kad ardo ar dėmių nei lengvas plieno. Mažaanglio plieno, taip pat plečiasi pagal šilumos, kuri gali sugadinti siūlių laikui bėgant. Nes tai, nerūdijančio plieno gruzdintuvės dažnai ateina su daug daugiau garantijų nei lengvas plieno gruzdintuvės.

Gruzdintuvės yra su įvairių mailius puodą stilių. Kai kurie komerciniai gruzdintuvės turi "cold zone" apačioje mailius puodą. Tai kur didesnis maisto daleles kriaukle ir žemesnės temperatūros saugo juos nuo degimo ir tainting aliejus. Vamzdis stiliaus pakepinti puode turi didelį šalto zonoje, nes vamzdžiai yra šiek tiek virš dugno pvm, paliekant turtinga erdvė aušintuvas alyvos ir trupinius. Tai ypač naudinga, maisto ruošimui labai džiūvėsėliuose maisto produktų (pvz., žydinčių svogūnų). Vamzdis stiliaus mailius bankas yra sunkiau valyti, nei atvira pakepinti puode, bet vamzdžiai leisti lengvai prieiti prie šilumos šaltinio. Vamzdis gruzdintuvės dažnai yra šiek tiek pigesni, nei jų atviras mailius puodą kolegomis . Atidaryti mailius puodai turi išorinį šilumos šaltinį, kuris daro juos lengviau valyti ir suteikia geresnį priėjimą prie naftos, bet jie paprastai siūlo mažesnes šalčio zonos, todėl maisto daleles, kad kriauklė būtų scorch ir teršia skonio aliejus. Tačiau šios gruzdintuvės darbai, labai gerai lengvai džiūvėsėliuose maisto produktų. Plokščiadugnis restoranas gruzdintuvės—kito tipo atidaryti frypot fryer—taip pat gali būti sunku valyti ir ne šaltas zonoje, tačiau jie yra labai veiksmingos, kepimui tešla (pavyzdžiui, spurgos ar kanalo, pyragai).

Temperatūros kontrolė:

Daugelis naujųjų fryer modeliai apima elektroninė temperatūros kontrolė. Šie kompiuterinė kontrolė, energijos taupymas nuolat jutikliai ir reguliavimas temperatūros naftos. Aukštos kokybės termostatas gali apsistoti per 7.2 °C diapazone, reikiamą temperatūrą, todėl tiksli virėjas kartus. Saugos termostatai, automatiškai sumažinti elektros energijos, jei alyva pasiekia pavojingą temperatūra padėti užkirsti kelią naftos gaisrams.

sertifikavimo CE
Talpa >6L
Priedai BANSKET
Galia (W) 1.5 kw
Prekės Pavadinimas PERFORNI INŽINERIJOS PERFOM
galia 801-1000W
spalva Kinijos kištuko, Amerikos kištuko, Europos kištuko, UK plug
Įtampa (V) SND
Modelio Numeris PKJG-GF71
Funkcija maisto gaminimas
Pakuotės Svoris 36.0kg (79.37lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 44cm x 67cm x 61cm (17.32in x 26.38in x 24.02in)

Panašūs produktai