Seksualus Putėsiai Karšto Parduoti apatinis Trikotažas Moterims Liemenėlės Nustatyti Ultra-plonas Skaidrus Gazas Nustatyti Push up Liemenėlė Seksualus Underwire Siuvinėjimo Seksuali Liemenėlė

€9.29

-43%

€16.58

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: seksuali liemenėlė, liemenėlė rinkinys, moterų liemenėlę rinkinys, Pigūs seksuali liemenėlė, Aukštos Kokybės liemenėlė rinkinys, Kinijos moterų liemenėlė nustatyti Tiekėjų.

· pagaminta iš pirmojo kurso gamyklos OEM daugelis gerai žinomų tarptautinių apatinis trikotažas markės. · Priima Aukštos kokybės nėrinių audinys,kuris yra minkštas ,švelnus ir aukštos kainos. · Atsiranda daug imitacijų rinkose dabar,prašome nusipirkti mūsų parduotuvėje,jei vis inmitations iš kitų parduotuvių . Dvigubos marlės audinio,Perspiratiing ir kvėpuojantis patogiai ir natūraliai. Svajonė nėrinių ir subtilus audinių seksualus ir smarkus paslaptis stilius bus visada jus ant banga

[ SEXY PUTĖSIAI , sukurtas 2008 m., aukštos klasės apatinio trikotažo prekės ženklą įkūrė grupę jaunų dizainerių,kurių yra įsipareigojusi pasiūlyti patogus, seksualus, kokybiškas apatinis trikotažas už Europos rinkos ]

dydis 75 su panty dydis M dydžio 80 panty dydis L dydis 85 panty dydis XL

1,rusų pirkėjas turi pateikti pilną, pavadinimas, užsakymo iki prekės išsiųstos. Rusijos post office reikalauti, PAVARDĖ imtuvas ant pakuotės.jei jūs negalite gauti paketo, nes tu ne pasiūlyti savo vardą, pavardę,pardavėjas nėra atsakingas už, kad ir pardavėjas negali priimti jūsų prašymą grąžinti pinigus.

2.Pirkėjas turi pasiūlyti išsamią adreso ir telefono numerį .jei jūs negalite gauti paketo, nes tu negali pasiūlyti išsamią adreso ir telefono numerio,pardavėjas nėra atsakingas už, kad ir pardavėjas negali priimti jūsų prašymą grąžinti pinigus.

3.Pardavėjas priima tik grąžinti pinigus dėl šių priežasčių:

A:Kokybės problema

B:Siųsti klaidingą spalvos ,wong dydis,negerai punktas

C:Paketo praradimas

4. Pardavėjas nesutinka grąžinti pinigus dėl šių priežasčių:

A:dydis netelpa:

1.Pirkėjai iš viso pasaulio ir kiekvieno iš jų turi skirtingas krūtų forma, negalime garantuoti visiems puikiai tinka apatiniai.

Apsipirkimas internete yra rizikos, bet galite įsidėti ne visos rizikos dėl pardavėjas, kai apatiniai netelpa.Jei dydis netinka, mes priimame grąžinti pirkėjui grąžinant produktą atgal, o ne visa grąžinamoji išmoka, be pirkėjui grąžinant produktą atgal.

2.Pirkėjas negali kaltinti pardavėjo rodo, neteisingas dydis, nes galutinis dydžio jums pasirinkti yra iš savo sprendimą.

B:Tiny splotch produktus. Produktai gali išeiti maža splotch metu, pakavimo ir transportavimo. jis gali būti plaunami, tai nėra kokybės problema

KAI JŪS PERKATE ŠĮ ELEMENTĄ,TAI RODO, JŪS SUTINKATE, TH

kelnaičių juosmens tipas mažas juosmens
Taikomos jaunos moterys
Paramos Tipas Underwire
Taurės storis ultra-plonas taurė
Tekstūra Patogus/Kvėpuojantis
drabužių dizaino detalės nėriniai/gazas
Modelio Tipas Taškas
Elemento Tipas Bra & Trumpai Rinkiniai
Juostos Tipas Nekonvertuojamos Dirželiai
Dizaino kelnės Apatinės kelnės
Stilius Sexy
Apdaila Siuvinėjimo
spalva balta/juoda
liemenėlė dydis 70B/75B/80B
Prekės Pavadinimas seksualus putėsiai
Medžiaga Nailonas
kelnaičių dydis 70
Taurės Dydis 70B, .70C, 75B, 75C, TVARKOS TAISYKLIŲ 75D, 80B, 80C, 80D, 85B
Liemenėlė Stilius vamzdžio viršaus dizainas
Lytis Moteris
Uždaryti Tipas Vilkimo Kablys ir akių,Atgal Uždarymo
Modelio Numeris B52
Taurės Formos Pusė Puodelio(1/2 Puodelio)
Pakuotės Svoris 0.35kg (0.77lb.)
Pakuotės Dydis 30cm x 18cm x 15cm (11.81in x 7.09in x 5.91in)
Įrenginio Tipas Nustatyti

Panašūs produktai