1box 2vnt 60x60x10cm profesionalus studija/įrašymo kambarys QRD Garso difuzoriai akustinių lubų panelė akustinis difuzorius

€184.43

-21%

€235.45

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: studio garso plokštės, difuzorius akustiniai, difuzoriai garso, Pigūs studio garso plokštės, Aukštos Kokybės difuzorius akustiniai, Kinija difuzoriai garso Tiekėjų.

DUK

1.Ar man reikia mokėti už muitą?

Jums gali tekti sumokėti muitų ir mokesčių už ką nors įsigyti internetu. Pirkėjai yra atsakingas už užsakymą mokesčius.

2.Ką deklaruoti muitinei?

Mes paprastai deklaruoja mažesnę kainą sąskaitos faktūros/sąskaitos padėti išvengti užsakymą pareiga, tačiau, jei turite kokių nors prašyti apie deklaraciją, prašome palikti mums pranešimą užsakymo iki pristatymo.

3.Chromatines Aberacijas

Apie Chromatines Aberacijas Visus produktus, nuotraukas, kurių buvo imtasi realių produktų,tačiau gali būti šiek tiek spalvų neatitikimas sukelia nuo šviesos spindulys, ir kompiuterio ekrane režimu.

4.Jei man tik reikia 3pieces ,kaip padaryti užsakymą?

Jei jums reikia tik 3pieces,prašome užsakymo kiekis 2,ir palikti pranešimą reikia 12pieces,bet nereikia baigti mokėjimo, kai mes gavome jūsų užsakymą,mes ajust kaina 3pieces,tada jums užbaigti mokėjimo.

Bruožai Medienos garso difuzorius Garso Difuzorius : Atspindinčius faultsIf asmuo butas šoninės sienos stačiakampio formos salė, jis išgirdo muziką išgirdo balsą bus skambėjimo, sunkiai ar atšiaurių, šis reiškinys yra vadinamas dažnio dažymo poveikio. Teorija: Garso Difuzorius yra savotiškas neteisėtų plokštumos projekto tikslas atsispindi gaminti, jį skleisti gamina, yra labai turtingas ir raundo pradžioje garso maišymo garso, nuo--nuo šoninio atrodo, kad pasiekti auditoriją, stogo ir gali žymiai pagerinti garso kokybę holo efekto . Plitimo principu: plitimo principas yra pakeisti gylis lygiagrečiai "dumblių į" sudėtį, kai garso bangos iš 135 laipsnių lygio incidento QRD padėtį, ją galima 30 laipsnių iki 150 laipsnių lygių tarp intensyvumas garso parodys dėmesį . Absorbcija: atspindys skiriasi pagal skirtingų woodiness turi skirtingas savybes absorbcijos, mes galime suprojektuoti pagal skirtingus reikalavimus klientams teikti difuzijos sistema numeris ir absorbcijos. Funkcija : Su garso sugerties ir garso difuzoriaus funkcija Turtas: pagerinti garso formulavimas ir erdvės pojūtį Taikymo Sienos montuojamas vietoje, pvz., Muzikos salės,namų theathers,HIFI klausytis kambariai ir įrašymo kambariai,ir vietose, reikia gerinti garso kokybė ir derinimas.

1. Mes priimame TT,Western Union", Alipay Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. Mes Laivas visame Pasaulyje, išskyrus tuos atvejus, Kai kurios atokiose vietovėse.

2. Užsakymai tvarkomi per 24-48 valandas nuo mokėjimo tikrinimo.Paprastai we will ship užsakymą iš 2-5days.

3. Mes tik laivas elementą į Kapt.lt adresą.Prieš perkant, Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingas. Jei ne, prašome pataisyti prieš mokėjimą.

4. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

5. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. Mes esame priklausomi nuo mūsų klientų pasitenkinimo, kad pavyks.Todėl jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus.Prašome palikite mums teigiamų atsiliepimų.Labai ačiū!

2. Rimtas Pirkėjas Tik! Pateikite kainos pasiūlymo ir mokėti tik tada, jei jūs sutinkate, visos sąlygos.

Modelis 3D Lipdukas
Medžiaga Aukštos Kokybės paulownia medienos
Temos Modelis
Klasifikacija Už Sienos
Stilius Modernus
Prekės Pavadinimas BB
Specifikacija 2pcs
Storis 7cm
Dydis 60x60cm
Cenzūruoti Kodas 22
Scenarijus Sienos
Modelio Numeris WCDCTMJC003
Funkcija Garso Difuzorius yra didelis efektas, garso purškimo funkcija, gali beautif
Pakuotės Svoris 12.0kg (26.46lb.)
Įrenginio Tipas aikštelė (2 vnt/lot)
Pakuotės Dydis 62cm x 62cm x 17cm (24.41in x 24.41in x 6.69in)

Panašūs produktai