Derliaus Kirihaddukuri Tiesūs Ašmenys Ninja Samurajus Kardas Anglies Plieno Full Tang Kardas Visiškai Rankų Darbo Japoniškas Kardas

€123.09

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kardas anglies, kardas, kardas, kardas japonų, Pigūs kardas anglies, Aukštos Kokybės kardas, kardas, Kinija kardas japonų Tiekėjų.

Derliaus Kirihaddukuri Tiesūs Ašmenys Ninja Samurajus Kardas 1060 Anglies Plieno Full Tang Kardas Visiškai Rankų darbo Japoniškas Kardas Bendras ilgis:103cm/40.6 colių Ašmenų medžiaga:1060 anglies plieno peilis Ašmenų ilgis:70cm/27.5 colių Tsuba:Žalvario Rankenėlės ilgis:26cm/10.24 colių Habaki: Žalvaris Peilis plotis:3.2 cm/1.25 colio Seppa: Žalvaris Disko storis:0,7 cm/0.28 colių Menuki:Žalvaris Tang:Full tang Fuchi&Kashira: Žalvaris Kraujo groove :Vieno bo-hi Ito:Sintetinio šilko Ryškumas:Sharp Sageo : Sintetinio šilko Rayskin:Imitative rayskin labai griežti: Raudonmedžio Peilis: ašmenų, visiškai ranka-padarė iš labiausiai tradicinių Japonijos amatų būdu. Ji yra visiškai vertus-kalimo, rankomis poliruoto ir ranką-aštrus mūsų patyrusių smith. Ašmenys yra pagaminti iš 1060 didelis anglies plieno ir laminuota Maru struktūra. Bo-hi (kraujo groove), pridedamas prie kiekvienos pusės mentės, kuri gali ne tik palengvinti peilis, bet taip pat subalansuoti jį pasiekti optimalų našumą. (Jei nenorite, Bo-Labas, tiesiog leiskite mums žinoti ir mes galime pritaikyti ir jums.) Ašmenys yra full-tang, kurios labai padidina stiprumą visą kardas. Ašmenys yra pakankamai stiprus, kad sumažinti storo bambuko medžio ir aštrus gabaliuką popieriaus. Tsuka: Tai Tsuka yra Aukštos Kokybės Raudonmedžio, medžiaga, iš HuaLee medžio, yra gerai žinomas dėl savo kietumo. Aš: Tai aš taip pat pagamintas iš Aukštos Kokybės Raudonmedžio, kuris yra sunku ir ilgai trunkantis. Pastaba: 1. Kardas yra gerai sujungta su labai griežti ir nemokamai šilko maišelį! 2. Lauke ir būti neįtraukti!

Stilius Antikos Imitacija
Medžiaga Mediena
Temos Angel
Regioninės Funkcija Kinija
Prekės Pavadinimas Huang Meimei Kardas
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 110cm x 15cm x 10cm (43.31in x 5.91in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 1.8kg (3.97lb.)

Panašūs produktai