Nemokamas pristatymas 20x12mm, sidabrinės spalvos, kalnų krištolas ryšio karoliukai su 4 skylės užsegimas, skylė erdvėje tarp 10mm 50pcs/daug RC004

€8.29

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: užsegimas karoliukai, daug daug, kalnų krištolas užsegimas, Pigūs užsegimas karoliukai, Aukštos Kokybės daug daug, Kinijos kalnų krištolas užsegimas Tiekėjų.

Expresss paslaugos gali sukelti mokesčių, prašome patikrinti, jei jums nereikia, palikite mums žinutę, ačiū! :) Jūs taip pat kviečiame susisiekti su mumis dėl geresnių kainų, o daug jums reikia~

Prašome pasirinkti, nemokamas pristatymas paslaugų, kai pirkti daugiau nei 100usd, ir sklypas bus išsiųsti Express, kaip sakė, jei užsakymo suma yra mažesnė nei 5USD, mes turime sprendimą dėl jei siųsti siuntinių, ačiū! :)

Informacija

medžiagos

vario su kalnų krištolas

dydis

20x12mm,skylė erdvėje tarp 10mm

kiekis

50pcs

svoris

apie 100g/daug

spalva

sidabro padengtą

Useage

Auskarai, apyrankės, karoliai karoliukai, priedai veltiniams, vilna, papuošalai aksesuaras

- Visos mūsų prekės siunta per ORO PAŠTU, Prekės pasiekti daugelio šalių, per 20 dienų. (Tikrasis tranzito laikas gali skirtis, o geriausia nustatyti, tačiau nėra garantuotas.)

- Jei jūs negalite gauti paštu, praėjus 30 dienų nuo tos dienos, mes išsiųsti jums, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai . Mes su jumis išspręsti bylą. Prašome pasitiki mumis, mes teikiame geriausias paslaugas su sąžiningas požiūris.

--Sąlygų Siunta:

Prieš užsakant prašome susisiekti su mumis ir patvirtinti jūsų pageidaujamas vežimo būdas. Prekės yra vežamos tik po to, kai mokėjimas patvirtino, sąlyginio Deponavimo.

--Laivybos Įmonėms:

Mes paramos siuntą "China post " Oro Paštas", "AVS" "DHL" "FEDEX" , Jei jums reikia pagalbos pasirenkant greitas ir patikimas pristatymas bendrovė,prašome susisiekti su mumis tiesiogiai ir mes padarysime viską, kad padėtų. Ačiū!

Spalva Sidabrinė
Metalų Tipas Cinko Lydinys
Tipas jungtis
Dydis 12x20mm
Papuošalai Išvados Tipas Jungtys
Elemento Tipas papuošalai išvados
Prekės Svoris 2g
Medžiaga alooy su AAA kalnų krištolas
Įrenginio Tipas daug (50 vnt/lot)
Pakuotės Dydis 10cm x 8cm x 3cm (3.94in x 3.15in x 1.18in)
Pakuotės Svoris 0.1kg (0.22lb.)

Panašūs produktai