BSF-5640 mechaninė L gruntas Automatinė Gruntas Mašina Maisto ir Kosmetikos Gruntas plėvelė, pakavimo mašinos trauktis mašina

€5 617.72

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: gruntas mašina, maisto gruntas mašina, pakavimo mašinos maisto, Pigūs gruntas mašina, Aukštos Kokybės maisto gruntas mašina, Kinija pakavimo mašinos maisto Tiekėjai.

Produkto Aprašymas:

BSF-5640 Serijos "L" tipo automatinio uždarymo ir pjovimo mašina yra pilnai automatinis nepilotuojami veikia "L" tipo gruntas yra plačiai naudojami pakuočių surinkimo-gamybos linija, didelio efektyvumo, automatinė kino šėrimo ir perforavimo prietaisą rankiniu būdu reguliuojamas vadovas membrana sistemą ir rankinį pašarų konvejerio platforma, įvairaus pločio ir aukščio produktas.

Techninės charakteristikos:

1, sandarinimo peilis naudoti DuPont Teflono anti-stick danga, aukštos temperatūros aliuminio peilis, sandarinimo nebus įtrūkimai, nėra kokso, nėra dūmų nulinės taršos.

2, automatinis maitinimas, ilgis taip pat gali per derinys electric eye ir laikmatis, automatinio reguliavimo. Įrengta asinchroninio variklio, automatinis įsisavinti atliekas.

3, įrengtas, su importuota linijiniai aptikimo, horizontalios ir vertikalios aptikimo grupės, sudarytos sąlygos pereiti pasirinkimas plona ir maža pakuotė, hermetiška pakuotė gali lengvai atlikti šį darbą.

4, temperatūros kontrolė su skaitmeniniu temperatūros reguliatorius, built-in PID funkcija, sandarinimo temperatūra yra labai jautrus ir tikslus, gali būti savavališkai nustatyti. Sandarinimo peilis pati taip pat turi automatinė apsaugos funkcija, veiksmingai užkirsti kelią netinkamam sumažinti pakuotės.

5, kai pakuotės dydis pasikeičia, koregavimas yra labai paprasta, nereikia keisti pelėsių ir maišelį virimo aparatas.

6 skirtingų dydžių produkto pakuotės galite sumaišoma ir suderinti, kad pasiektų pardavimo rezultatų.

7, sandarinimo ir pjovimo mašina, iš dalies užpildyti stiklo shield, ir su automatiniu signalo funkcija, labai pagerinti operatorių saugai.

8, visą mašiną ir gamybos linijos suprasti, nepilotuojami operacija ryšį.

Apimtis:

BSF-5640 Serijos "L" tipo automatinio uždarymo ir pjovimo staklės, programinės įrangos, maisto produktų, kosmetikos, spausdinimas, farmacijos ir grindų, keramikos, gėrimų, metalo ir kitų pramonės šakų didelius kiekius sumažinti įvyniojimas.

Techniniai Parametrai:

Modelis

BSF-5640

Maitinimo šaltinis (V / Hz)

220/50

Naudojant dujų šaltinis (kg / cm⊃2;)

6-8

Galia (Kw)

1.3

Pakavimo greitis (maišelis / min.)

15-25

Maksimali pakuotės dydis (L × W × H) (mm)

450×350×130

Matmenys (L × W × H) (mm)

1700×960×1400

Didžiausias uždarymo ir pjovimo dydis (L × H) (mm)

550×450

Svoris (Kg)

230

sertifikavimo CE
Tipas 1
Maitinimo Šaltinis 1
Pakuotės Dydis 170cm x 96cm x 140cm (66.93in x 37.80in x 55.12in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 230.0kg (507.06lb.)

Panašūs produktai