6 LED Sodo Saulės Šviesos led grupė Lempa Jutiklis atsparus Vandeniui, sumontuoti Lauko Tvoros Sienos Lempos Apšvietimas

€370.93

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: sodo saulės šviesos, saulės šviesa, Sodo Žibintas, Pigūs sodo saulės šviesos, Aukštos Kokybės šviesos saulės, Kinija sodas šviesos Tiekėjai.

6 LED Sodo Saulės Šviesos led grupė Lempa Jutiklis atsparus Vandeniui, sumontuoti Lauko Tvoros Sienos Lempos Apšvietimo Savybės:

6 Led, LED balta tvora šviesos.

Saulės energija varomas dėmesio centre su efektyvius saulės skydelis: ne KINTAMOSIOS arba NUOLATINĖS srovės maitinimo reikia.

Aplinkai nekenksmingų produktų, didelės energijos konversijos rodiklį.

Konkrečios šviesos kontrolės sistema užtikrina, kad LED auto tamsioje aplinkoje (vakare).

Gauti automatiškai įkrauti dienos metu (pakankamai saulės), ir apšviesti naktį.

Lengvas montavimas, reguliuojamas apšvietimo kampas.

Atsparus vandeniui klasė IP55, jis gali būti įdėti į vandenį ilgą laiką.

Ji gali būti plačiai naudojama apšvietimui ir apdailos tvora, latakai, lauke, sode, kieme, ant stogo, ir pan.

Specifikacija:

Tipas: LED Saulės tvora lengvos Medžiagos: ABS, PC Kiekis: 160pcs Spalva: Kaip pavaizduota LED Kiekis: 6 Šviesos Srautas: 12LM Šviesos Spalva: šaltai balta Spalva Temp: 6000-6500K Saulės Skydelis: Poly-si 2V, 130mA Baterijos Ni-MH/AA/1.2 V 1000mA Vandeniui: IP55 Darbo Laikas: Daugiau nei 8h, jei ji yra už 8h iki pakankamai saulės Įkrovimo Laikas: > 8h Dydis: 10*5.5*7cm / 3.9*2.2*2.8"(L*W*H) Neto Svoris: 0.075 kg / 2.6 oz Paketas:

120*LED Saulės šviesos tvora

120*Sumontuoti priedai

120*Naudotojo vadovas

PASTABA.Importo muitų,mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. b.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti. Mokėjimo priimame tik alipay mokėjimų. Prašome atkreipti pinigus per 5 dienas po aukciono pabaigos. Pristatymas: 1. Užsakymai tvarkomi per 24-48 valandas nuo mokėjimo tikrinimo. 2. Mes tik laivas patvirtino, Kapt.lt adresai. Jūsų Kapt.lt adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 3. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. 4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 5. Jei jums nėra gavę siuntą, per 35 dienas nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! Grąžinti, Jei negavote prekės ir ši padėtis trunka iki 35-osios dieną, prašome susisiekti su mumis. VISA GRĄŽINAMOJI išmoka bus išduota jums NĖRA PASITEISINIMAS. Mes nenorime duoti jums blogą patirtį perkant net ir tada, kai laivybos yra iš mūsų kontrolės. Mes nuoširdžiai tikimės, kad jūs galite palikti mums teigiamą komentarą ir keturi 5-žvaigždučių Išsamios Pardavėjo Reitingus, jei jums patinka, ir vertiname mūsų klientų aptarnavimo paslaugas. Ačiū už sugaištą laiką ir bendradarbiavimą. Prašome susisiekti su mumis pirmą, prieš palikdami NEIGIAMĄ atsiliepimą, arba didinti bet kokius GINČUS Kapt.lt. Mes garantuojame, kad išspręsti jūsų problemas, taip, kad jūs būsite patenkinti ! Susisiekite su Mumis, Kviečiame didmeninės ir pirkti,Jei turite kokių nors klausimų ,Prašome susisiekti su mumis per Kapt.lt pranešimą arba ali trademanager,Mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas.(išskyrus savaitgalius ir švenčių dienas).

Maitinimo Šaltinis Saulės
sertifikavimo CE,FCC,RoHS,EMS,LPD,BMK
Stilius Modernus
Savybės Kelias Sienos Lempos
Prekės Pavadinimas sinomann
Yra pritemdomi Taip
Features7 led saulės šviesos lauko
Features8 bombilla saulės
Naudojimas atostogų
Features10 saulės šviesos lauko
Features4 saulės lempa
Features9 saulės lempa judesio jutiklis
Features5 led saulės
Features6 sodo puošmena
Features1 led skydelio lemputė
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Modelio Numeris led šviesos sodas
Features2 Tvoros Sienos Lempos
Korpuso Medžiaga ABS
Saulės Elementų Tipas NI-MH
Features3 saulės šviesa
Įtampa 6V
Pagrindo Tipas GIRLIANDA
Apsaugos Lygis IP68
Garantija 3 Metai
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Įrenginio Tipas daug (120 Rinkiniai/lot)
Pakuotės Svoris 16.0kg (35.27lb.)
Pakuotės Dydis 38cm x 42cm x 48cm (14.96in x 16.54in x 18.90in)

Panašūs produktai